Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7105 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

קניתי אותה לפני חצי שנה בערך, בא לי להכניס לה קצת שיפורים, אבל האוטו הזה בעייתי בגלל המערכת המקורית שיש לו... אני צריך עצות איך אפשר לשים מערכת מולטימדיה ואם למישהו יש תמונות של שיפורים לרכב הזה אני ישמח מאוד =)

פורסם
קניתי אותה לפני חצי שנה בערך, בא לי להכניס לה קצת שיפורים, אבל האוטו הזה בעייתי בגלל המערכת המקורית שיש לו... אני צריך עצות איך אפשר לשים מערכת מולטימדיה ואם למישהו יש תמונות של שיפורים לרכב הזה אני ישמח מאוד =)

שיפורים ? הגעת לפורום אודיו עם לא שמת לב...

עם אתה מתכוון לרמקולים וכיוצ"ב כשאתה אומר שיפורים אז יש אפשרות להרכיב HU יותר טוב , במקום המקורי, אני מניח שזה מורכב בערך פחות או יותר אותו דבר כמו שזה מורכב במזדה שלוש.

למכירה מגבר פולס אודיו 4 ערוצים ba-2900-הקלק

פורסם

HU = הד יוניד head unit ,פאנל/רדיו דיסק/רדיו טייפ או כל דבר אחר שאתה יכול לדחוף בחור שמיועד לHU :p.

אתה מבקש תוספות, למה כוונתך ? תוספות בתחום האודיו ? או בתחום הביצועים של הרכב ?

אם בתחום האודיו אז דע שהעניין לא פשוט מכיוון שהאוטו שלך מגיע עם מערכת מובנית.

בברכה.

מושיק.

פורסם

אני רוצה מסך עם DVD והבנתי שיש אפשרות שלים אנטנה מיוחדת בשביל טלויזיה

אני רוצה להשקיע בסביבות 2500

פורסם

בקשר למסך עם דיוידי הסיפור לא יוצא יקר מאוד כיום, משהו כמו 1000-2000 שקל מסדרים אותך.

בקשר לאנטנות ברכב לקליטת טלויזיה, אומרים שאין חכם כבעל נסיון נכון ?

אז תקשיב למה שיש לי להגיד, כי אני מדבר מנסיון !!

ברכב של אבא שלי יש אנטנות, הקליטה בארץ היא על הפנים, ממש גרועה ברמה שקולטים ממש זבל, גם רק ערוץ 11 ו 22 וגם זה פעם בשעה שמוצאים איזור ללא הפרעות של מתח גבוה ואנטנות סלולאריות או כל מפגע אחר.

אני אישית לא הייתי נוגע באנטנות, דיוידי הייתי רץ להתקין.

בהצלחה.

מושיק.

פורסם

סבבה תודה...

עכשיו השאלה יותר ספציפית לאוטו הזה כי הבנתי שזה בעיה לשים בו בגלל חוסר התאמה... המיקום של החריץ הפנוי נמוך מדי וגם יש בעיה למסך נשלפ כי הדאש בורד מפריע...

אז אני צריך פתרון ספצפי מה כדי ואיך לשים...? אם מישהו יכול לעזור בזה הוא מלךךך ואם יש תמונות אז בכללל

פורסם

תודה על הנסיון לעזור אבל מה שהראת בשלושת הלינקים האלה בכלל לא קשור לרכב שלי.... שלי זה הסיויק 5 דלתות החדשה!! ובכל מקרה אני לא מעוניין להחליף את כל הHU אני רוצה להוסיף

מערכת מולטימדיה הבעיה היא איך עושים את זה ומה צריך...

מה שכן, נכנסתי לאתר של הונדה באירופה וראיתי ששם המכונית באה עם מערכת מולטימדיה מדהימה עם בקרת קול והכל מובנה כבר בתוך המכונית, איפה שאצלי יש רק שעון ותצוגה מסכנה של השיר ובקרת אקלים... שם יש GPS ועוד מלאאא דברים

פורסם

גם לי יש סיוויק 5דלתות חדשה דגם "ספורט".

הדגמים הנמכרים בחו'ל פי 2 יותר מאובזרים וכ...

אישית אצלי ברכב התקינו לי "תושבת" מובנת בתוך הדש בורד של מחשב כף יד.

פורסם

למרות שזה לא מה שאני מחפש אשמח לראות תמונה... ולדעת איפה עשית את זה... אולי ידעו למצוא גם לי פתרון

פורסם

אם אני לא טועה זה צריך להיות אותו סיפור כמו במזדה 3.

לפני חודש אחד החברים שלי קיבל מזדה 3 חדשה וכדי להתקין תרדיו דיסק (=את הרדיו) הוא הזמין דרך חנות אודיו בחיפה מתאם מיוחד שעלה לו בסביבות ה900 שקל.

תברר על מתאם בחנות אודיו.

• תוכן חדש...