Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

יבוא אישי של גלגלים

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6755 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

נראה לי שבמקרה שלך משרד התחבורה הבין שרק חוליגאן גמור עם בקע עמוק במוחו יזמין ג'אנטים בכאלו מידות. ניסית לערער?

לפני 22 שעות, hans כתב:

שטיפה, אגב, מעולם לא עזרה לי מי יודע מה. גם לא מים רותחים. אין תחליף לחיטוט עד שמשתחרר

פורסם

הם לא פסלו את היבוא על עצם המידה אלא הסבירו לי שלא מתאפשר יבוא של ג'אנט משומש (מן הסתם בכל מידה) כלל. חדש או כלום. אם יש לך חדשות שונות אני באמת ישמח לשמוע:-D

אגב, הבעיה היא לא בקע במח, אלא המהנדסים של GM שפיספסו איפשהו בקטע של העברת הכח מהמנוע לכביש.

פורסם
גיל ברוך הבא!

ברשותך אחדד את שאלתך...

ישנם כרגע במכס גלגלים שייבאת ובמכס לא מוכנים להכניס אותם לארץ (בדומה לבלמים).

רוצים להשמיד אותם.

מה לעשות?

ניפגש ברביעי :wink:

ג'ורג'

הלכתי למשרד התחבורה ואישרו לי להכניס בלמים!!!! העיקר שהם חדשים זה מה שמעניין אותם, אם אתה רוצה אני יכול להביא לך את אישור שקיבלתי לדוגמא.

איזה מוקמוק אני לא ראיתי שזה שירשור מלפני מאה שנה...

If you don't chew Big Red, then f-*bleep* you.

פורסם

לגבי נושא יבוא החלקים המשומשים, אולי זו דרך פעולה אפשרית: https://www.carsforum.co.il/vb/showthread.php?p=1375835&postcount=57

אם לא, אפשר לנקות אותם קצת, ולתרץ את מצבם הלא מזהיר לגמרי בכך שזה NOS.

אם כל זה לא עוזר, תמצא מישהו שמאוד מאוד אוהב אותך ומוכן להביא אותם במזוודה. הבאתי ככה ארבעה ג'אנטים לא מזמן, אמנם תפסו מקום כמו שניים שלך, אבל בהחלט ישבו טוב במזוודה גדולה.

לפני 22 שעות, hans כתב:

שטיפה, אגב, מעולם לא עזרה לי מי יודע מה. גם לא מים רותחים. אין תחליף לחיטוט עד שמשתחרר

פורסם

את האישור תשלח בפקס ודבר איתם בטלפון.

ישאלו אותך עם זה חדש תגיד "כן" ישאלו שוב "חדש למהדרין, אתה בטוח?" תגיד שוב "כן".

תוך מספר דק' תקבל אישור בפקס... במכס לא מענין אותם. יש אישור, שלם וקח.

פורסם

הגה עץ אסור, למעט במכוניות בהן היה מורכב כסטנדרט.

לפני 22 שעות, hans כתב:

פורסם

קיבלתי בדואר הגה מעור משומש (ללא מכס) ובחברת משלוחים בינ"ל הגה עור משומש עם כרית אוויר (עם המון מכס). אף אחד לא ביקש את אישור משרד התחבורה בשני המקרים.

הגה מעץ יעשה בעיות בטסט, לא ביבוא.

4 ג'נטים משומשים הבאתי בשני קרטונים מרופטים במסלול הירוק.

הפרויקט הבא שלי - להביא שני כיסאות מפורקים.

בהצלחה לכל המייבאים.

עמוס

וַיִּשְׁמַע אַבְרָם, כִּי נִשְׁבָּה אָחִיו; וַיָּרֶק אֶת-חֲנִיכָיו יְלִידֵי בֵיתוֹ, שְׁמֹנָה עָשָׂר וּשְׁלֹשׁ מֵאוֹת, וַיִּרְדֹּף, עַד-דָּן.

• תוכן חדש...