Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

Iphone יצא היום

LotusElise
dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7133 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

הוא פועל על GSM, לא צריכה להיות בעיה עבור אורנג' וסלקום. רק שאם הן יימכרו אותו דרכן הוא יעלה משהו כמו 4500-5000 שקל.

מנהל תחום אופנועי שטח בחברת HM-MOTO, יבואנית אופנועי SHERCO, AJP וRIEJU

פורסם

אמורה להיות לו מערכת שמונעת הקשות חלשות, או בטעות.

אני חושב שזה אחד הגאדג'טים הכי מגניבים שיצאו לשוק בזמן האחרון. אם הוא ישווק כמו שצריך, ויספק את הסחורה כמו שצריך, בלי כל מיני תקלות מוזרות, אז נוקיה צריכה להתחיל לחשוש.

זו גישה דיי שונה למכשירים סלולארים מה שיש לנו כאן. בלי מקשים, רק מסך. שילוב של כמה מכשירים באחד, עם מערכת הפעלה שאמורה להיות מתקדמת, ותמיכה בגוגל.

!AWDSOME

פורסם
זה כמו מיקרוגל,אתה כבר לא יודע איך פעם הסתדרתנו בלי :-P .

אפשר להסתדר בלי, והאוכל אפילו יותר טעים.

לפני 22 שעות, hans כתב:

שטיפה, אגב, מעולם לא עזרה לי מי יודע מה. גם לא מים רותחים. אין תחליף לחיטוט עד שמשתחרר

פורסם

רכשתי זה עתה את ה-K800i של סוני אריקסון.

מכשיר פשוט מדהים, מצלמה של 3.2 mp. צילמתי אתמול בחושך מוחלט, וזה נראה כאילו התמונה צולמה באור יום.

מעבר לזה, המכשיר מאוד נוח ופונקציונלי, האיכות שמע מהטובות שהיו לי, וישנן הרבה פונקציות שטרם חקרתי.

המכשיר הזה הולך ללוות אותי בשנים הקרובות ואני מאוד מרוצה מהרכישה, ממליץ בחום.

חוזר לדו"ג... :wave2:

פורסם
http://www.gsmarena.com/nokia_n95-1716.php

לא רע בכלל.

מצלמה 5 MP

אבל

מסך 2.6 inches בהשוואה ל 3.5

זיכרון 160MB פנימי+כרטיס של 128 בהשוואה ל 8 GB

ועוד

המכשיר יותר גדול מN95.

דור 2.75 לאומת 3.5

נכון שיש לו 8 GB לאומת 2GB שיש בN95.

המסך מגע קצת מרתיע. לדעתי עדיף מקשים רגילים.

פורסם

הבעיה היחידה עם פלאפונים בארץ זה המחיר של המכשיר עצמו.

עם כל הכבוד לפלאפונים ומה שהם יכולים לעשות, במחיר שלהם בארץ אתה יכול לקנות פלאפון נחמד + נגן MP3 עם 2 ג'יגה + מצלמה 5 מגה פיקסל קטנה ואם אתה משתדל לצאת עם עודף.

בכללי זה נחמד. אבל לא כזה משתלם כלכלית. כמה אתה כבר שומע MP3 בפלאפון?

הרבה? אז כבר עדיף שתקח נגן MP3 שלא יגמר לך סוללה.

אוהב לצלם? קנה מצלמה. סתם מצלם אם רואה משהו מעניין? כל פלאפון כמעט מגיע היום עם מצלמה של 1.3 מגה פיקסל.

אם ימכרו אותו ב2000 שקל ולא 5 אלף כמו שבטוח יהיה, אז מילא. בינתיים אני עם הtelit x95 עם מסלול חיילים של אחותי.

• תוכן חדש...