Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

מחפש רכב עד 30K

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7100 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אני רוצה להחליף את האוטו שלי (סיטרואן AX 1.4)

עכישו הקתציב הוא 30 אלף הדרישות מהאוטו הן: מנוע 1.6 מינימום גיר רגיל חובה חיצונית שיראה טוב(אפשר להבין אותי אחרי ה-AX לא?!:cry: ) ושתי דלתות.

הכיוון הוא מיצובישי קולט בינתיים כי לא נראה לי שיש בתקציב הזה עוד מכוניות שעונות על הדרישות אבל אמרתי שווה בלדוק מה נכנס עוד בתקציב.

התקציב הוא סופי אי אפשר למתוח למעלה והוא לרכב בלבד.

תודה.

פורסם

כן אבל הבעיה היא למצוא תרכבים שהוצעו כאן ואם מוצאים אז כל רכב הוא יד....ועבר התעללות לא קטנה.

אז ככה פיאט ירד מהפרק.

מה הסיכוי למצוא פולו 16V או סיאט איביזה במצב סביר?

ועד איזה שנה אפשר לחפש שיעמוד בתקציב?

פורסם

פגו 106 דור שני XS[מאובזר]מנוע 1.6[90 כ"ס] ידנית 2 דלתות שנת 98 ניכנסת יפה בתקציב.[ועוד ישאר עודף שאותו תוכל להשקיע ביישור קו או שיפורים קוסמטים או מכנאניים,או מחצית+ כסף לשנה ראשונה ביטוח]

אוטו די מהנה לנהיגה.

:cry:IBIZA 20vT -נימכרה!:cry:

בחסדך רחם עליי,כוון אותי בצעדיי..

פורסם

טוב אחרי שחשבתי קצת על הנושא הבנתי-

פולו 16V נדיר למצוא אקזמפלא במצב טוב.

פיג'ו 106 לא

פיאט לא

איביזה לא

306 כנ"ל לפולו.

אני ימקד תחיפוש *** תחיפוש = את החיפוש *** שלי אחרי קולט ואם תיהיה הזדמנות לפולו אז פולו.

תודה על העזרה!

• תוכן חדש...