Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7035 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

ברשותי המגבר הבא: DOMBOSS 380WATS 2200W

אז ככה קודם כל למגבר הנ''ל חיברתי סאב של סאונד אקסטרים 1000 וואט

והסאב נשרף לי ,המגבר שרף אותו.

עכשיו אני רוצה להתחדש בסאב 12 אינטש חדש או יד שניה, מי שמוכר ולהתאים אותו למגבר הזה ובטח סאב שיתאים

ולא כמו הזבל הזה שקניתי ,אולם המגבר לא כל כך חזק אבל עובדה הוא שרף לי סאב ותקראו לו זבל סיני אין לי בעיה

עם זה אבל אם אפשר המלצות לסאבים של חברות לדוגמא: Kicker ,JBL אממממ רוקפורד ועל עוד חברות טובות אני אשמח לשמוע

התקציב שלי זה 400 שקל גגגג יש לי תיבה של 12 אינטש' אז מן הסתם אני לא צריך לקנות תיבה אז רק סאב

תציעו ,תיעצו, ותעזרו,

תודה רבה,

פורסם

קודם כל זה שהמגבר שלך הצליח לשרוף את הסאב זה לא אומר כלום

אני רק יכול לומר לך שהסאב שלך הוא מוגזם מבחינת נתונים שיקריים עליו וגם המגבר שלך ושניהם זבל סיני וזה לא אומר שהמגבר עוצמתי בזה שוהא הצליח לשרוף את הסאב (בלי להעליב)

אז ככה שבתקציב שלך הייתי הולך כמו שחשבת על קיקר c12 או רוקפורד p1

שנכנסים לך בול בתקציב וישבו נחמד על המגבר שלך ולא ישרפו אחרי שבוע

ועוד משו קטן לא כל תיבה מתאימה לכל סאב (אני הייתי הולך על c12 באופן אישי בתקציב שלך אבל הוא דורש תיבה אטומה בעיקר)

אבל בכל מצב אחרי שתקנה ותתחדש בסאב חדש אם אתה לא יודע לכוון אז תילך למישו מקצועי כדי לא לגרום נזק כל שהו

evo 8

אךךךךךך תענוג של מפלצת

פורסם

בהחלט, לך לבעל מקצוע, בלי להעליב, זה לא נראה שאתה מבין יותר מידי במה שאתה עושה ברכב.

מבחינתי הC12 סאב מומלץ מאוד, היה לי אותו ברכב והוא היה חמוד מאוד.

אמיר

!!!205rallye -->206XS -->clio172-->fiat bravo tjet 1.4t --> Ford Focus ST

פורסם
אני חושב שאני ילך על קיקר C-12 אבל אם אני שם אותו בתיבה פתוחה זה טוב?

תלוי מה אתה יותר אוהב. SQ או SPL. לדעתי הסאב הזה נשמע טוב יותר כסאב SQ.

למכירה מגבר פולס אודיו 4 ערוצים ba-2900-הקלק

פורסם

אם אני זוכר נכון אז לפי הוראות היצרן כן אפשר לשים אותו בתיבה פתוחה.

אבל וזה אבל גדול, אתה צריך שהנפח ,אורך הפורט והקוטר שלו יתאימו לסאב.

פורסם
תלוי מה אתה יותר אוהב. SQ או SPL. לדעתי הסאב הזה נשמע טוב יותר כסאב SQ.

לא יודע מה איתך ואיזה סאבים שמעת אבל הסאבים של קיקר הם ממש לא SQ. ואולי עכשיו יתחילו לריב איתי על זה שאם בתיבה כזאת והתקנה נכונה וכיוונים הוא יהיה SQ. זה לא נכון. תשמע סאבים כמו אדייר אודיו שיבה, פירלס XXLS, פיניקס גולד אפילו, IDMAX וכו' ואז תראה מה ההבדלים בין סאב שהוא יותר לכיוון ה-SQ לבין הקיקר, שהוא יותר SPL.

גיא.

