Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

צו מילואים.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7051 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום, לפני 5 חודשים מסכנים השתחררתי מהצבא, עוד לא הספקתי לנשום וכבר קיבלתי היום צו מילואים לשבוע הבא!

האם זה הגיוני בכלל?!

האם לא חייבת לעבור שנה? הרי לא מדובר בצו 8, אני בטוח שיש כאן חברים שמבינים בעניין.

למה שבוע וחצי לפני? זה הורס לי המון תוכניות בקיצור מה עושים? :cry:

תודה.

פורסם

מה שבעיקר מעניין אותי זה שהבנתי שעל מנת לגייס אותי אחרי תקופה קצרה כל כך אחרי שירות סדיר הם צריכים חתימה שלי.

על מה מדובר? יש דבר כזה בכלל?

שוב תודה.

פורסם
מה שבעיקר מעניין אותי זה שהבנתי שעל מנת לגייס אותי אחרי תקופה קצרה כל כך אחרי שירות סדיר הם צריכים חתימה שלי.

על מה מדובר? יש דבר כזה בכלל?

שוב תודה.

תתקשר לקצינת הקישור ותשאל.

אם לא תקבל ממנה תשובה מניחה את הדעת יש למי לפנות בצה"ל.

uʍop ǝpısdn sı ɹǝʇndɯoɔ ɹnoʎ sıɥʇ pɐǝɹ uɐɔ noʎ ɟı

פורסם

יומיים, עבור חזרה לכשירות או משהו דומה.

בכל אופן, כתוב שם שהגיוס מותנה בחתימה שלי על איזשהו מסמך כיוון שמדובר במרווח קצת מדי מהשירות הסדיר.

היום הסבירו לי כמה אנשים שזה לא "חובה" אלא בהתנדבות בלבד כיוון שלא עברה שנה מהשחרור, האם נכון הדבר?

תודה.

פורסם

אני מניח שחזרה לכשירות זה בעצם עבודה בימ"ח (לא נפרת על זה היות ואני מניח שהבנתה והאויב מאזין, קורא וממשש ברייל)

התרומה בתחום הינה חשובה, ימי העבודה קצרים ואם תתיחס יפה למשרד הקישור שלך הוא יתייחס יפה אליך כשזה יהיה תורך "לבקש טובות" , רק תוודא שגם אם אתה לא מגיע את מסיים את הנושא בצורה יפה.

אני משוחרר כמעט חודשיים והספקתי לעשות שלושה שבועות מיל' בחודש הראשון.

ניתן לקרוא לך למטרות אימונים כבר בשנה הראשונה למספר ימים (1-3).

באם כתוב שאתה צריך לחתום על מסמך כלשהוא כדי לעשות מיל' זו אינה חובה היות והמסמך הינו הצהרת התנדבות.

לפירוט מעמיק יותר, בפרטי.

אטרקציות לאירועים

פאביה על כביש זה כמו צ'אק נוריס בקטטה בבר.
פורסם

אם מצויין לך בצו שמרווח משירות סדיר קטן מהנדרש אז אתה לא חייב ללכת, תודיע לקצינת קישור והיא תשלח לך צו ביטול.

אני קיבלתי תעסוקה מבצעית 24 ימים, שבוע לפני שחלפה שנה מסדיר ועדיין לא הייתי חייב ללכת כי זה היה מותנה בחתימה שלי.

למכירה:כויל ל 205 בה"פ.

מחפש: שעון סל"ד+ פיג'ו205 לפירוק

פורסם

כמו שאמרו מעלי, אם לא עברה שנה מאז שחרורך מסדיר (קבע לא נחשב) - בגדול אין חובה להגיע, אלא בהתנדבות.

לפרטים נוספים ומדויקים - לחץ כאן.

מחפש סוזוקי ג'ימני סטיישן 1,600 סמ"ק אוטומט

פורסם

מותר לזמן עד 12 ימים בשנה הראשונה לטובת אימונים וראיונות .

אתה צריך לחתם על הצהרת התנדבות כיוון שהיא לא שלחה לך את הצו בהתראה מספקת ולכן אתה לא חייב להגיע .

• תוכן חדש...