Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

שאלה בקשר לשסתומים

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 8329 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

למה לא מחליפים את מערכת השסתומים למערכת אלקטרונית? שתישלט ע"י המחשב של הרכב.

הרי עם כל העסק של שמירה על איכות הסביבה ובלה בלה בלה, אני חושב שכמו

מערכות אחרות ברכב שהפכו אלקטרוניות ויותר מדויקות יהיה אפשר גם שם לשפר ועל פי רגע נתון לתת לכמות האויר המתאימה להיכנס , ולא כנתון קבוע כמו היום עם גל הזיזים.

תודה מראש

פורסם
:shock: אם הייתה מערכת אלקטרונית כזו בפיזו אז אני חושב שהמוצר הכי מבוקש בפורום היה מנוי שנתי למכון שיפוץ ראש-מנוע.... :vamp:

פוקוס 2002 2.0 אוט'

פורסם
למה לא מחליפים את מערכת השסתומים למערכת אלקטרונית? שתישלט ע"י המחשב של הרכב.

הרי עם כל העסק של שמירה על איכות הסביבה ובלה בלה בלה, אני חושב שכמו

מערכות אחרות ברכב שהפכו אלקטרוניות ויותר מדויקות יהיה אפשר גם שם לשפר ועל פי רגע נתון לתת לכמות האויר המתאימה להיכנס , ולא כנתון קבוע כמו היום עם גל הזיזים.

תודה מראש

עד כמה שידוע לי, מדובר בסה"כ בעניין של זמן עד שזה יכנס לייצור סדיר והעלויות יוזלו.

כבר לפני כמה שנים, בעידן האינג'קטורים, כבר חשבו על זה.

לפי מקרים מהעבר אני מהמר שלא יעבור עוד הרבה זמן עד שאחת מיצרניות מכוניות הפאר/היוקרה (מרצדס, BMW למשל) תצא עם זה לייצור סדרתי.

איציק

Deepal S05 MAX MY26 272Hp 
   Citroen Berlingo XTR MY17
 1.6
HDi 100Hp Automatic

• תוכן חדש...