Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

מיניוואן במחיר של משפחתית?

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7027 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

צ'מפיון הודיעה על יבוא הרומסטר לארץ.

תג המחיר הוא 114K, והוא משייך אותה לקבוצה 2.

http://www.auto.co.il/Content/Articles/ArticlesView.asp?ArticleId=3612&SubjectId=81

האם הלקוח הישראלי יאהב את העיצוב היחודי (או המוזר - תלוי בעיני המתבונן) והתצורה הלא שיגרתית?

האם היא תצליח?

אשמח לשמוע את דעתכם.

Renault Megane RS 300 Trophy 2021

Renault Catpur 155 2021 

פורסם

טויוטה עשתה זאת קודם עם היאריס וורסו. נתוני מכירות אין לי אבל הטויוטה לטעמי האישית יצור מוזר.

דווקא הרומסטר נראית טוב במציאות.

Veni Vidi Vici

פורסם

האמת היא נראית מצויין אבל רק בתמונות. הפרט היותר מעניין (או המעצבן לצורך העניין), הוא שעל מנת לקבל רומסטר שדומה למה שרואים בתמונות צריך להוציא עוד 7500 ש"ח...

פורסם

GOLF, גם אם תוסיף את ה-7.5K - המחיר עדיין נחמד מאוד.

במציאות היא נראית יותר טוב מאשר בתמונות, לדעתי.

Renault Catpur 155 2021 

פורסם

נראית מאוד נחמד לטעמי - ונראה לי כי היא תוכל להצליח ולבטח תעבור את התחזיות שלהם ל300 מכירות בשנה.

אם כי כפי שצויין בכתבה, זה מאוד תלוי מה יוחלט ברשות המיסים לגבי עלויות הרכב הצמוד.

מי שמודד את התקדמותו, הצלחתו ואושרו בצורה יחסית לאחרים, לעד ישאר מתוסכל;

תמיד יהיה שכן עם גינה גדולה יותר, דשא ירוק יותר ומכסחת-דשא חדשה יותר.

פורסם

לא במספרים גדולים, אבל יש יותר ויותר לקוחות עם טעם שמתקרב לאירופאי בימינו - ולראייה, מכרו לא מעט סניק, כמו גם גולף פלוס, הרבה 307SW, קסארה פיקאסו פה ושם...

אלו מכוניות בתצורות לא שגרתיות שאף אחד לא היה נותן להן סיכוי מסחרי כאן לפני כמה שנים.

הרומסטר מעט יותר קשה לעיכול, ויש עליה את התג של סקודה (מה שכמובן לא עוזר שיווקית), אבל אני מאמין ש300 מכוניות לשנה יכולות למצוא בית חם...

למכירה פנסים קדמיים מקוריים חדשים לGTI MKV

My grandfather rode a camel, my father rode a camel, I drive a Mercedes, my son drives a Land Rover, his son will drive a Land Rover, but his son will ride a camel -

Rashid bin Saeed Al Maktoum

פורסם

יש פוטנציאל אבל עד שהיא לא תעלה על הכביש ואפשר יהיה לעשות בה סיבוב לא נדע אם היא באמת אוטו מתאים וטוב או שמדובר בויואנט צ'כית.

תודה לשרת התחבורה מירי רגב על קירוב הפריפריה למרכז.

פורסם
GOLF, גם אם תוסיף את ה-7.5K - המחיר עדיין נחמד מאוד.

במציאות היא נראית יותר טוב מאשר בתמונות, לדעתי.

אני מסכים איתך בהחלט. היא נראית מעולה וגם תג המחיר שלה קורץ לקהל לקוחות רחב.

עד כמה שכואב לי להגיד את זה, בעיקר בגלל התדמית שיצאה למותג בארץ, אבל עם הפרקטיות שלה והמחיר שלה נראה לי שאנו עדים לדור החדש של המוניות בארץ.

פורסם

זאת המכונית שאמורה לשבור את תדמית המונית - אני חושב שזה לא מה שצפוי להיות...

וכמו שאמרת, היא פשוט תהווה הדור הבא של המוניות (לטוב ולרע).

:|

Renault Catpur 155 2021 

פורסם

אני ממש לא מסכים. אם היו נותנים לישראלי הממוצע את האופציה לקנות מכוניות יותר מעניינות, הוא היה עושה את זה. אני אומר את הדברים האלו אחרי שדיברתי על זה עם די הרבה אנשים. רק תחשבו על איזשהו ישראלי שאתם מכירים שגר בחו"ל. במה הוא נוהג? אני די בטוח שהתשובה היא לא "לאנטיס" או "מאזדה 3".

פורסם

וואלה, עכשיו הייתי קונה אותה.

נשמע שהיא מכונית ממש נוחה לטיולים

נסיעת מבחן חובה עליה כשהיא מגיעה!

Skoda Fabia 1.2TSI Sportline 2010

פורסם

בארצנו המחירים הגבוהים משפיעים על סוג הרכב שנקנה, אם הוא מספיק זול ואמין פחות או יותר, נקנה גם אם הוא דומה לנעל משנות ה70.

אם אתה לא יודע לנהוג על 100 כ"ס, לא יעזרו לך 500.

פורסם

הא לא נכנסת לקטגוריה של הברלינגו והקנגו?

דווקא פה עם ישראל הוכיח שהוא מוכן לצאת מהקיבעון ולקנות למשפחה רכב מסוג זה.

מנהל תחום אופנועי שטח בחברת HM-MOTO, יבואנית אופנועי SHERCO, AJP וRIEJU

פורסם

הברלינגו והקנגו נקנו משיקולי מיסוי - הכרה מלאה בהוצאות והחזר מע"מ. זה כבר לא ככה. אין לי מידע בנושא, אבל אני די בטוח שהמכירות צנחו משמעותית מאז השינוי.

למכירה פנסים קדמיים מקוריים חדשים לGTI MKV

My grandfather rode a camel, my father rode a camel, I drive a Mercedes, my son drives a Land Rover, his son will drive a Land Rover, but his son will ride a camel -

Rashid bin Saeed Al Maktoum

• תוכן חדש...