Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7112 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

טוב אז אנחנו מחפשים רכב קומפקטי, יד ראשונה או שניה

יש תקציב של 60 אלף

אוטומט, מעל שנת 2000

ורק אני אנהג עליה (חיילת 19)

וההתלבטות היא בין 3 דגמים:

סיאט איביזה

טויוטה יאריס

פג'ו 206

מכיוון שאני והמשפחה קשורים למכוניות כמו כלום, וגם לא מכירים יותר מדי אנשים שיכולים לייעץ משהו... אני מבקשת את העזרה שלכם(:

אז הממ..:oops:

מה יותר מועדף? מה טווח המחירים של כל דגם? (שלא עבר טחינה על הכביש.)

עוד דבר נוסף: ראיתי באחד החברות טרייד אין את הדבר הבא:

פג'ו 206, 1400 סמ"ק, שנת 2004, יד ראשונה, עברה 70 אלף קילומטר ,היא של 5 דלתות.

ב- 63 אלף.

שווה ללכת לחברת השכרה עם הדבר הזה?, כי אין לנו על יותר מדי מי לסמוך. וחברה אמינה שקרובה לבית נשמעת לנו יותר נחמד.

טוב תודה למי שיעזור, כי אני די אבודה:shock:

פורסם

לא מומלץ על טרייד אין\השכרה\סוחרים\חברה וכו, מאחורי כל רכב עומד סיפור.

אני ממליץ סבלנות,ללכת רק על פרטיות,ולא חסר כאלו שמורות.

כמו כן אני ממליץ לך על טויוטה יאריס,אמין ביותר,קומפקטי,זריז,סחיר בשוק,אם נכנס לך לתקציב-זאת ההמלצה שלי.

פורסם

היי שלום ,קודם כל לגבי מה שנאמר , לקנות רכב מחברת טרייד-אין גדולה ואמינה של יבואן רכב זה אפילו יותר טוב מכל לקוח פוטנציאלי לא אמין ובטח שלא נותן אחריות לרכב לאחר שקיבל את הכסף ממך ,אני ממליץ לך לחפש בלובינסקי-טרייד (יש פיגו ושאר דגמים ),או באוטו דיל (שייך לפולקסוואגן).

ללא קשר אם מצאת רכב ממישהו פרטי חשוב לקחת לבדיקה ולבדוק שיעבודים ברשם המשכונות בת"א.

אגב בחברות הטרייד-אין יש בדיקות ואחריות למכונית ולשיעבודים ,מה שאי אפשר לקבל ממישהו פרטי .

טוב לגבי הדגמים שציינת .

טיוטה יאריס , סוס עבודה ללא תקלות רכב ממש מצויין ו....גם נמכר מעל המחירון.

פיגו 206 רכב חמוד נחמד נח ובטיחותי , אבל בעיות גיר אוטומאטי לרב תיקון כזה עולה קרוב ל7000 ש"ח,בקיצור לא מצטיין באמינות .

סיאט איביזה ,כמו פולו רק יותר זולה אמינה יותר מפיגו אך לא יותר מטויוטה ,טיפולים בפולקסוואגן ממש יקרים (היתה לי גולף....).

הייתי שוקל בנוסף אולי קניית סוזוקי סוויפט או איגניס או דייהטסו סיריון ,מכוניות ממש אמינות זולות לאחזקה וסחירות לחלוטין .אז בהצלחה .

פורסם

למה אתה מגזים?

שיפוץ גיר ל206, עולה בין 2-3 אלף ש"ח.

גיר חדש , ואני לא מאמין שרכב שעבר 70K ק"מ צריך, עולה בין 4-6 אלף.

בכל מקרה, ה206 הוא רכב די אמין, ללא בעיות מיוחדות.

עם בטרייד אין יציגו לך ספר טיפולים מלא של האוטו (במידה עם הוא עבר בכלל טיפולים), ואת רצינית לגביו, קחי אותו לבדיקה במקום שאת תבחרי, ולא שהטרייד אין ימליץ לך.

אני ממליץ על ה206, אוטו יפה, צעיר, בעל שוק טוב ומתאים בעיקר לבנות :) (גם היאריס)

בהצלחה.

מבולבלים? גם אנחנו.

פורסם

טויוטה יאריס - נוחה, אמינה, חסכונית בדלק ותעשה את העבודה על הצד הטוב ביותר

אחזקה שלה כמו: ביטוחים וטיפולים יהיו יקרים יחסית אבל משתלמים לטווח הארוך

ותחפשי רק גיר ידני רגיל עם קלאץ תיזהרי מהחצי ידני וכל השאר.

הטויוטה נחשבת לאמינה במיוחד עם ירידת ערך (מחיר הרכב) נמוכה ויש לה שוק טוב

ולכן תוכלי למכור אותה אחרי כמה שנים די בקלות

סיאט איביזה - נוחה, מרווחת, אמינה, חסכונית בדלק

בעיקרון כמו הטויוטה רק שהאחזקה (ביטוח וטיפולים) זולים יותר

פיז'ו 206 - רכב איכותי נוח ועם התנהגות כביש טובה, אמין אבל שמעתי לא פעם על בעיות חשמל

הרוב דברים קטנים.

