Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

השרשור נעול! רק פותח השרשור וצוות האתר יכולים להגיב
dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7011 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

עקב מכירת האוטו של אחי, הוא החליט למכור גם את המערכת.

הרכיבים הם חדשים, והיה שימוש של כחודשיים ברכיבים, וחלק מהם לא עבדו בחודשיים האחרונים, עקב אי ספיקת מספיק חשמל (סאבים ומונו).

הרכיבים:

רדיו דיסק- הרדיו דיסק למכירה הוא שלי ולא של אחי (אני לוקח את שלו :twisted: ). הדגם הוא 4850 החדש של פיוניר. נקנה לפני חודשיים בול והיה בשימוש חודש בלבד, ולאחר מכן לא היה בשימוש עקב הבניות שאני עושה ברכב שלי. יש עליו עוד אחריות לשנתיים ו-10 חודשים. הרדיו דיסק נקנה מ"תומקאר". הרדיו דיסק חדש חדש.

עוד פרטים (הדגם שבלינק הוא הישן לי יש את החדש יותר):

http://www.tomcar.co.il/index.php?productid=127

מחיר: 800 ש"ח (מכשיר חדש לחלוטין).

סט קומפוננט של מורל - דוטק אוביישן החדש 6.5 + שידרוג לטויטרים MT22. אין צורך להרחיב.

עוד פרטים:

http://www.tomcar.co.il/index.php?PHPSESSID=0782a36abddae10cc8e379430dc947e7&productid=323

הסט עולה 1500 בלי ה-MT22, כאשר המקמבנים מבינכם יכולים להשיג אותו ב-1300-1400 עם ה-MT12. אני מוכר ב-1200 בלבד! סט חדש חדש!!

מגבר 2 ערוצים שעבד עם הקומפוננט. דגם רוקפורד 500a2 מהדגמים הישנים והמאוד מוצלחים של רוקפורד שנת 2003. המגבר מוציא 125RMS מוצהר לערוץ, כנראה מוציא יותר. המגבר לא נבדק ולא נפתח מעולם (אתם יכולים לבדוק). יכול לפתוח כל סט קומפוננט חזק שאתם רוצים (כמו ההייבריד, אילייט,K2P וכו'), או סאב חזק שעובד ב-4 אוהם.

מחיר: 1300 ש"ח. מגבר נדיר למבינים בלבד!

2 סאבים של חברת ההיי אנד הגרמנית אטון. הדגם הוא 12 600 CRAG. כל סאב יכול לקבל 600RMS ואפילו יותר. סאבים חזקים מאוד שיפרקו כל אוטו, לוקחים יחסית הרבה חשמל (בגלל זה לא עבדו אצלי כבר חודשיים). כל סאב שוקל 11(!!!) קילו.

הסאבים יחסית לסאבים בעוצמות האלה דופקים יפה ואיכותיים, בתיבה אטומה של כ-40 ליטר. אצלי עבדו כסאבים של SPL עםם תיבות פתוחות. הסאב הוא סאב SQL.

עוד פרטים: http://www.cheaper.co.il/product.asp?productid=946&CatCode=84

לאתר החברה (הפרטים של הסאב והתאמת התיבה שם): http://www.eton-gmbh.de/dlstream.php...df8719b309f469

מחיר: 1000 ש"ח בלבד לכל סאב. מי שייקח את שתיהם יקבל הנחה.

2 תיבות עם פורט. כל תיבה 70 ליטר עשויה מעץ MDF 19 מ"מ. קניתי מהיבואן "ברוקס סטריאו". כל תיבה שוקלת 14 קילו.

אני קניתי ב-230 ש"ח כל תיבה.

עוד פרטים: http://www.al-galgalim.co.il/index.php?action=product&productid=467

מחיר: 150 לאחד.(בקושי היה בהם שימוש,מאוכסנים בבגז ללא שימוש כבר חודשיים). גמיש מעט.

