Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7070 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

ערב טוב פורום נכבד,

אני חדש בפורום ומשתדל לשאול שאלות באמת שלא מצאתי מענה עליהן בחיפוש,

יש לי שאלה לבעלי הרכבים באשר הם ובעלי רכבים מסוג סובארו ליאונה (dl/gl) ובעלי הטנדרים הישנים של סובארו,

ברשותי טנדר סובארו 1600,

שמתי לב בזמן האחרון בימים הקרים כאן בכרמל שכאשר אני מניע בבוקר ונוסע, לאחר כמה דקות אני שומע צליל מתכתי אחד,

תארו לעצמכם כאילו שבירת קפיץ ממתכת כלשהי, מעין נקישה מתכתית קצרה אשר חוזרת מדי כמה דקות, בלי עקביות מסויימת ולאחר שאני מדוממם את המנוע לאחר נסיעה, שוב אותו צליל רק בתדירות גבוהה יותר.

האם זה נגרם עקב התכווצות והתרחבות המנוע בשינויי מזג האויר? או אינדיקציה לתחילת סדק כלשהו באחד ממכלולי הרכב?

מקווה שאמצא את התשובה לשאלתי,

תודה,

ארז.

לתמיכה טכנית וייעוץ בחומרה ומחשבים פנו בה"פ.

החלפת מסכים לניידים בעלות ללא תחרות.

פורסם

אתה כנראה מתכוון למנוע מצלצל אתה צריך לכוון הצתה ולעשות בדיקה לכל מערכת ההצתה!

"זול וזוגלובק - שניהם מתחילים בזין, ובשניהם תקבל נקניקיה"

חיפושיות 73-74

פורסם

"צליל מתכתי אחד", "חוזר כל כמה דקות", לשמחתי למנוע שלי אין שום בעיה מבחינת כיוון ההצתה :), כלל מערכת ההצתה מלבד סטרטר וכויל חדשים (או חדשים משיפוץ).

ארז.

פורסם

הרכב קרבורטור,לא?

אם כן כנראה שהוא צריך כיוון.

תבדוק בכל מקרה פלאגים וחוטי הצתה.

נ.ב

מתי הרכב עבר טיפול?

"זול וזוגלובק - שניהם מתחילים בזין, ובשניהם תקבל נקניקיה"

חיפושיות 73-74

פורסם

למרות טענתך למע' הצתה תקינה, אני מצטרף לדעתו של צביקה על כיוון הצתה לקוי(גם אם לדעתך תקין, לא יזיק לבדוק בשנית).

אפשרות אחרת שהייתי בודק - דוד אגזוז קדמי(זה שבצורת משולש).

קהילת אוהדי ווסטהאם יונייטד בישראל - https://www.facebook.com/groups/whuil/

'פטישי ישראל' - https://www.facebook.com/WHUIL/

טוויטר - https://twitter.com/AmitDim

פורסם

שלום kompy'

לגבי מערכת ההצתה והדלק הכל נבדק ונמצא תקין, לאחרונה החלפתי כבלי הצתה, פלאגים, פלטינה, קבל, קרבורטור תקין

ובצעתי כיוון אצל חשמלאי רכב אשר מהוקצע בטנדרים כמו שלי (יש לו באופן אישי שלושה...).

מה שכן יכול להיות שהדליק לי נורה לאחר התגובה שלך,

כל האגזוז אצלי חדש, החלפתי לפני כשבוע, דוד אחורי, צינור מגשר וסעפת, יתכן שמשם הצליל? הברזל מתרחב ומתכווץ כי הוא חדש?

תודה,

ארז.

פורסם

לדעתי חזור למי שהחליף לך את מע' הפליטה כדי שיבדוק. יכול להיות שהוא החליט שאפשר לוותר על איזה גמויה, מפרק, פלאח או כל דבר אחר שעלול לגרום לרעש.

פורסם

לכל המגיבים תודה,

אני רוצה לציין נושא שכנראה לא הובן - " ולאחר שאני מדוממם את המנוע לאחר נסיעה, שוב אותו צליל רק בתדירות גבוהה יותר.

", כלומר, כשהמנוע כבוי והרכב דומם, בלי ונטה ובלי שום דבר פועל ברכב, נשמעת נקישה מתכתית מתחת לרכב, אשר חוזרת מספר פעמים בודדות במרווח של שניות רבות בין אחת לשניה, לדעתי מזכיר הסדקות של מתכת (או הריתוכים של האגזוז?).

מה זה יכול להיות, כבר ציינתי שהחלפתי בחודשים האחרונים את כל חלקי האגזוז עקב בלאי.

תודה,

ארז.

• תוכן חדש...