Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

Iphone יצא היום

LotusElise
dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7131 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

http://www.gizmag.com/go/6709/

http://www.apple.com/iphone/

יש לו את המפות של גוגול,WIFI (רשת אלחוטית),GSM ב4 תדרים,מסך "3.5,דיסק קשיח של 4 או 8 גיגה!!!!,מצלמה 2 מגה פיקסל ועוד כל מני דברים טובים

iPhone will be available in the US in June 2007, Europe in late 2007, and Asia in 2008, in a 4GB model for $499 (US) and an 8GB model for $599 (US), and will work with either a PC or Mac. iPhone will be sold in the US through Apple's retail and online stores, and through Cingular's retail and online stores. Several iPhone accessories will also be available in June, including Apple's new remarkably compact Bluetooth headset.

iPhone includes support for quad-band GSM, EDGE, 802.11b/g Wi-Fi and Bluetooth 2.0 EDR wireless technologies.

iPhone requires a Mac with a USB 2.0 port, Mac OS X v10.4.8 or later and iTunes 7; or a Windows PC with a USB 2.0 port and Windows 2000 (Service Pack 4), Windows XP Home or Professional (Service Pack 2). Internet access is required and a broadband connection is recommended. Apple and Cingular will announce service plans for iPhone before it begins shipping in June.

6709_10010765507.jpg

אייל

פורסם

נראה מכשיר מגניב.

לא אוהב את אפל, יש להם מערכת הפעלה מעצבנת ומה שיותר מעצבן זה ה-ITUNES ומה שהכי מעצבן זה שהכל אצלם מתחיל ב- I.

Time is never time at all, you can never ever leave without leaving a piece of youth

פורסם

אתה באמת צריך את כל זה בטלפון שלך? :|:?

לראות סרטים אני מעדיף בבית על ה29 אינצ' שלי.

במקום גוגל מפס, אני סומך על החוש כיוון ועל אוריינטציה בסיסית בתוספת מפה ואטלס רגילים.

להמשיך? אין מתחרים לנוקיה 5110. טלפון אמין ביותר, בסיסי ונועד למה שפלאפון נועד, לדבר.

ROOONEEYY

פורסם
נועד למה שפלאפון נועד, לדבר.

ולפני כן אף אחד לא חשב שיש צורך בטלפונים ניידים, כי לדבר ניתן גם בבית.

אני דווקא מוצא שימוש למצלמה שיש לי על הטלפון (אם כי לא הייתי לוקח את המכשיר שלי לולא הייתי מקבל אותו בחינם). כמו כן, אני מצטער שאין לו נפח מספיק גדול להטעין עליו שירים ולכן עלי להצטייד גם בנגן MP3.

אני לא רואה סיבה מדוע אם ניתן שמכשיר אחד יחליף מספר מכשירים (טלפון, נגן MP3, פאלם וכו') להתנגד לו.

פורסם

, בסיסי ונועד למה שפלאפון נועד, לדבר.

לי יש מירס 870,היום כבר לא מסתדר בלי ה GPS,והנגן MP3 המובנה בו.

זה כמו מיקרוגל,אתה כבר לא יודע איך פעם הסתדרתנו בלי :-P .

opel astra,כבר מרגישים יותר טוב

פורסם
אתה באמת צריך את כל זה בטלפון שלך? :|:?

לראות סרטים אני מעדיף בבית על ה29 אינצ' שלי.

.

ממש קשה להסביר לאנשים שלא מבינים מה הקטע של IPOD על המכשיר.

לאיפוד רגיל יש מערכות סטריאו עם מקום לאיפוד.

יש איפוד וידאו.לו יש יציאה לטלויזיה ומסכים מיוחדים בשבילו.

אז פה יש מכשיר עם מערכת הפעלה מלאה,וידאו,מוזיקה ואינטרנט.

צריך לראות איזה אביזרים יוציאו לזה.

אוטו עם HEAD UNIT שיש לו Bluetooth, חיבור לאיפוד ומסך ליושבים מאחור.אפשר לחבר את הטלפון למסך,לראות סרט ,לשמוע דרך הרמקולים ולענות לטלפון דרך ה HEADUNIT

איפוד וידאו עם מסך:

7956722_ra.jpg

אייל

פורסם

יש אנשים שכל זה לא מעניין אותם, הם רוצים רק לדבר בפלאפון

אני למשל לא זז מטר בלי ה K-JAM שלי

כל המשרד יושב שם כולל כמה תוספות:

ניווט+סרטים+מוזיקה+MSN קיצר הכל אה ופלאפון :wink:

צריך לנסות כדי להבין כמה שזה עוזר

דרך אגב ה IPHONE נראה טוב, אבל מספיק מה שיש לי

פורסם
יש לכם בטלפון 8 גיגה?

או google maps?

או מסך 3.5 אינצ'?

או אינטרנט מלא?

WIFI ?

בקיצור אין לו מתחרים.

N95 ברמה שלו. ואמור להופיע בקרוב גם בארץ.

• תוכן חדש...