Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7024 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום.

אני קונה מערכת חדשה לרכב שלי, מאחורה אני שם רמקולים bull power magnat 6930

ומקדימה יש לי מקום רק ל4 אניץ'

קראתי דיונים אחרים והבנתי ש4 אניץ' זאת ברירת מחדל כזאת והם לא הכי יעילים.

איזה רמקולים אני אוכל לקנות 4 אינצ' קדמיים שיתאימול לbull power magnat 6930 האחוריים.

התקציב הוא כ 200 שח.

מה אומרים?

פורסם

לא עדיף לקנות רמקולים 4 אינץ' 2 way או שזה בגלל לא נשמע בגלל הגודל שלהם?

אי אפשר לשים בדֶש רמקולים 5 אינצ'?

אם לא , לא עדיף כבר לוותר על ה4 אינץ' מקדימה, אם כל התגובות שהרמקולים לא יעילים בכלל.

מה אומרים?

פורסם

החלטה שלך, לדעתי זה בזבוזב כסף

כמעט ולא ישמעו אותם

"היא עשוייה מחומר MDF ויש לה כונס אוויר.."

פורסם
החלטה שלך, לדעתי זה בזבוזב כסף

כמעט ולא ישמעו אותם

שטויות.:?

אני הרכבתי סט קדמי של 4" של Diamond Audio כי לא רציתי לחורר את הדלתות ושומעים מצויין מקדימה.

לא בעוצמות מטורפות אבל שומעים טוב וחזק.

ולכל החוטאים - רבותי נתראה בגיהינום.

:evil::evil::evil:

פורסם

זה מה שאני אעשה.

אני אקנה רמקולים אחוריים בלבד, אני אבדוק איך שמועים איתם שיש רק אותם מאוחרה,במידה ולא אמצא חן בעיני

אני אוסיף 4 אינצ' מקדימה.

תודה רבה אנשים

פורסם

ה4 אינטש ייבלעו ע"י האחוריים, אין טעם לשים אותם, אלא אם אתה מגביל את האחוריים ואז תהיה לך במה יחסית מאוזנת- החלטה שלך.

פורסם
שטויות.:?

אני הרכבתי סט קדמי של 4" של Diamond Audio כי לא רציתי לחורר את הדלתות ושומעים מצויין מקדימה.

לא בעוצמות מטורפות אבל שומעים טוב וחזק.

וכמה בדיוק הסט הזה עלה לך? 200 שקל?

גיא.

ולכן אתן לו בכל הכבוד את הזכות להרצות לי על מחזיקי כוסות וגגות שמש, לא יותר מזה.

ZOOM-ZOOM

• תוכן חדש...