Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7034 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום, אני וחדש פה ויש לי איזו בעיה קטנה..

ביקשתי מהמוכר באוטו דיפו לפני כמה ימים פילטר שמן ליונדאי לנטרה 96 ידני 1600 סמק gs.

הוא הביא לי פילטר שמתאים ליונדאי ומיצובישי..כשחבר שלי בא לעשות את הטיפול, ראינו שהפילטר הישן שיש לי באוטו יותר גדול מזה שקניתי, והוא אמר לי שזה לא יכול להיות אותו פילטר כי הם בגדלים שונים (?)

חזרתי לאוטו דיפו והיה שם מוסכניק שעובד שם שאמר לי שלרכב כמו שלי צריך פילטר שמן שמתאים לדייהו ואופל והוא נקרא ipo 401 וגם הוא יותר קטן מהפילטר הישן שיש לי כבר ברכב..

אז עכשיו אני כבר מבולבל ולא יודע איזה פילטר לשים? כל אחד אומר לי משהו אחר..מי מבין ויוכל להגיד לי בדיוק איזה סוג צריך?

תודה רבה לכולם. :-D

פורסם

ברגע שתפסיק לקנות סחורה סוג ז' במחיר מופקע באוטו דיפו ותיגש לחנות חלפים אמיתית, תוכל למצוא את הפילטר המתאים בקלות.

פורסם

אתמול בחור מהעבודה אמר לי שהוא מטפל ברכב שלו במוסך (:shock: ) של אוטו-דיפו, אמרתי לא ייתכן אז שאלתי אותו במה טיפלת?

להחליף נורה או להחליף צמיג? הוא הגיב בשלילה ואמר שהחליף אצלהם אלטרנטור, ורצועות מנוע,

ממתי אוטו-דיפו הם מוסך לכל דבר? חשבתי הם רק מתקינים צמיגים ומצברים.

טויוטה קורולה 95 גיר ידני 0-100, 10.55 שניות. מקום 1 בקטגוריית ג'ימקאנה ג'וניורס(עד גיל 21), מהאירוע לקידום הספורט המוטורי 4 בלטרון

פורסם

אאל"ט זה הפילטר שאתה צריך.

הוא אולי גדול יותר בעומק אבל תסתכל מבחינת קוטר הפילטר.

נ.ב, הפילטר הזה לא שווה אפילו את ה-24 שקל שקנית אותו.

• תוכן חדש...