Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7046 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

בוקר טוב.

היום ביקרתי בסוכנות של מאזדה כדי לבדוק מקרוב רכישה של מיאטה (למרות שנשארו רק כסופות ואני כנראה אחכה או אקנה יד שניה, למי שעוקב).

"על הדרך" שאלתי אילו תוספות מיגון הם מציעים, ולהלן ההצעה:

מערכת גבריאל 7, הכוללת:

מערכת איתור (פוינטר)

קוד אישי (שלט 5 לחצנים)

שלט+קוד מתחלף (2 יחידות)

סירנה 115dB

סוללת גיבוי

גלאי נפח (במיאטה זה למעשה גלאי שטח)

גלאי זעזועים (מכות חזקות בשמשות)

דריכה פסיבית (אחרי 2 דקות - רצוי לא לשכוח מפתח בפנים)

ניתוק מנוע (בנוסף לאימוביליזר המקורי)

הגנה על כל פתחי הרכב (כולל מכסה מנוע ותא מטען)

הגנה בפני קצרים חיצוניים (פיוז הגנה נגד ניסיון קיצור דרך המהבהבים)

התרעה על דלת פתוחה (אחרי דריכה)

אנטי סקנר (אמור להקשות על סורק תדרים)

התחברות לנעילה מרכזית

מרימי חלונות

מחיר כולל מע"מ והתקנה 3112 ש"ח

תשלום חודשי לפוינטר 60 ש"ח

תוספות בתשלום:

גבריאל דאבל (עוד ניתוק, יכול להדרש ע"י חברות ביטוח מסויימות) - 1386 ש"ח כולל מע"מ

שלט נוסף - 170 ש"ח

ולשאלות:

1) האם המערכת נחשבת מהטובות ביותר, או שזה פשוט מה שנוח להם להתקין?

2) האם העובדה שכל מאזדה שהותקנה לה מערכת באה עם אותה מערכת מקל על עבודת הגנבים (אולי מערכת שונה תעקב בעוד כמה שניות גנב שבא מוכן לגבריאל 7 בנסיון לגנוב מאזדה)?

3) בהשוואה למערכות אחרות (למשל גארד 635 שקראתי עליה פה בפורום) - היא שקולה או נחותה (בלי החלק של השלט עם ה-LCD שיש ב-635 כמובן)?

4) ברור לי שהתקנה ע"י היבואן תעלה קצת יותר ואולי שווה את הטרחה - אבל מישהו יותר כמה התקנה של כזו מערכת תעלה באופן עצמאי? (כולל ה"דאבל")

5) האם מישהו יודע אם למערכת יש אפשרות להפעיל את הסירנה או צפצוץ כלשהו מרחוק (משמש בדרך כלל לאיתור הרכב במגרשי חניה גדולים...) - כדי שאפשר יהיה להפעיל את זה אם ילדים/מזיקים אחרים נדבקים לרכב יותר מידי...? (ומה הטווח האפקטיבי של השלט, לצורך זה?)

תודה מראש,

ניר

פורסם

1 . כן, אבל לא דגם 7 .דגם שיכלול לפחות עלוקה אחת, רצוי בתקשורת RF ככל שיש להם דבר כזה, בכל אופן, לא קשר חוטי בין היחידה למח הראשי.

2. אתה תחשוב. א/- כמה מיאטה גניבה וכמה נסיון יש לגנבים. ב' -מה יותר קל לפצח?, דבר שבשיגרה או דבר שאינו בשיגרה?..

3. משהו אחר לחלוטין. זאת מערכת איתור שיושבת על מערכת אזעקה של קוברה. השנייה אזעקה דו כיוונית. הטוב ביותר? שילוב של גארד ביפר על מערכת איתור, ניתן לבצע זאת, מי יבצע? ממש לא כל אחד או כמעט אף אחד.. בטח לא אצל מאזדה... ויש רעיונות יצרתיים...:wink: ושניתנים למימוש!:-P .

4. ראשית, הדאבל הינו עוד מערכת איתור כגיבוי לאיתור הראשי. במידה ונותק המשדר הראשי, קיים מישני .

מחיר במקום אחר יעלה כמה מאות שקלים פחות ולא יותר מכך. לא משהו ששווה טרחה. במיוחד לא לאור מחיר הרכב באם תחליט להתקין בדיוק את אותו סוג המערכת, שאני ממליץ דרך אגב, שאם בה תבחר, שדרג לניתוק מסוג עלוקה ללא קשר חוטי כפי שכבר רשמתי בסעיף 1 בתשובה.

הדאבל ייקר במשהו כמו 1000 שח . בערך.

5. אתה מתכוון ללחצן "פאניק" אז בכל מקרה גם אם יש , ואני לא זוכר, המרחק יהיה קצר. זה לא כמו שלטי ביפר בתכנת SEARCH או PANIC ..

