Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

למען ההגינות והיושר - או חברים מתנצלים בפני דני לוי... (כותרת נערכה)

רמי לימון
dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6645 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

לא פעם היו כאן באתר הנתנגחויות של ספורטאים ושל המושכים בחוטים והעושים במלאכה של הספורט המוטורי. אישית זה היה לי לא נעים ואני מודה נסחפתי במספר פעמים.

אני רוצה בהזדמנות זאת להתנצל בפני דני לוי על דברים שאמרתי על חשבונו בעבר על סמך אינפורמציה שהיתה בידי. היו חילופי דברים לא נעימים לא לי וגם בטוח שלא לו ולא לאף אחד מהקוראים.

אני מכריז כאן על שינוי כיוון :

א. לא עווד קינטורים השמצות וכו'.

ב. בדיקת הדברים לעומק ובירור עם הנוגעים בדבר.

ג. לפורום יכנס רק חומר עיניני בדוק. ובשום אופן לא אישי.

ד. והעיקר בואו כולנו נעסוק בקידום הספורט המוטורי ולא במלחמות היהודים.

בכבוד רב

רמי לימון

**** עריכה - הכותרת נערכה על ידי (בשביל החיוך) - אלון****

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

לא פעם היו כאן באתר הנתנגחויות של ספורטאים ושל המושכים בחוטים והעושים במלאכה של הספורט המוטורי. אישית זה היה לי לא נעים ואני מודה נסחפתי במספר פעמים.

אני רוצה בהזדמנות זאת להתנצל בפני דני לוי על דברים שאמרתי על חשבונו בעבר על סמך אינפורמציה שהיתה בידי. היו חילופי דברים לא נעימים לא לי וגם בטוח שלא לו ולא לאף אחד מהקוראים.

אני מכריז כאן על שינוי כיוון :

א. לא עווד קינטורים השמצות וכו'.

ב. בדיקת הדברים לעומק ובירור עם הנוגעים בדבר.

ג. לפורום יכנס רק חומר עיניני בדוק. ובשום אופן לא אישי.

ד. והעיקר בואו כולנו נעסוק בקידום הספורט המוטורי ולא במלחמות היהודים.

בכבוד רב

רמי לימון

רמי שלום לך, חשבתי שיום כיפור עוד רחוק לא? צוחקקקקק, כול הכבוד לך אני מוריד את הכובע, ושכולם יקראו ויפנימו ולא מדובר רק בדני לוי !!!! בהצלחה לכולנו.

המשיכו לנהוג בזהירות זלמן דגן

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

כולם מתנצלים בפני דני לוי...

מה קורה פה?

טוב, דני - כנראה שסוף סוף אתה מתחיל לזכות לפרגון על פועלך.

אני צריך לשנות את שם השרשור:

"חברים מבקשים סליחה מדני לוי"

:roflmao: :roflmao: :roflmao:

אלון

אז שיניתי...

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

אלון שלום !

זה נראה לא טוב זה לא מה שני התכוונתי שיהיה.

זה רציני ואמרתי מה שאמרתי לא כבדיחה. חבל שאתה עושה מזה בדיחה.

לא מכובד.

לא כולם יודעים מה קורה ועל מה נאמרו דברים מסוימים,ולעשות מזה צחוק דווקא עכשיו שדברים מתבהרים שיש כיוון חיובי, להכניס נימה של צחוק (או זילזול) זה לא לטעמי כלל.

אני לא מתביש לבקש סליחה מאדם שאמרתי עליו דברים לא נכונים או פוגעים.

כמובן שמה שאמרתי היה על סמך ידיעות מוטעות ואינפורמציה שיקרית בטח ובטח לא בכוונה להרע.

בכבוד רב רמי לימון

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

אני ממש לא חושב שדני צריך שיטנצלו בפניו או שאנשים אחרים צריכים להתנצל על דברים שנאמרו .

בסופו של יום אנשים אומרים את מה שיש על ליבם , גם אם לא מבטאים את זה טוב או בהגינות ואולי אפילו בצורה פוגעת.

אני מניח שדני עשה את כל מה שעשה מתוך כוונה טהורה לטובת הספורט המוטורי ורצה לקדם אותו ואותנו הלאה .

נכון להיום , הדרך שבחר , בהצבעה דמוקרטית , הועמדה בצד ונבחרה דרך אחרת וכנראה שמישהו אחר יזכה או שלא , בשרותיו של דני .

בכל מקרה , אנחנו כולם , כולל אותי , צריכים להשתדל להמשיך ולשמור על כיוון תרבות הדיון שעופר ניסה להכתיב בישיבה ונצא כולנו נשכרים .

דובי

הבלוג שלי- כעת ב-באזר, בלוגים של ספורט .

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

חבריה - לא צריך להסחף.

אם מישהו נפגע - אז אני מתנצל!

אני לא הפכתי זאת לבדיחה. פשוט רציתי להצביע על ההומור המר כפי שבא לידי ביטוי בימים האחרונים.

עד לפני מספר ימים - דני לוי היה מוגדר על ידי הרבה אנשים - אוייב הציבור (ציבור הנהגים - הכוונה) מס' 1. היום אנחנו רואים - שהרבה מההתקפות עליו - היו מוגזמות. לכן, הרבה אנשים התנצלו בפניו בימים האחרונים - זה הצחיק אותי ואת זה רציתי להדגיש פה.

אני בטוח שדני לו לא נפגע מכך - להיפך - גם הוא עכשיו יכול לחייך בנחת.

אין פה משום קביעת עמדה כאילו דני לוי צודק או צדק בעבר. פשוט בא ללמדנו (את כולנו - כולל אותי) שלפני שתוקפים חזק - כדי לבדוק עובדות טוב. את זה גם אתה אמרת רמי לימון - לא?

גם לדני יש פה לקח - אני בטוח שאילו היה נוהג בעבר כמו שנהג בישיבה האחרונה - מבחינת שיתוף והסברה לחברים - הוא עדיין היה היום יו"ר העמותה. לטענתו לפחות - אז היו סיבות טובות למה פעל כמעט לבדו - אני לשם שינוי - לא רוצה להכנס לויכוח זה שוב.

יש עכשיו הודנה בין כולם - הלבבות התקרבו . אז- למה להרוס את זה?

אפשר פשוט לחייך על זה...

ומי שלא מוצא בזה הומור - שלא יצחק.

אלון חלווה

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

• תוכן חדש...