Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

נתקע לי האוטו בבוץ!

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7103 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

חצי שעה אחרי שכתבתי כאן את התגובה האחרונה, כבר הייתי ליד האוטו (הוא באמת נמצא לא רחוק מהבית, בלב של חורשת אקליפטוס 8) ) אבל עשיתי בעצם מה שהמליצו כאן.

אז איך הוצאתי אותו בסוף?

באתי עם קרשים מהבית בכל הגדלים, ניסיתי לדחוף אותם מתחת לאוטו, אבל כבר חצי של האוטו היה שקוע בבוץ, לקחתי פותח ברגים של הצמיג, ותחלתי לחפור לחפור, ואח"כ עוד קצת לחפור עד שהצלחתי להכניס גוש מתכת ועליו לשים את הג'ק. העליתי את האוטו ושמתי קרשים מתחת לגלגל(עסק די מפחיד כשאתה יודע שדחיפה קטנה לאוטו והג'ק ישקע/ייפול ותגיד שלום ליד ימין).

אבל ברוך השם יצאתי משם כמו גדול ומיד נסעתי למוסך....

ועוד משהו,

האוטו שלי לא עמד לבד שם, היו שם מכוניות במצב הרבה יותר גרוע משלי.

נ.ב.

אם מישהו יתקע במקום הזה (חורשה ברמת גן בין כפר מכביה, לכביש שמוביל לספארי, ליד ביתן של משטרה אני חושב) אז השארתי שם את הדיקים! תהנו מהם.

פורסם

מותר בכלל לחנות בחורשה הזאת? בזמנו סגרו אותה מכל הכיוונים.

להבא כדאי לחנות בחנייה של הפארק, כמה עשרות מטרים הלאה.

מחפש סוזוקי ג'ימני סטיישן 1,600 סמ"ק אוטומט

פורסם

עם כל הכבוד להחנות בחורשה בוצית בימים של סערה ידועה ומתקרבת זה לא הכי חכם עם כל המצוקת חניה באזור...

גם עם האוטו לא היה שוקע היית מגיע לרכב כולך מלא בוץ מגעיל.

אוטו זה כמו אישה.היית נותן את האישה שלך למישהו אחר?

פורסם

צודק, יש כל כך הרבה מקומות שאפשר לנסוע לשם, אבל בחורה אמרה לי "כנס, כנס עמוק (עם האוטו :wink: ) שלא יראו אותנו" וזה מה שעשיתי....

וגם שזאת לא הייתה הפעם הראשונה שלי שם ולא היה גשם באותו יום.

פורסם

גם לי זה קרה עם רכב פרטי, היה ממש כיף, פולו קלאסיק דיזל, יום שישי בלילה, קיצור דרך חול צהוב ממחלף חבצלת לשכונה באביחיל, הפולו משום מה נעצר בשלב כלשהו, טרופר שבא לחלץ נתקע גם הוא, טרקטור שבא להוציא את שנינו נתקע גם הוא, ורק הטרקטור השני שהיה גדול ו4X4, הוציא את כולם בזה אחר זה, יותר כיף מלבלות בפאב זה בטוח.

אין כמו לחפור מתחת לאוטו בחול.

פורסם
אוסיף ואומר שהנעה קדמית עדיפה על אחורית גם בטיפוס מדרגות או מכשולים.

אני בספק אם יש מישהו מספיק טיפש פה לטפס עם פרייבט מדרגות.

אבל ברמת העיקרון, אתה צודק.

עדיף קדמית גם בגלל ההיגוי, בקצת בוץ, קצת חול (הרבה, הרכב ישקע...).

יאיר.

Subaru Outback 2.5

גם כשהכביש נגמר...

פורסם
גם לי זה קרה עם רכב פרטי, היה ממש כיף, פולו קלאסיק דיזל, יום שישי בלילה, קיצור דרך חול צהוב ממחלף חבצלת לשכונה באביחיל

ואללה, פעם נתקעתי שם עם אבא שלי והאאודי הישנה שלנו (זה היה לפני משהו כמו 10 שנים בערך) :lol:

למזלנו עבר שם בחור נחמד עם טרקטורון שהסכים לתת לי טרמפ לבית של חבר של אבא שלי שגר באביחיל.

בגלל שהחבר עוסק בחקלאות, הוא מחזיק בגראז' איזה טרקטור.

הגעתי אליו הביתה (למזלי הוא היה בבית), הסברתי לו מה קרה והוא בלי להתמהמה יותר מידי העלה אותי על הטרקטור, נסענו לשם ובשניה הוצאנו את האאודי מהחול.

AUTOBIANCHI A112 JUNIOR '84 | FIAT BRAVO SENSATION '11 | RENAULT CLIO ESTATE '14

לא תמצא רוטס HR במחיר זול יותר.

• תוכן חדש...