Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7113 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אם העבריה נעשתה במודיעין, ואני גר בגבעתיים-איפה אני אמור להשפט?

שלחתי בקשה ועוד לא קיבלתי זימון למישפט, ייתכן שאני בין 5000 המאושרים?

{העבריה נעשתה ליפני כ-4 חודשים}

http://www.benko.co.il

בנקו - יבוא תאורת לד

• תגובות 43
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

חושו אחים חושו

מילים: מיכל פינס יחיאל

לחן: עממי

חושו, אחים, חושו,

נרימה פעמינו!

חושו, אחים, חושו,

לארץ אבותינו! לא לנו המנוחה,

לא לנו המרגוע,

בארץ הקרוחה,

ושלטון הזרוע!

פורסם
אם העבריה נעשתה במודיעין, ואני גר בגבעתיים-איפה אני אמור להשפט?

שלחתי בקשה ועוד לא קיבלתי זימון למישפט, ייתכן שאני בין 5000 המאושרים?

{העבריה נעשתה ליפני כ-4 חודשים}

כפי שכבר נאמר בהודעה מספר 3 שלי:

*מרכז=ראשון לציון, רמלה, לוד, רחובות, כביש ירושלים תל אביב, מודיעין, שהם וכל איזור השפלה.

ל'

תגיש כזאת תביעה אזרחית ואחרי שבוע עוד תוכל להראות לחברים שלך את טביעת הנעל של השופט על התחת שלך לאחר שהוא בעט אותך החוצה מבית המשפט.

פורסם

בעקבות הפרסום במעריב

הצעה:חבר מושבעים ישפוט עברייני תנועה.

איגוד קציני הבטיחות והתעבורה מציע לפתור את העומס על בתי המשפט לתעבורה בשיטה חדשה: הפעלת בתי דין שבהם ישבו מושבעים שישפטו את עברייני התנועה.

חברי האיגוד העלו בימים האחרונים את ההצעה בפני שרי המשפטים והתחבורה , בעקבות הפרסום במעריב כי בשל העומס הרב על על שופטי בית המשפט לתעבורה ברמלה החליטה המשטרה לבטל דוחות תנועה לאלפי עבריינים ולהפסיק את השימוש במצלמות לאכיפת הגבלת המהירות במרכז הארץ.

עד שימצא פיתרון, ממשיכה המשטרה באיזור המרכז לבטל מדי יום עשות דוחות שניתנו לנהגים משום שאין מי שישפוט אותם.

"מעריב"

23-1-07

ל'

תגיש כזאת תביעה אזרחית ואחרי שבוע עוד תוכל להראות לחברים שלך את טביעת הנעל של השופט על התחת שלך לאחר שהוא בעט אותך החוצה מבית המשפט.

פורסם

amazing, like in africa

* צריך לבצע תמיד ברמה גבוהה יותר מאחרים זהו סימן ההיכר של מקצוען אמיתי

* המקום היחידי שבו הצלחה מופיעה לפני עבודה קשה הוא במילון

* ברגע שאתה מתחיל לדבר על מה שתעשה כשתפסיד, הפסדת

* אל תשקיע בהירהורים על העבר, אך אל תשכח אותו

פורסם
amazing, like in africa

i wonder which africa you're talking about. the one i know has quite an efficient

law enforcement & legal system . most proceedings r heard on real time . justice ? now that's a different issue. ours is no better in that aspect as well. it's only slower ,involves shrewder and more expensive solicitors and more nerve wrecking for all parties

פורסם

היום ראיתי שהורידו את המצלמת רמזור במחלף לוד, יכול להיות שזה היה רק לשם הוצאת הצילומים אבל לא ראיתי אף ניידת בסביבה, רק את העמוד מחוסר המצלמה ומצופה בפלסטיק כחול בקצה.

אגב, אני נראה לי ביום שישי אצלם את מסלול ההמראה החדש בשוהם, לאורך כל הרחוב הראשי בכל מעבר חצייה שמו מעין נורות כחולות כאלה, הרחוב נראה כמו מועדון או מסלול המראה.

פורסם

מדינה מפגרת.

במקום לבטל אישומים באופן סיטונאי היו יכולים לעשות איזשהוא סינון ולבטל רק את העבירות הפחות חמורות.

זה פשוט לא יאומן שנהגים שיכורים וכאלו שמבצעים עקיפות התאבדות יקבלו כזה זיכוי.

