Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 8379 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

לאחר טיפול שבוצע ברכב שכלל:

משולשים ובוקסות חדשות

כיוון משאבת הזרקה(דיזל)

איפוס מחשב רכב

כיוון מערכת סטיראו(אני יודע שזה לא קשור :p)

שתי צמיגים חדשים של טויו קידמים

ניקוי מזרקים

פליטר סולר

--------------

טוב על הכביש (לא נסעתי הרבה רק בחניה כי אין ביטוח)

האוטו מתפקד מצוין אחיזת כביש מעולה והגה מתקשר ביותר.

נכנסתי עם הרכב לאספלט

יש אצלנו באשקלון מי שמכיר ליד תחנת הכוח מקום גדול מאוד ששם נכנסים רק אוטובוסים של אגד

טוב לא נשעמם אותכם יותר מידי ונגיע לתוצאות

---------

בכניסה הרגשתי אי נוחות - דפיקות ורעש מהצמיד הקידמי בצד ימין

אני חושב שמדובר במוט קישור - והנושא יבדק.

ועכשיו למבחן האמיתי

בלחיצה מלאה על דוושת האצה בהילוך שני הורגשה סחיבה מדהימה(אני חייב להודות שבדיקת הטורבו הראתה נותנים טובים במיוחד מה שלא ציפתי לו. לפי מה שמכונאי אומר השעון מראה סימנים טובים. והטורבו במצב מצוין)

האוטו סחב ולא השתנק כלל או קטע(כמו שהיה לפני) הצלחתי למשוך את הילוך שני עד 70 ב 4.5 אלף סל"ד

בדיקת ההיגוי היתה מספקת - אך לא טובה מספיק הנקישות פשוט הפריעו לחוויה .

(150 ש"ח כולל מעמ שאני מקווה שיפתרו לי את הבעיה.)

עשיתי סיבוב וחזרתי חזרה הפעם בדקתי את הרכב במהירות בהילוך גבוהה (4) הרכב נוסע בצורה חלקה והמנוע נשמע מצוין. היציבות היתה מצויינת במהירות גבוהה (90 קמ"ש) (זה לא גבוהה אני יודע פשוט אי אפשר יותר מיזה שמה.. זה מקום פשוט דפוק.) הרכב היה יציב וגם שעזבתי את הההגה הרכב לא סטה לא ימינה ולא שמאלה.

פלס.

עליתי חזרה על הכביש הורדתי הילוך שלישי וחשבתי שאני נוהג במרצדס.

(תחשבו שאתם נוסעים על כביש משובש ביותר ועולים לכביש חדש וטוב)

בדקתי את ההיגוי ששום דבר לא השתבש כתוצאה מהנסיעה שם . הכל בסדר האחיזה עדין טובה מאוד.

זהו עכשיו מה שנשאר לי לעשות זה כמה דברים קטנים

החלפת תרמוסטט

החלפת יונית חום חדשה

החלפת מיים ירוקים כמובן במוסך

את זה נעשה בטסט עם ברקסים וצלחות.

אם מישהו יכול לתת לי תגובה כמה יעלה כל מה שצריך להחליף אני מעריך שזה בסביבות 700 ש"ח אני צודק?

פורסם

חבל שלא כתוב באיזה רכב מדובר.

הרמן.

ליום יום: מחפש את המיועדת.... כרגע הצעצוע VTR סקסו 1997

לאשה ולסופ"ש: פורסטר 2016 X ממוגן עם הגבהה

• תוכן חדש...