מונו בלוק רצחני של חברת JBL. דגם BP1200.1. מהדגמים הישנים והיותר רציניים של JBL שעומדים בהספקים שלהם ומוציאים אף יותר. 600RMS ב-4 אוהם. 1200RMS ב-2 אוהם וגם ב-1 אוהם. בתכלס, יכול להוציא 1400RMS בתנאים אופטימליים של 14.4V. המונו צריך שלוש פיוזים של 40 אמפר כל אחד, צורך 120 אמפר (!!!), מראה עד כמה הוא חזק ועומד בהצהרות.

המונו לא היה בשימוש כלל אצלי משום שהמערכת חשמל קורסת לאחר כמה דקות. אצלי הוא עבד על 3 פיוזים של 30 אמפר והם נשרפו בתוך כ-10 דקות (מה שמראה על עוצמת המגבר). לשים לב! מי שמעוניין במונו יצטרך לשדרג את מערכת החשמל ברכבו. המונו הזה יכול להרים בכבוד כל סאב כגון MTX,IDMAX, צמד קיקרים L7, רוקפורד HX2 וכו'.

מחיר: 1800 ש"ח בלבד! מגבר תותח.

קבל דיגיטלי של חברת לאנזר. הקבל היה בשימוש 4 חודשים. במצב חדש. 1.6 פאראד. עלה לי 475 ש"ח מהיבואן "ברוקס סטריאו".

מחיר: 350 ש"ח בלבד! קבל חדש עם צג יפה.

ניתן לשמוע את כל הרכיבים כאשר ניתן לחבר רק סאב אחד לשמיעה כי אין אפשרות להפעיל את שתיהם ביחד.

רק להצעות רציניות בלבד. אני לא ממהר. מקסימום המערכת תשאר איתי לאוטו הבא :-) .

לפנות בה"פ או בפלאפון (דוד): 0526757277 - פנוי בכל שעות היממה מהבוקר עד 10 בלילה.

או לפנות אליי (גיא): 0526550574 - פנוי כל הזמן :lol: .

ולכן אתן לו בכל הכבוד את הזכות להרצות לי על מחזיקי כוסות וגגות שמש, לא יותר מזה.

ZOOM-ZOOM

פורסם

מקפיץ!

הרדיו דיסק נשאר 800.

הסט קומפוננט ירד ל-1100 מחיר בדיחה לסט שכזה.

הסאבים נמכרים ב-1000 אחד וב-1750 שתיהם ביחד.

הרוקפורד נשאר 1300.

התיבות נשארו 150 כל אחד.

המונו בלוק נשאר 1800.

הצעות בה"פ.

ולכן אתן לו בכל הכבוד את הזכות להרצות לי על מחזיקי כוסות וגגות שמש, לא יותר מזה.

ZOOM-ZOOM

• שבועיים מאוחר יותר ...
פורסם

מקפיץ למחירים סופיים לרוב הרכיבים מקסימום אני נשאר איתם לרכב הבא

רדיו דיסק - 700 סופי אחריות לעוד שנתיים ו-9 חודשים חדש.

קומפוננט 950 מחיר אחרון - שידרוג של MT22 במצב חדש.

סאבים - כל סאב 900 ש"ח. 2 הסאבים ביחד 1500 בלבד!! שתי מפלצות, חדשים לא עובדים הרבה זמן חבל הם סתם יושבים בבית - כל סאב 11(!!!) קילו ועומד בעומסים כבדים.

רוקפורד 1100 ש"ח מחיר אחרון - אניודע מה יש לי ביד מגבר תותח לעוד הרבה שנים מקסימום אני נשאר איתו.

תיבות 150 לכל תיבה - אחת 70 ליטר פורטד והשניה 62 ליטר פורטד. גמיש מעט.

מונו בלוק - 1700 גמיש מעט מאוד, במצב אופטימלי צורך 120(!!!) אמפר. נותן 1200RMS אמיתיים ב-2 אוהם ב-12.4V בלבד! ב-14.4 מוציא אפילו 1400-1500 RMS. יציב גם ב-1 אוהם (גם 1200RMS).

בה"פ או במספרי הפלא למעלה בהודעה הראשית.

המחירים סופיים מי שרציני שיתקשר.

