Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

רכב לנהג חדש בתקציב של 45,000 ש"ח.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7078 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

עברתי היום טסט ואני רוצה להתחיל לחפש אוטו. עד עכשיו חסכתי 45,000 ש"ח וזה התקציב שלי למרות שאני יכול להתגמש ל50,000.

אני אשתתף באירועי mdc ויעבור הכשרה לנהיגה מתקדמת עם הרכב הזה.

אז לכן הוא חייב להיות ידני, אמין יחסית וזריז. אני מחפש מכונית מהנה לנהיגה. a drivers car מה שנקרא. על מה אתם ממליצים?

תודה.

פורסם

אני אישית הייתי הולך על 306 ספורטיבית.

אבל! תצבור קצת נסיון על הרכב של ההורים לפני שאתה רץ לקנות לעצמך אוטו.

בתאריך 13.7.2020 בשעה 17:22, pl7410 כתב:

זו בכל זאת מדינה שמסתמכת על טמטום כמשאב לאומי

לפני 5 שעות, HybridBoy כתב:

תיבה טובה סטייל DSG

פורסם

צודק...אני גם נהג חדש בעצמי וכמעט למדתי על בשרי שאני לא הנהג מירוצים שחשבתי שאני...

קודם תילחץ קצת על הדוושה במכונית של ההורים תיראה מה אתה מסוגל ותבין שאתה לא נהג מירוצים

ד.א

לפי הרבה המלצות בפורום הבנתי שעדיף לעשות קורס מינימום אחרי שישה חודשים בלי מלווה

צבור ניסיון

הורד ביטחון

וצא לדרך!

בהצלחה

ליום יום BMW M3-לסופ"ש מרצדס SLK

אבל בתאכלס נוסע על הונדה סיוויק חמש דלתות 2008-טוטאלוס:cry:

עכשיו בתאכלס נוסע על גולף 1.6 2009

פורסם

אני לא קונה את הרכב עד שנגמר המלווה. אני מאמין שתוך כ-4 חודשים אני אקנה רכב. קורס נהיגה מתקדמת אני גם עושה כמובן. יש העדפה לרכב שלא צרפתי. מה אני יכול לקחת בחשבון?

פורסם

נהגתי בה, ממש כיף, די נוחה. חיפשתי אחת בנרות ולא מצאתי אפילו איזכור :( טויוטה חברה מצויינת ואמינה, אם אתה מוצא יאריס TS במחיר מתאים לתקציב תתנפל עליה.

כל קרב הוא קרב אוכל כשאתה קניבל

פורסם

991: כן בטח, צא מהסרט. מיאטה טובה הוא לא ימצא בפחות מ60K. כל מה שעולה פחות גם שווה פחות, חוץ מזה ביטוח לנהג חדש על קבריולט? תכין עוד 10K.

בתאריך 13.7.2020 בשעה 17:22, pl7410 כתב:

זו בכל זאת מדינה שמסתמכת על טמטום כמשאב לאומי

לפני 5 שעות, HybridBoy כתב:

תיבה טובה סטייל DSG

• תוכן חדש...