Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7113 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום, החלפתי צינור חימום מים במנוע, על מנת להלחיף אותו היה צורך בפירוק המניפול והוצאת האטם סעפת פליטה, מאז שהחזרתי את זה, לפעמים שאני נותן גז ומגיע ל3 טורים אני שומע רעש כזה של מתכת, עכשיו אני כבר ממש מבולבל אני לא יודע אם זה בא מכיוון המנוע או מהחלק האחורי, אבל נשמע כמו רעש כזה של מתכת לשניה קצרה, יש לציין שזה קורה רק ב3000 סל"ד, האם יש דרך לבדוק זאת חוץ מפירוק המניפול והחלפת האטם כי זה חתיכת כאב ראש, בתודה עומר.

יש לציין שהרעש הזה קורה לפעמים, לא בכל מצב שאני נכנס לטורים גבוהים שומעים את זה.

פורסם

כמו שאמרת לפני פירוק המניפול זה לא היה.

לכן לפני הפירוק רד מתחת לרכב באזור תא המנוע וראה

אולי צינור הפליטה נוגע במשהו.

אם הכל נראה לך סביר, פרק שוב את המניפול וראה מהיכן נובע הרעש,

שים לב שאטם המתכתי של המניפול אינו חופשי ואולי שכחת לסגור את אחד הברגים כנדרש

והוא זה שמצלצל לך באוזן

ניסיון ניתן לרכוש, חוכמה לא.

פורסם

חשבתי אולי לפתוח את המנוע ולתת גז בחוט של המצערת ולראות מה קורה.

אם האטם הזה דפוק ,נגיד ולא היה עושה רעש יש לו השפעה שלילית על המנוע,ואם כן אז, מה היא?

(האטם הוא אורגינלי של האוטו משנת 96 שהרכב יוצר ככל הידוע לי).

פורסם

לחבר:

הרעש שאתה מתאר נשמע לי כמו חלק מתכת שהגיע לתדר התהודה שלו ולכן הוא מרעיש. לא מדובר בדליפה כי אז התופעה הייתה אחרת.

נסה לחפש בורג משוחרר באיזור העבודה בעדיפת ראשונה ואם לא מצאת אז חפש חלק משוחרר באיזור אחר.

מנסיון אישי - בעיה כזו עלולה להיות קשה מאוד לפתרון ומציאתה יכולה להיות תלויה בהרבה מזל.

לכן - יש לעבוד בצורה שיטתית.

פורסם
זה רק אני או שלאף אחד אין מושג בכלל באיזה רכב מדובר...

אני באמת לא יודע מה סוג הרכב. אבל מאחר והשאלה היא עקרונית אני לא רואה במה סוג הרכב משנה לצורך השאלה הזו.

• תוכן חדש...