וחודשיים אחרי ה"עליהום" המאסיבי על עברייני מסילת הרכבת פתאום אין מספיק זמן לשפוט אותם?

אולי יחליטו כבר אם זו עבירה חמורה או קלה?

לפחות נראה לי שבזמן הקרוב נראה הרבה פחות אכיפה של קשקושים כמו אורות ערפל וכו'.

אילת-מצפה רמון: שעה ורבע. (דרך עובדה)

20 ליטר דלק הכי מהנים ששרפתי עד היום.

צריכה 1:8.

פורסם

לא צריך לבטל בכלל, אפשר את המשפטים על העבירות החמורות לבצע כעת, ואת המשפטים על העבירות הפחות חמורות לדחות ולפרוס על פני תקופה של חצי שנה, את העבירות הקלות להמיר בהזהרה.

ככה כולם מקבלים את עונשם, אולי לא כולם בצורה הטובה ביותר אבל לפחות לא שולחים "עבריינים" חזרה לכביש בלי לעשות להם כלום (עבריינים = שיכורים,מתאבדי פס לבן, נהיגה ללא רשיון וכולי)

HARD WORK BEATS TALENT WHEN TALENT

DOESN'T WORK HARD

1353594600_28_1_USD_7_dark.png

פורסם

שלום לכם

נראה לי שבמקרה הזה הכתבה בעיתונות נובעת ממאבקי כח של דרישת הוספת כ"א ותקציבים בין הרשות השופטת, המשטרה ומשרד האוצר.

בואו נחשוב על זה רגע :

א. למה דווקא ביטול הדו"חות.

ב. למה דווקא עברות בסיטונאות ולא בסינון.

ג. למה לא להעביר לבית משפט אחר.

ד. למה לא לבצע פעולות התייעלות וכו'

ה. למה לא לשלם שעות נוספות, שופטים נוספים, שופטים מתנדבים וכו'.

התשובה : מנסים ליצור לחץ על האוצר להגדיל תקציבים

הדרך : כל דרך הינה לגטימית, ללא קשר לבדיקה פנימית האם המערכת הנוכחית של בתי המשפט יעילה.

זה כמו שתמיד בקיצוצים תקציביים מקצצים מהזקנים ולא מהשומן, כי זה מצטלם טוב בעיתונות ויוצר דעת קהל מסויימת.

חבל לי שהשיטה הזו דפוקה ושככה אנחנו מקבלים כותרות בעיתון

פורסם

רק לסבר את האוזן.

במקום עבודה שאני עובד בו, יש עבודה כלשהי שכוללת מעבר ידני, על 2500 דוחות, קצת יותר פשוטים מעבירות תנועה, ועדיין, יקח כנראה לאנשים, כ5 במספר, בערך חצי שנה (!) לעבור על הכל ולסדר.

והמספר הזה של דוחות נשאר קבוע.

כשיש דוחות של עבירות תנועה שהם מסובכים יותר, ואני לא יודע אם הם נמצאים במערכת ממוחשבת כלשהי, ומקוטלגים לפי איזשהו נושא, אין להם יותר מדי ברירות. במיוחד שמספר הדוחות עולה בכל יום.

קל מאוד להגיד, "מה הבעיה שיססננו את הדוחות הקשים מהקלים" וכד'.

גם עם כוח אדם רב ומוכשר, זה קשה.

והכוח אדם שמטפל בנושא הזה הוא לא רב, וכנראה גם לא מוכשר במיוחד..

אז קשה לבוא בטענות.

הפתרון היחיד זה להביא כוח אדם בכמויות שיטפלו עם זה. כוח אדם עולה כסף. מהדוחות הללו, צריך לבוא הכסף..

מבינים את המעגל?

בעיה...

אם יימצא פתרון, מצוין. אם לא.. כבר העלו כמה השערות בנידון בשרשור זה..

השם ישמור את כולנו.

אור.

פורסם

חבר שלי מרמלה שנתפס ע ל נהיגה בשיכרות,היה צריך להישפט החודש והוא קיבל מכתב שמשפטו נידחה ב 90 יום.

opel astra,כבר מרגישים יותר טוב

פורסם

עכשיו חזרתי הביתה ובאזורי (מרכז) מתקיים מבצע תנועה גדול, כולל ניידות מוסוות שמצלמות נהגים ממהרים.

אז מה? מצד אחד מבטלים מצד שני רושמים?

חלם.

• תוכן חדש...