ZOOM-ZOOM

• שבועיים מאוחר יותר ...
פורסם

מקפיץ

רדיו דיסק 650 ש"ח בלבד! אחריות לכמעט 3 שנים! אחרים מוכרים בהרבה יותר כסף ממני.

500A2 מגבר תותח מוציא יותר מ125 אראמס לערוץ יגביר כל זוג קומפננט , במצב חדש! 1100 ש"ח לא גמיש.

זוג סאבים אטון 600 אראמס,11 קילו שעומדים בעומסים כבדים.1-900 2ב-1500 בלבד!

אני מוכר אותם בסביבות המחיר של P2 או קיקר CVR, והסאבים האלו הרבה יותר חזקים וטובים.

מורל דוטק אווישן כחדש 950 ש"ח בלבד!שוב גם במקרה הזה אחרים מוכרים ביותר כסף ממני.

מונו גיי' בי אל-1700 שח,גמיש מעט מעט.מונו סוס עבודה צורך 120 אמפר!

כל המוצרים האלו ב5500 ש"ח בלבד וכולל קבל של לאנזר עם צג דיגיטלי של 1.6! פאראד מתנה!!

ZOOM-ZOOM

פורסם

מקפיץ

רדיו דיסק נמכר.

רוקפורד 500A2 נשאר 1100.

זוג סאבים אטון כל אחד 900 נשאר ביחד 1500 לא יורד שקל, מחיר שחיטה (2 כאלה בחנות עולים 2600 ביחד אני מוכר שתיים במחיר של אחד).

דוטק אוביישן 950, מצב דבש, תסתכלו במכירות אחרות שם רוצים מעל 1000-1100 שקל על סט כזה, אני 950 בלבד.

נוסף למכירה קבל של לאנזר 1.6 פאראד במצב חדש דנדש. מחיר 300 ש"ח בלבד. בחנות עולה 475. לא פחות.

מונו נשאר אצלי. לא מוכר בסוף.

ZOOM-ZOOM

• שבועיים מאוחר יותר ...
פורסם

רוקפורד 1100

דוטק 950

סאבים אחד 900 שתיים ביחד 1500

קבל 300

המונו נוסף שוב - 1600

בה"פ או בפלא

ZOOM-ZOOM

• שבועיים מאוחר יותר ...
פורסם

רק הדוטק נשאר אקטואלי. 950 שקל. לבוא לקחת. גמיש מעט לרציניים.

קבל 300 שקל חדש חדש 1.6 פאראד של לנזר.

ZOOM-ZOOM

• שבועיים מאוחר יותר ...
פורסם

דוטק אוביישן 6.5 אינץ +MT22 רק 950 ש"ח! לחטוף! סט מעולה חזק ואיכותי!

קבל של לנזר 1.6 פאראד רק 300 ש"ח!!! בחנויות עולה 475. לחטוף.

נוספו: 2 קבלי RCA. שתיהם ביחד 50 ש"ח.

ה"פ.

ZOOM-ZOOM

• שבועיים מאוחר יותר ...
פורסם

קסטה שתיים בחמש שתיים בחמש אני הולך!

דוטק אוביישן+MT22 ב-900 שקל!!! לא יורד שקל גם אם אתם באים עכשיו.

קבל 1.6 פאראד של לנזר 250 שקל!!! לא יורד שקל גם אם אתם כבר אצלי. :-D

שתיים בחמש, שתיים בחמש, אני הולך...שתיים בחמש אני הולך... אני הולך... הלכתי

בה"פ

ZOOM-ZOOM

• שבועיים מאוחר יותר ...
פורסם

ירדו המחירים! סוף עונה רק אצלנו. 850 הדוטק. סופי. חבר'ס, זה דוטק אוביישן+MT22. להתעורר.

250 הקבל. סופי. 1.6 פאראד. לנזר. מה עוד?!?!?!?!

מבת ים. לא להתקשר מעזה ולא מהחרמון. לא מוריד מחירים גם אם אתם קרובי משפחה שלי.

בה"פ, או בפלא.

ZOOM-ZOOM

• תוכן חדש...