ועוד משהו... הנתונים הנ"ל נחשבים היום לרמה גבוה מחד, אך מאוד לא חדשניים מאידך. על כן הצעתי לך לבדוק אפשרות לעלוקה (אחת לפחות) ללא קשר חוטי בכלל, רצוי מסוג RF , גם מיגון כספת למחשב ניהול המנוע זה מעולה, וקח בחשבון, הכל, אבל הכל הגנבים יודעים לנטרל, השאלה הוא כמה רוצים את האוטו.

בביפר יש לך יתרון של עד כמעט קלומטר, אתה יודע בזמן אמת שמתעסקים לך באוטו (אם אתה לא ישן חזק) ולא תלוי רק בצלצול של חברת האיתור.

רצוי אם כך , לשלב איתור ואזעקת ביפר. ניתן.

יש לוודא אל מול חברת הביטוח להגנות הנדרשות מצידם לצורך ביצוע ביטוח מקיף .

בברכה בהצלחה, ותתחדש ככל שתבצע רכישה:

דני

מוסמך ניהול מוסך- E_CAR - 2015

חשמלאי רכבמיזוג אוויר - מוסמך משרד התחבורה,

מומחה התקנות סאונד, נוהל חיווטים, כיוונים סופיים.

עוסק בנדל"ן.

פורסם

אני חושב שזה מוגזם.

הרכב הנ"ל מועד לונדליזם, הוא לא גניב.

אם אתה רוצה למנוע ונדליזם, חבר ליציאת 220V בבית כבל ובצד השני חבר את ה+ וה - לרכב

או שתחנה בחניה מקורה ולא ברחובות מועדים לפורענות (ולא ברמלה)

אם ירצו לשרוט את הרכב שום גבריאל 4000 לא יעזור

Jealousy is misery, suffering is grief

פורסם

דני - תודה רבה על התשובה המקיפה. החכמתי, ונתת לי רעיונות טובים. נראה לי שכשיגיע הרגע לרכוש את הרכב (לצערי כנראה רק אחרי מאי - המחסנים התרוקנו מהר מידי), אבחר בשילוב של ביפר ומערכת איתור (+עלוקה).

וכן, ברור לי שהרכב יותר מועד לונדליזם ופחות לגניבה, אבל בכל מה שקשור למיגון (בהשאלה מאבטחת מחשבים, שם אני יותר בקי), אני דוגל בלמגן קצת יותר מהמקובל - כי ההנחת יסוד היא שגנב שבא לגנוב רכב מסוים מצפה כבר למקובל, אז צריך להקשות עליו מעבר אם רוצים בכלל שיהיה סיכוי שהוא יוותר וימשיך הלאה.

ניר

פורסם

הביפר יצפצף מזעזועים...

העניין הוא שחלק מחברות האיתור לא מתייחסות לקריאת מצוקה מאת המערכת אלא אם הרכב זז, לצורך כך יש צורך שיזוהה תחילה התנעת הרכב ואז תזוזה , כי תזוזה בלבד, לא תשדר מצוקה.. לא יהיה מעקב אחר התזוזה..(ככל שידוע לי..) ...

ניתן לסדר שגם אם לא יניעו את הרכב, ויתעסקו עם הזזתו וגניבתו, יזוהה הדבר על ידי מוקד האיתור כרכב שהונע וזז...ויקפיץ את כולם.:lol: :lol: :wink:

דני

מוסמך ניהול מוסך- E_CAR - 2015

חשמלאי רכבמיזוג אוויר - מוסמך משרד התחבורה,

מומחה התקנות סאונד, נוהל חיווטים, כיוונים סופיים.

עוסק בנדל"ן.

פורסם

מנסיון אישי חברת מאזדה ממליצה על המיגון גבריאל 7.אתה חייב לפני ביצוע ההתקנה לברר בחברת

הביטוח שיאשרו לך בכתב שזה מספיק!

אני התקנתי את המערכת באישור חברת הביטוח שזה מספיק ובפועל דרשו גם איתוראן פעיל.

מדובר אצלי על מאזדה 6.לא עזר כלום ונאלצתי להתקין.

פורסם
הביפר יצפצף מזעזועים...

העניין הוא שחלק מחברות האיתור לא מתייחסות לקריאת מצוקה מאת המערכת אלא אם הרכב זז, לצורך כך יש צורך שיזוהה תחילה התנעת הרכב ואז תזוזה , כי תזוזה בלבד, לא תשדר מצוקה.. לא יהיה מעקב אחר התזוזה..(ככל שידוע לי..) ...

ניתן לסדר שגם אם לא יניעו את הרכב, ויתעסקו עם הזזתו וגניבתו, יזוהה הדבר על ידי מוקד האיתור כרכב שהונע וזז...ויקפיץ את כולם.:lol: :lol: :wink:

דני

אהבתי ;-)

ניר

• תוכן חדש...