Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

למה קליאו ספורט 172?

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6998 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
אני לא הייתי קונה רכב ספורטיבי \ספורט טהור אם לא הייתי עושה בו שימוש.

.

חאליק! אנשים כאן חופרים בפורומים ובאינטרנט על כתבות, מאמרים,מבחני צמיגים,קאמברים,ראם אייר...ושאר חארטאבונות.

(אני לא מכוון לאנשי הג'מיקאנות או המינחתים הנטושים )

לרוץ ולהגיד יש לי קליאו ספורט,מיאטה,איוו בלה בלה בלה... לבזבז זמן יקר ולשלם הון במוסכים ,שיפורים,הזמנות מאי ביי,בתחנות הדלק ,ביטוח פנצ'ריות.

תחשבו על זה לרגע(אלו שאני מכוון אליהם יודעים שזה אליהם) אתם באמת צריכים את זה? לא נכנסתם לגל של אופנה או התלהבות זמנית??:shock:

לדעתי חצי מהחבר'ה כאן יכולים להכנס כבר עכשיו ליד 2 (עם תמונה זה מוכר מהר יותר)

לילה טוב.

דודו

זהירות!!! לכותב כוונות זדוניות מאחורי מילותיו.

:wink:

• תגובות 176
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

חחחח :lol:

אל תשכח לשים את כדורי הנפטאלין ברכב כמו שסיכמנו.

ממך היא תלך ישר למוזיאון.

לפחות שלי הלכה לעולמה בכבוד:shock:

31.5 ק"גמ ו מ נ ט!!!

156 סוסים אלכוהוליסתים

172 סיבות לחייך:wink:

206XS 110 (רכב ראשון)

פורסם

אל תשכח לשים את כדורי הנפטאלין בכלב כמו שסיכמנו.

12345

:turn-l:

פורסם

אל תשכח לשים את כדורי הנפטאלין ברכב כמו שסיכמנו.

עיינת במילון בערך "כבוד"?

לא מוזכר שם "מרוחה על הכביש"...:roll:

פורסם

לוחם אמיתי יעדיף למות בשדה הקרב ולא משפעת העופות בבית.

נלקחה בהיגוי יתר...אין יותר כבוד:? מזה.

31.5 ק"גמ ו מ נ ט!!!

156 סוסים אלכוהוליסתים

172 סיבות לחייך:wink:

206XS 110 (רכב ראשון)

פורסם
לוחם אמיתי יעדיף למות בשדה הקרב ולא משפעת העופות בבית.

נלקחה בהיגוי יתר...אין יותר כבוד:? מזה.

עזוב כבוד היא מתה על הצד 8)

פורסם

כמה תגובות הצלחת לעורר פה רוני.

אין ספק שמשדרוג לשדרוג העסק נהיה קשה יותר (ואני לא מדבר על דברים אחרים שגם קיימים אלא בעיקר על התקופות שמשתנות כפי שציינת).

אני גם חושב על העניין הזה הרבה שבעצם אני לא יכול לחשוב על תחליף ראוי (או יותר מדוייק יהיה להגיד שהמבחר מאוד מאוד מצומצם ויחד עם שיקולים אינדיבידואלים זה מגיע לכך) ומן הסתם ככל שהזמן יעבור זה לא יהפוך לקל יותר.

האפשרות היחידה שנראית לעין היא שינוי סגמנט אבל זה דורש תהליך ארוך של עיכול והשלמה ואני רק בתחילתו...:-(

ניר

פורסם

מסכים עם No More Power ,

לי יש פתרון מעשי יותר - במקום לקשקש פה בווירטואליות על כמה ההיא חזקה לעומת ההאצות ביניים של השניה אולי פשוט נעשה SHOUTOUT?

נסגור כאן רשימה של מכוניות מעניינות , ננסה להביא את כולן כולל הבעלים שלהן לערד ונעשה מטווח.

כל אחד ייסע על כל המכוניות נסיעה קצרה עם הבעלים - ולאחר מכן ייערכו דיונים משכילים.

אני מבטיח לכם ש:

1) הרבה דעות קדומות יעלמו

2) בסופו של יום נחליט מי המכונית המהנה ביותר בישראל שכפופה לשיקולים האלו:

מחיר,אחזקה,שימושיות,כיף טהור,ביצועים נטו והקטגוריה האחרונה היא בחירה חופשית-שלא קשורה לאף אחת מהקטגוריות,בסגנון אם הייתי מקבל XXX אלף שקל לקניית רכב מה הייתי לוקח מהרשימה הנ"ל...

