Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

מבקש חו"ד לגבי 306 1.4 ידנית האצבק 2000-2001

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7099 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום רב לכולם!

מעוניין בחו"ד לגבי פיגו 306 נפח מנוע 1400 סמק גיר ידני בילבד

בציר 2000-2001 (מתיחת פנים שנייה)

(גירסת האצבק לא שזה שונה בהרבה מהסדאן)

אבקש התייחסות למנוע מבחינת כח גמישות והאצות ביניים,גיר קצר/ארוך איכות העברת הילוכים,נוחות כללית,צריכת דלק עירוני/בינעירוני בערך,אמינות,או כל הערה/הארה שעולה בראש...

בבקשה רק אנשים שיודעים על הרכב ממקור 1,או שהיה להם את הדגם הספציפי הנל ולא מנועי 1600/1800/2000...

תודה רבה רבה לכולם!

רועי.

פורסם

אני יודע שאני קצת ספציפי בדגם

אבל אני משוכנע שיש כאן בעלים לשעבר/מכרים קרובים של מישהו שיש לו/הייתה לו אחת

תודה

פורסם

הייתה לי אחת כזאת חדשה מהחברה בזמנו.

אוטו איטי כמו צב וכבד מאוד.

מנוע מיושן אך אמין במידה והשתמשו בו במים ירוקים והמנוע לא התחמם.

המכלולים לא הכי אמינים.

לנהגים האיטיים והנוסעים במישור בלבד.

לשיקולך.

אוטו זה כמו אישה.היית נותן את האישה שלך למישהו אחר?

פורסם

בוא נגיד שעם 2 אנשים ברכב לירושלים בעלייה לפניי מבשרת ציון הייתי צריך להוריד להילוך שני!! מאחר והרכב לא סחב והוא היה אז חדש... צריך לאמץ חזק את המנוע כדיי לקבל כוח.

אני אישית הייתי מתרחק והולך על יפנית.

אוטו זה כמו אישה.היית נותן את האישה שלך למישהו אחר?

פורסם
בוא נגיד שעם 2 אנשים ברכב לירושלים בעלייה לפניי מבשרת ציון הייתי צריך להוריד להילוך שני!! מאחר והרכב לא סחב והוא היה אז חדש... צריך לאמץ חזק את המנוע כדיי לקבל כוח.

אני אישית הייתי מתרחק והולך על יפנית.

ואלה?

כי אני עולה את הקסטל עם 2 אנשים ומזגן בחמישי על 110 בערך

היו: CJ5, CJ6, סמוראי, גולף קבריו, טראנו, פרוזה, סופה, אונימוג, דיפנדר, דיסקברי

ועכשיו עו דיפנדר.... קשה להיגמל מהרגלים רעים

פורסם

בוא נתחיל קצת על השמועות שיצעו על הרכבים הצרפתים, שהן לא אמינות וכדומה.

אני מסיכם שהיא לא כמו טויוטה או הונדה, אבל טיפול נכון ומתוזמן יתן לך אמינות לאורך זמן וקילומטרים.

לי יש בדיוק את הדגם הזה 1400 XT ידנית שנת 2000 71 כוחות סוס, גיר לא מקוצר, אלא מקורי

לרכב יש קרוב ל 200K קילומטר, כל הזמן טופל במוסכים בעליי שם וידע, ותמיד מים ירוקים, בגלל שזה בלוק אלומיניום חייב חייב מים ירוקים של טכניק, אני אישית מאוד מרוצה מהרכב, הוא מאוד נוח, מאוד מרווח מבפנים כמו משפחתית רגילה, ברקסים מעולים, ממש ברקסים שלא האמנתי נגיעה קלה אתה מיד מרגיש האטה נגיעה יותר חזקה עצירה דרסטית.

לגבי ההילוכים, אחלה גיר, אם יש לך קלאץ מקורי, אצלי ההילוך השני נכנס מעט קשה בתחילת נסיעה בעיקר.

סוחב לא רע, אני עולה איתו את חיפה מידי יום עם עוד אדם לפעמים, עולה על רביעי 80-90 קמ''ש אחלה נסיעה וסוחב לא רע.

