Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7093 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולכם, ברשותי איביזה 93, יש לי כמה שאלות מכניות אליכם מקווה שתוכלו לעזור לי לפתור את המצב הזה בעצמי.

1. יש לרכב צ'וק אוטומטי, כאשר אני מדליק את הרכב בבוקר הצ'וק האוטומטי משתגע הטורים מעל 4 והאוטו צועק, בנוסף הצ'וק פועל המון זמן עד שמד החום מעל לרבע. אני יודע שזה לא אמור להיות ככה כי כשקניתי אותו המצב לא היה כזה. כיצד אני מכוון את הצ'וק האוטומטי? אם אפשר ספיציפית מיקום ואיך בדיוק אפילו תמונות כל דבר יעזור.

2. שאלה בנושא, האם מותר לסוע בזמן שהצ'וק האוטומטי פועל? זה מזיק? זה לא? תודה.

3. ברגע שהצ'וק סיים פעולתו האוטו יחסית חם, הוא מתכבה, הטורים לא מצליחים להשאר יציב יורדים והאוטו מתכבה, כל פעם שאני עם קלאץ אני צריך רגל על דוושת הגז בשביל שלא יתכבה, הטורים לא נמוכים מידי כי כאשר האוטו על מצב שמד החום הוא בחצי, הטורים בסדר גמור והאוטו שקט 1 וקצת סלד. בנוסף האוטו מקרטע מידי פעם בהילוכים נמוכים, מה אני עושה? מה יכולה להיות הבעיה? סתימות דלק? תנו לי אפשרויות והצעות לפתרון הבעיה.

4. כאשר אני מפמפם את דוושת הברקס כשהאוטו עומד ומונע, הוא נכבה האם יש קשר בין המשאבה המרכזית לבין הטורים? ככה אמרו לי.. אז השאלה שלי אם יכול להיות קשר והאם זה יפתור את הבעיה בשאלה 3.

תודה לכולכם! :))

פורסם

שלום, שלום רב!

בעיית הצוק האוטומטי. היא כרונית ואופינית לרכב זה, בעיית הסלד הגבוה בעת ההתנעה קשורה לבעיית הצוק, ויננת לכוון ולסדור, יחד עם טיפול בקרבורטוןר שכולל נקוי שיפוץ וכווןהקרבורטור, והצוק גם יחד,

בעיית הסלד סרק הלא יציב לאחר התחממות הרכב, יכולה להיות מוסברת , בגלל בעיית

קרבורטור , וגם בגלל בעיית מגבר בלם , שהדיאפרגמה בו קרועה, או שסתום אלחוזר בצינור מגבר בםט לא תקין.

כל הדברים שציינתי , אמורים להבדק על ידי בעל מקצוע לשם אבחון ראשוני, וטפול בהתאם.

על מנת להנות מהרכב, תוך חסכון מירבי בדלק, התנעת בוקר קלה בכל מזג אוויר, בצועי רכב טובים יותר, וזמן פעולת צוק קצרה יותר, יש לטפל בקרבורטור.

בדבר פרטים נוספים, ללא שום התחייבות מצידך, צור קשר טלפוני, למספר הרשום בפרופיל שלי.

בברכה

צביקה

צביקה נפטר בדצמבר 2016 ועזב אותנו לעולם טוב יותר. יהי זכרו ברוך

ליצירת קשר, בנושא קרבורטורים בלבד , פנה לנייד בלבד:054-4861318

פורסם

מכיוון שכבר שיפצתי בעבר קרבורטור של איביזה 93 אצל צביקה מיועדנו בגלל בעיות דומות עד כדי זהות, אני ממליץ לך בחום רב לפנות אליו ולקבל פיתרון לכל בעיות הסל"ד ברכב שלך.

מחפש סוזוקי ג'ימני סטיישן 1,600 סמ"ק אוטומט

• תוכן חדש...