ולכן אתן לו בכל הכבוד את הזכות להרצות לי על מחזיקי כוסות וגגות שמש, לא יותר מזה.

ZOOM-ZOOM

פורסם

גיא, דווקא שמעתי, ואתה צודק ואני מסכים איתך במאה אחוז. כשאמרתי SQ התכוונתי לתיבה אטומה :lol:

אני אומר פשוט שיחסית למחיר שלו הסאב הזה די מדויק ונותן תמורה טובה. אגב לא רשמתי את זה בהכללה לכל הסאבים של קיקר. שהם אכן יותר spl.

פורסם

ואני דווקא כן אומר בהכללה שכל הסאבים, אבל כולם, של קיקר הם ממש לא SQ. בכלל לא SQ. הרבה יותר SPL. וגם ה-C12 שלך :-)

גיא.

ולכן אתן לו בכל הכבוד את הזכות להרצות לי על מחזיקי כוסות וגגות שמש, לא יותר מזה.

ZOOM-ZOOM

פורסם

חבל שאתה לא מקשיב למה שאמרו לך בת'רד הקודם, היית נמנע מהמצב הלא נעים הזה.

המליצו לך כאן על סאבים לא רעים של רוקפורד וקיקר.

אני מוסיף להמלצה הזאת עוד המלצה - לך למתקין מומלץ. (פעם כתבתי מוסמך וכמעט ירו בי :) )

תערוך חיפוש בפורום יש רשימות של מתקינים מומלצים.

מתקין יכול להשמיע לך מספר סאבים ולכוון לך את המערכת בצורה נכונה כדי שלא תשרוף שום דבר שוב.

אל תאמינו לאוזן שלכם כ"כ מהר, לסאונד איכותי צריך ללמוד להקשיב...

מחשב לרכב, פוקל אוטופיה + סאב פוקל 33K כפול ועוד

http://www.carsforum.co.il/vb/showthread.php?t=152828

פורסם

תגידו מה אתם אומרים על הסאב Kicker CVR 12 אינטש' 400 RMS

איך הוא יותר טוב מה-C-12?

מה עדיף לי לקנות משני הסאבים האלה למגבר שלי מה יותר מומלץ מבחינת ניצול ומבחינת עוצמה?

כי ה- C-12 סך הכול 150 RMS וה- CVR הוא 400 RMS אז אני מעדיף להוסיף עוד 200 שקל ולהביא CVR 12 שהוא נראה סאב יותר רציני מה- C-12 מה אתם אומרים?

פורסם

בשביל הCVR אתה צריך מונובלוק, בשביל להוציא ממנו את המיטב. שים לב שהסיויאר לא נציל במיוחד. עם תסתכל על הנתונים שלו.

יצא לך לשמוע c12? הוא אמנם "רק" 150 WRMS, אבל הוא די חזק, תגיע למפגש מרכז הקרוב ותתרשם.

פורסם

יותר רציני הוא כן. יותר עוצמתי. אבל ה-C12 יותר מדוייק ממנו (למרות ששתיהם לא מדוייקים). לעניות דעתי? לך על פיניקס גולד אוקטן R או ZR. הראשון מסוגל לקבל 250RMS והשני 350RMS.הראשון עולה כ-550 השני 650. רק תמצא אותם בגרסא כזאת שיעבדו על 4 אוהם (סליל בודד של 4 או שתי סלילים של 2).

בברכה,גיא.

ZOOM-ZOOM

פורסם

ה- kicker C-12 מוציא 150 RMS נקי?

והמקסימום שהוא יכול זה 300 RMS לא נקי?

תקנו אותי אם אני טועה.

ואם אתה אומר באמת שצריך מונבלוק ל- CVR 12 אז אני כבר ילך על ה- C-12 שמעתי עליו הרבה תגובות טובות.

חדש בלי תיבה עולה 375 ש''ח.

אבל אם מישהו מוכר יד שניה עם תיבה אשמח להצעות

תודה,

• תוכן חדש...