Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7068 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם...

מדובר בסיאט איביזה 2001.

לאחרונה צצה לי בעיה בחלונות החשמל והבנתי שהבעיה דיי נפוצה:

בצד הנהג כאשר אני מוריד את החלון של הנוסע, הנורית של הכפתור בצד הנוסע נחלשת והחלון לא יורד בצורה נורמלית. כאשר אני מוריד את החלון בצד הנוסע אין בעיה והנורית נורמלית. אמרתי סבבה smiley7.gif והלכתי לצ'מפיון והזמנתי מפסק חדש בעלות 100 ש"ח (כולה פלסטיק!!!) smiley19.gif

כמובן שניסיתי לבדוק מה קורה כאשר אני מחבר את הכפתור השני (שמוריד את צד הנהג - והוא תקין) במקום הכפתור הפגום והחלון אכן יורד כמו שצריך אבל הנורה של הכפתור בצד הנוסע עדיין נחלשת(מה שלא היה לפני התקלה)...!

עכשיו - היות ואני פדנט (כן זה הפאק smiley2.gif) אני רוצה לפתור את הבעיה ולא מעניין אותי איך.

מחר אני יקבל את הכפתור החדש שד"א באיביזות החדשות לא מתאים ל-2001. האם לפי דעתם הבעיה היא בכפתור של צד הנהג? משהו אחר?

תודה לעוזרים

פורסם

מנוע של חלון צורך יופי של זרם, לכן תופעה של היחלשות הנורה היא דיי מוכרת. אתה בטוח שיש הבדל גדול לעומת מה שהיה קודם ושאתה לא רודף אחרי שדים?

מעבר לזה האם החלון יורד ועולה בצורה טובה כמו פעם? יכול להיות שהוא זז קשה ולכן הזרם עולה, הנורית נחלשת ולכן גם הכפתור התקלקל?

פורסם

אני לא זוכר אם החלונות בדגם שלו "ממוחשבים" (אלקטרונים)

אם כן, הרי שהלחצנים מעבירים פיקודים בעלי זרימה אפסית, ואז לא סביר החלשות הנורה,

אבל ,שים לב: מנסיוני תהיה החלשות נורית במערכות שאינן אלקטרוניות באופן נמוך של מפל 2VOLT לערך , ואין להתייחס לכך.

אם אני מבין נכון, מתאורך עולה דבר מוזר שאתה מפעיל את החלון ממתגי הנהג, והמתג בצד ימין דווקא הוא נחלש. לא ככ סביר.

צריך וכדאי לראות (ואולי לבדוק) כדי להתרשם לאבחן.

בברכה

דני

מוסמך ניהול מוסך- E_CAR - 2015

חשמלאי רכבמיזוג אוויר - מוסמך משרד התחבורה,

מומחה התקנות סאונד, נוהל חיווטים, כיוונים סופיים.

עוסק בנדל"ן.

• תוכן חדש...