מאובזר בשתי כריות אוויר, מזגן שמורכב בארץ "אלכס אורגינל" אחלה מזגן דרך אגב, הגה כוח זוג חלונות חשמל, עזאקה, אימוביליזר, פנסים מתכווננים, אגב מאירים מעולה.

וזהו, למחיר שלו קניה בודאות שווה את כל הכסף בתנאי שמצאת אקזמפלר (יחידה) שמורה עם תיעוד טיפולים ומים ירוקים.

הלוגו של רוב מכוניות העל הוא חיית בר. יגואר, למבורגיני, פרארי, רק פג'ו האגדית יש לה אריה, בגלל זה פג'ו בעייני היא מכונית על.

פורסם

תודה רבה על הטיפים

אכן בלוק אלומינום מצריך בדיקה דקדקנית יותר

לגבי התמורה-אכן מחיר מצחיק לחבילה נהדרת.

רק חבל על המנוע החלושס,אני בתקווה למצוא 1600 ידנית ,זאת לאחר שנודע לי שיש אבל יחסית נדיקות בשנתונים שאני רוצה.

נחכה בסבלנות...

פורסם

1600 האצ'בק ידנית מאוד קשה למצוא. עדיף שתחפש 1800.

ZX 94 > קסנטיה 97 > לנסר 2007 > מונדאו 2007 > קורולה 2013 > קורולה 2015 > איוניק 2018 > סיוויק 2002 > מזדה3 2018

Everybody in the galaxy tries to take over the galaxy. The trick is to be left alone by whoever succeeds

פורסם

1.8 ידנית בשנים שהוא מעוניין לא קיימת בארץ (ואם כן, בודדות).

יש כרגע בYAD2 306 1.6 שנת 98 עם פחות מ100K קילומטרים ויד ראשונה. שווה בדיקה.

PUG-306 XSI MK2

פורסם

אין סיכוי שאני יקנה 1800 משתי סיבות עיקריות:

קיים רק בשנתונים נמוכים(עד 98 נידמה לי)

מנוע מיושן-בלוק XU אלומיניום,נו כיף.

פורסם

אני יכול לגלות לך משהו?

מנוע ה1.8 הוא הרבה יותר כיף מאשר אחיו הקטנים.

לי יש XT ידנית, ולאמא קניתי 1.6 ידנית, וניסיון עם ה1.4 לא חסר לי.

ה1.8 הרבה יותר מהנה, חזק ונעים מאשר השניים האחרים.

הגדולה שבו, לדעתי, זו העובדה שאפשר לנהוג ברכב די מהר, בלי צורך לקרוע את המנוע.

אם התכוונת ב"נו כיף" לעובדת היות בלוק המנוע מאלומיניום, זה כבר משהו אחר. אם הרכב טופל כראוי, לא צריכה להיות בעיה.

אתה מחליט על מנוע בגלל הסיכוי שהבלוק יעשה בעיות בעתיד?

אני מניח שאתה גם לא קונה חלב כי הוא יכול להתקלקל?

מה שכן, בשנים האחרונות של הרכב (01-02 נראה לי) הספק מנוע ה1.6 עלה מ90 ל-100 כ"ס. על הגרסה הזו לא נהגתי, ואני לא יודע עד כמה משמעותי ההבדל.

PUG-306 XSI MK2

פורסם

אני בטוח ללא שום צל של ספק שלמנוע ה1800 יש יותר מומנט

אבל מבחינתי אם זה בא על חשבון אמינות,צריכת דלק,וקושי בטיפול(מטפל לבד)

אז זה לא שווה לי את העוד כמה קגמ,מה גם שמנועי ה1800 מגיעים רק בשנתונים נמוכים יותר

לגבי הספקי ה1600 בשנתונים 2000 ומעלה -לשמחתי אתה צודק לחלוטין!

עוד סיבה ללמה כדאי לי להתאמץ ולחפש אחת כזאת

תוסיף לזה ATB של האחיות הספורטיביות,מוטות פיטול,גאנטים 15(במקור מגיע גם ככה),וברקסים מוגדלים וקיבלת (או קיבלתי) חבילה יפה מאוד שמשלבת התנהגות,היגוי,בלימה .

• תוכן חדש...