3) יהיו הרבה וויכוחים אבל לפחות נצא עם הכרזה

אני תורם את הקליאו שלי8)

או יותר פשוט - אולי שאוטו יארגנו כזה מטווח? רוני?

פורסם

Roy - :mm_yeah:

[FONT=Comic Sans MS][COLOR=green][B][COLOR=#696969]ACTION speaks LOUDER than WORDS[/COLOR][/B][/COLOR][/FONT] [FONT=Comic Sans MS][COLOR=green][B]K[/B]eep [B]m[/B]e [B]c[/B]aged [B]a[/B]nd [B]f[/B]ree [B]t[/B]he [B]b[/B]east[/COLOR][/FONT] [COLOR=#f1f6f8][FONT=Verdana][COLOR=#000000][B]Jin Ba Ii Tai [/B]-[FONT=Book Antiqua] [URL="http://www.youtube.com/watch?v=cVarDBb199M&feature=player_embedded"]Fast[/URL] in, [URL="http://www.youtube.com/watch?v=CyDykQWck74&ob=av3e"]Drift[/URL] out[/FONT][/COLOR][/FONT][/COLOR]

פורסם

3) יהיו הרבה וויכוחים אבל לפחות נצא עם הכרזה

רוי , שנינו (ולא רק) יודעים מה תהיה ההכרזה אם היא תהיה ניטרלית :twisted: (ולא , זאת לא תהיה ראלי!)

Not the sound of silence -ABARTH

פורסם

אני חושב שההחלטה לאן להמשיך/להתקדם היא מאד אינדבידואלית ותלוייה בין השאר בעומק הכיס, במצב המשפחתי ובעיקר בגודל החריטה בראש...

אני למשל החלטתי להיות מאד "לא פרקטי" ובחרתי ברכב ספורט ייעודי לגמרי לסופ"שים ורכב קטן,פשוט ורגיל למדיי להתניידות היום-יומית.

ד"א, גם בתחום הדו-גלגלי בחרתי להיות מאד (מאד) קיצוני לכיוון הספורטיבי.

אבל זה אני.

הרוב רוצים גם וגם וגם...:wink:

ג.

• על ארבע: ALFA 156 TS + GOLF GTI MK2 8V 19E+GTV 916
    על 2 עם קליפאונים:HONDA VTR-SP2 + YAMAHA YZF-R1 5JJ + SUZUKI RGV250+R750SRAD+ducati 1098++ZX7R+ZXR750
    My pride and joy: 1989 GSXR750RK ONE OF 500-unit limited-edition homologation for World Superbike competition

•  

פורסם
למוטי.

אני לא רואה שום אפשרות לשפר רכב כמו קליאו, בלי לפגוע בנסיעה היומיומית.

נגיד הקליאו החדשה ששוקלת קרוב ל-1200.

איך נוריד משקל? להחליף את כל חלקי הפח לקרבון? יש גבול..

אפשר להוריד מושבים ודיפונים וכו', אבל איפה תשים את האשה והילדים?

אם זה היה רכב שני, מילא.

הכלב קבור במשפט המודגש.

יש פה עניין של לאכול את העוגה ולהשאיר אותה שלמה בו זמנית, ועל זה בדיוק מירב התלונות באות מצידם של הכותבים שמתרעמים על העלייה במשקל הרכב - כי רנו, במקרה הזה, כמו הרבה יצרנים אחרים, החליטו לאכול את העוגה ומן הסתם היא לא נשארה שלמה.

אז האוטו שוקל יותר.

יש לי שאלה - האם קליאו ספורט מגיעה עם סאנרוף?

מוטי

פורסם

אני מנדב את הלאון-4 שלי למטווח - אבל, ינהגו עליה רק אני, או מישהו שפוי בלבד.

(שפוי = מי שאני אחליט שהוא כזה)

Keep The Rubber Side Down ...And...Pedal To The Metal

"מוות לשיעמום"

פורסם

גם אני מוכן לנדב את ה WRX של ההורים שלי,ובהיזדמנות זו יראה קבל עם ועולם איך הלאון מהירה ממנה בתאוצות ביניים.

VOLVO 144 73'- 82 (!) HP.

15.7 קג"מ ב 2300 סל"ד נשמע טוב יותר.:-)

• תוכן חדש...