Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5193 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אני מחפש לקנות מצבר אופטימה צהוב.

היכן אפשר לקנות.?

ואני מדבר על 80A ומעלה

וסליחה. זה דיי דחוף. (קישור לכל מקום בארץ!) טלפון/ שם המקום/ פלאפון . הכול הולך.

דרום. מרכז. צפון. רק שיהיה וודאי מצבר במלאי.

גלגלצ: דיווחי תנועה ביציאה ממצרים. עומס תנועה ענקי ממחלף סיני עד מחלף ים סוף, משה תיזמן 40 שנה. תודה לך משה.

מודעת מכירה ................ פרויקט איטום על הרכב שלי

• תגובות 46
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

דני.

הייתי ביום רביעי שעבר בטלרון בסגולה. הם לא מיבאים יותר את הסוג הזה. ולא את הסוג השני.

למשהוא יש מספר לחניות שמוכרות מצברים ליכטות?

גלגלצ: דיווחי תנועה ביציאה ממצרים. עומס תנועה ענקי ממחלף סיני עד מחלף ים סוף, משה תיזמן 40 שנה. תודה לך משה.

פורסם

אני לא בטוח במיליון אחוז שיש שם את הסוג של המצבר שאתה מחפש אבל יש לך חנות בקיריית אריה בפ"ת אם אני לא טועה לירז מצברים

evo 8

אךךךךךך תענוג של מפלצת

פורסם

זמבו.

אני מירושלים.

אני מוכן לנסוע מחר לכל הארץ! להביא מצבר כזה. אחרת אני חייב לקנות מצבר זמני לרכב שלי. וזה לזרוק 300-400 שקל.

אני כרגע עם מצבר של חנות של חבר. ואני חייב מחר להחזיר את המצבר! (הוא אצלי מיום חמישי)

כי ברגע שאני ימצא אופטימה אני יחליף!

פורסם

אז תחפש את הכתובת של לירז מצברים ותתקשר לשאול אם זה דחוף לך לפני שאתה נוסע

גם חיפוש בגוגל אעזור לך

evo 8

אךךךךךך תענוג של מפלצת

פורסם

"מצברי וולקן" הם היבואנים הרשמיים (כן כן) של מצברי אופטימה לישראל. אתר הבית שלהם הוא www.volta.co.il אך כנראה שיש איתו בעיות כרגע.

אני מציע לך למצוא בדפי זהב את הטלפון שלהם ולשאול לגבי מקומות לרכישת \ הזמנת המצבר. בכל מקרה, רק ילו טופ! זה ה-מצבר למערכות סטריאו לרכב.

בכל מקרה, אני משער שעוד מעט אלי 2 ייכנס ויתן לך לינק למצבר חלומי למערכת לרכב.

איתמר.

"מדינה מפותחת היא לא מדינה בה העניים נוסעים ברכב פרטי אלא מדינה בה העשירים נוסעים בתחבורה ציבורית"

פורסם

ממקור בלתי רשמי (ובעזרת קשרים) - 1,200 ש"ח. אני משער שהמחיר לצרכן הפשוט יהיה אסטרונומי.

איתמר.

"מדינה מפותחת היא לא מדינה בה העניים נוסעים ברכב פרטי אלא מדינה בה העשירים נוסעים בתחבורה ציבורית"

פורסם

אוקיי.

האתר של וולטה חזר לאוויר:

המפעל המודרני של וולקן ממוקם בפארק התעשייה תפן בגליל המערבי ומייצר מצברים איכותיים שאינם מצריכים אחזקה כלשהי (maintenance free) . קטלוג המוצרים המוגש בזה מציג מגוון מצברים, מתוצרת ישראל ומייבוא, ובכלל זה מתוצרת חברת OPTIMA, מצברי העוצמה האולטימטיבית המקצועיים בעלי התא הספירלי ויכולות ביצוע מעולות. הקטלוג מציג מצברים בטווחים שנעים בין 220-36 אמפר לשעה (36Ah-220Ah), מצברים סטנדרטיים לרכב מסוגים שונים; מצברים לאופנועים; קטנועים , טרקטורונים ואופנועי ים, מצברי תעשייה, ומצברים לפריקה עמוקה.

רשימה ארצית של סניפי חברת וולקן מצברים בע"מ

dot(12).gifמפעל: א.ת. תפן, ת.ד. 17, מגדל תפן 24959 טלפון: 9109200- 04 פקס: 9872672 - 04dot(13).gif מרכז לוגיסטי: א.ת. כנות, ת.ד. 28, גדרה טלפון: 8596661 - 08 פקס: 08-8596662dot(13).gifסניף צפון: השיש 60, מפרץ חיפה טלפון: 8720016 - 04 פקס: 8419244 - 04dot(14).gifנק שירות תל אביב: קרליבך 15 טלפקס: 03-5611255 dot(15).gifסניף ת"א: סלמה 42 טלפון: 5188250 - 03 פקס: 5188242 - 03dot(16).gifסניף פ"ת: השמש - דוד מרכוס 54, א.ת. סגולה טלפון: 9316339 - 03dot(17).gifשירות ראשל"צ : פריימן 14 א.ת ישן טל:03-9643213 פקס :03-9560087dot(18).gifשירות דרום: דרך חברון- דוד לוי 6, באר שבע טלפון: 08-6230391dot(19).gifסניף ירושלים: התעשייה 5, א.ת. תלפיות מרכז בליליוס טלפון 02-6735283dot(20).gifסניף אילת: א. התעשייה הישן, ת.ד. 244 טלפון: 6378519-08 פקס: 08-6332935dot(20).gifשירות כ"ס :וייצמן 4 טל : 09-7415598 פקס: 09-7440735

בהצלחה!

(ואולי סופסוף מישהו "מהחבורה" יעשה את הצעד הגדול בהכנת תשתית ראוייה למערכת)

איתמר.

פורסם
ממקור בלתי רשמי (ובעזרת קשרים) - 1,200 ש"ח. אני משער שהמחיר לצרכן הפשוט יהיה אסטרונומי.

איתמר.

מה טווח האמפיראג' שמצברים כאלה יכולים להוציא ?

• תוכן חדש...