Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7089 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם.

ברכבי מותקנת מערכת שאני לא מרוצה ממנה מסיבה אחת, היא חזקה מדיי מאחור וחלשה מדיי מלפנים.

נוצר מצב שאני שומע את המוזיקה שבוקעת מאחור ואני דיי מרוצה, אך מלפנים היא חלשה מדיי, מה אני יכול לעשות - להוסיף\לגרוע בכדי להנות יותר מהמערכת ולשמוע בסראונד כמו שצריך?

ר"ד של פאנאסוניק, מגבר של פלאטניום אודיו 15V 1500W שמגביר 2 רמקולי קנווד (לא זוכר כמה וואט, קצת פחות מ300) וסאב של קליפורניה בום שהגיע יחד עם האוטו.

אני דיי מרוצה מהכל, אני יודע שמה שיש לי זה לא הכי איכותי אבל זה מחזיק יפה ולי זה מספיק. בקשר לרמקולים מלפנים יש לי שם 2 רמקולי 4 אינץ' על הדשבורד (פולקסווגן פולו) שגם באו עם הרכב ואני מנחש שלא סיניים מכוון שהחזיקו עד היום (האוטו אצלי כבר שנה) מבלי להשרף (היה לי כבר נסיון מר עם מוצרים סיניים בתחילת דרכי).

נוצר מצב שמאחור בוקעת מוזיקה גבוהה שהרמקולים מלפנים לא יכולים להתמודד איתה ולספק לי מוזיקה שאני יכול לשמוע כמו שצריך מלפנים, הם עובדים - אבל לא מספיק חזק.

אז מה עושים?

שמעתי על קומפוננטים, אבל השאלה היא האם יש קומפוננטים 4 אינץ' או לחלופין האם אפשר לשים קומפוננטים גדולים יותר בגודל האפשרי שיש בפולו. ואם בכלל קומפוננטים זה הפתרון.

יש עצות?

בתודה,

יוסי.

I should win a fucking AWARD for being me

פורסם

אולי תחבר את הרמקולים הקדמיים למגבר ואת האחוריים לרדיו דיסק? למרות שההצעה הזאת לא נראת לי טובה כי הרמקולים מקדימה בטח באו עם הרכב ולא נראה לי שהם יתמודדו עם ההגברה.

הצעה יותר טובה שאני אישית הייתי עושה: קונה סט קומפוננט 4 אינץ מקדימה. ויש כאלה סטים (לא חסר). ואותו תחבר למגבר וגם את הסאב כמובן למגבר,ואת האחוריים לרדיו דיסק וזהו.

תגיד אם יש בכלל תקציב לסט קומפוננט ונמליץ.

בברכה,גיא.

ולכן אתן לו בכל הכבוד את הזכות להרצות לי על מחזיקי כוסות וגגות שמש, לא יותר מזה.

ZOOM-ZOOM

פורסם

זה לא קשור בכלל. הוא מתלונן על הרמקולים האחוריים כלומר שכל הבמה נמשכת אחורה. מה זה קשור לסאב?

ולכן אתן לו בכל הכבוד את הזכות להרצות לי על מחזיקי כוסות וגגות שמש, לא יותר מזה.

ZOOM-ZOOM

פורסם

אני מחפש דרך להגביה מבחינת ווליום את החלק הקדמי של הרכב, כשאני שומע שירים ברכב זה נשמע כאילו המערכת נמצאת רק בחלק האחורי ואני עם הגב אליה ומקדימה לא שומעים כלום כמעט. מרגישים בבירור את המוזיקה רק בחלק האחורי של הרכב.

פורסם

יש מספר סטים מצויין. של 4" אינטש.

פוקל V2.

סרווין ווגה IT (נדיר ישן ואיכותי)

הרץ. (שמעתי סט 4" והיה לא רע בכלל.)

רוקפורד ישנים!! (לחפש סטים מלפני 3 שנים)

גלגלצ: דיווחי תנועה ביציאה ממצרים. עומס תנועה ענקי ממחלף סיני עד מחלף ים סוף, משה תיזמן 40 שנה. תודה לך משה.

מודעת מכירה ................ פרויקט איטום על הרכב שלי

פורסם

אלי אתה צודק, וכמו שגם אני אמרתי שיש הרבה סטים של 4 אינץ ולא חסר, השאלה פה היא אם לבחור יש תקציב לזה?

אבל הוא לא עונה, כנראה מתכונן למפגש מחר שיהיה רענן אז הלך לישון :lol:

גיא.

ZOOM-ZOOM

פורסם

איזה רמקולים יושבים מקדימה?

והאם ניסית לשחק עם ה-fader ברדיו דיסק ולהעביר קצת לקדימה?

אצלי יש אותה בעיה מכיוון שרמקולים אחוריים( 6*9) בדרך כלל יותר נצילים.

גם אני אוהב ללחוץ Ctrl+W

:twisted:

פורסם

תקציב כרגע אין, כי הוא מצטבר לדברים אחרים שאני רוצה לעשות ברכב והדבר הזה יכול לחכות עוד קצת, אבל זה משהו שאני אעשה מתישהו כי אני לא נהנה מהמוזיקה ברכב שלי ומוזיקה אצלי ברכב זה נתון בעדיפות עליונה.

אני מניח שאני אשקיע בסביבות ה700 שקל.

לשחק עם הפיידר לא נראה לי שיעזור כי אני לא מעוניין להפחית את העוצמה של המערכת אלא רק לשבח אותה.

ככה זה כשיש משכורת של חייל, צריך לחסוך לכל דבר קטן שרוצים לעשות.

פורסם

לשחק עם הפיידר לא נראה לי שיעזור כי אני לא מעוניין להפחית את העוצמה של המערכת אלא רק לשבח אותה.

ככה זה כשיש משכורת של חייל, צריך לחסוך לכל דבר קטן שרוצים לעשות.

אז תצטרך להשקיע הרבה מעבר ל-700 ש"ח בשביל שזה יקרה

להביא קומפוננט שיהיה דומיננטי יותר מ-6*9 מוגבר זה עולה בהתאם. (אלא אם כן אתה שם טוויטר של 10 שקל ואז זה כבר סיפור אחר:lol: )

גם אני אוהב ללחוץ Ctrl+W

:twisted:

• תוכן חדש...