בעיקרון הרכבים הם אותו הדבר, הפיזו 206 מעולה אבל צריך להיזהר שלא ליפול על רכב

עם בעיות, הטויוטה מעולה נוחה ומאוד אמינה לא יהיה קל למצוא אחת שמורה אבל אפשרי

והסיאט איביזה אפשר למצוא שמורה עם איבזור טוב (חלונות חשמל מערכת מקורית וכ''ו)

המלצה שלי סיאט איביזה ידנית, ומנוע 1400 אם את נוסעת הרוב בעיר או מנוע 1600 או את

נוסעת הרבה מחוץ לעיר.

אם יש לך עוד שאלות נשמח לעזור...

כשיש לך דאבל וופר 8 אינצ' בכל דלת אתה מתחיל לחשוב פעמיים,

אם בכלל אתה צריך לשים סאב.

http://www.carsforum.co.il/vb/showthread.php?t=455879

פורסם
טויוטה יאריס - נוחה, אמינה, חסכונית בדלק ותעשה את העבודה על הצד הטוב ביותר

אחזקה שלה כמו: ביטוחים וטיפולים יהיו יקרים יחסית אבל משתלמים לטווח הארוך

ותחפשי רק גיר ידני רגיל עם קלאץ תיזהרי מהחצי ידני וכל השאר.

הטויוטה נחשבת לאמינה במיוחד עם ירידת ערך (מחיר הרכב) נמוכה ויש לה שוק טוב

ולכן תוכלי למכור אותה אחרי כמה שנים די בקלות

על סמך מה בדיוק קבעת שיש להתרחק מהגיר החצי ידני? יש לך ניסיון עם רכב זהה ממכרים ?

היתה לך יאריס בגרסה כזו ? שכן אם לא - אל תשמיץ סתם .

לי ,למשל , הייתה יאריס עם גיר חצי ידני/אוטומט למשך 4.5 שנים ואני יכול לספר רק דברים טובים על המכונית הזו . השילוב של הגיר הרגיל אך ללא הקלאץ היה מבחינתי הטוב שבכל העולמות . אחלה רכב , אחלה רעיון .

אגב הרכב נמכר מעל המחירון והוא היה במצב מצויין .ממליץ בחום על כל יאריס בכלל ועל הגרסה הזו בפרט .

נרכשה- וולבו s60  נפח 1600 T4

נמכרה- פורד פוקוס 1600 סמ"ק 2008  TREND X

פורסם

שמירת הערך של היאריס לדעתי מהווה כאן חיסרון בולט.

באותו מחיר שעולה יאריס 2001 אפשר לקנות סקודה פאביה ~2005 (אבל ידנית) - המחירים מהיום בYAD2. לפי סקרי דעת קהל הסקודה היא הסופר מיני הכי אמינה שיש (אבל פרקטית אני מניח אמינות טובה מאד ושווה לטויוטה).

באותו מחיר אפשר להשיג גם C3 גירסאת PACK המאד מאובזרת מ2003.

או אפילו פיאט פונטו ספייס 2004 עם התיבה הרציפה.

אני מניח שגם איביזה או פולו מסביבות 2003-2004 יכנסו.

כל המכוניות האלה נותנות הרגשה נעימה יותר בתא הנוסעים, שנתון גבוה יותר, יותר קל להשיג אותם שמורות, עם אמינות טיפה פחותה (אבל עדיין מצוינת), ובמרים מסוימים זהה או עדיפה - כמו הפאביה.

פורסם

רק אם את מחליטה לרכוש מליסינג/השכרה/חברה/מגרש . אל תקחי את הרכב בלי לקחת אותו למכון בדיקה . ולקחת למכון בעיר אחרת . כדי שלא יהייו בעיות

בברכה והצלחה יהודה

בברכה יהודה

פורסם

על סמך מה בדיוק קבעת שיש להתרחק מהגיר החצי ידני? יש לך ניסיון עם רכב זהה ממכרים ?

היתה לך יאריס בגרסה כזו ? שכן אם לא - אל תשמיץ סתם .

לי ,למשל , הייתה יאריס עם גיר חצי ידני/אוטומט למשך 4.5 שנים ואני יכול לספר רק דברים טובים על המכונית הזו . השילוב של הגיר הרגיל אך ללא הקלאץ היה מבחינתי הטוב שבכל העולמות . אחלה רכב , אחלה רעיון .

אגב הרכב נמכר מעל המחירון והוא היה במצב מצויין .ממליץ בחום על כל יאריס בכלל ועל הגרסה הזו בפרט.

יש לי חבר שהיה לו את הרכב הזה והוא רק סבל בגלל הגיר

כל חודשיים הם היו מחליפים משאבה והיו להם הרבה מאוד בעיות בגלל זה.

כשיש לך דאבל וופר 8 אינצ' בכל דלת אתה מתחיל לחשוב פעמיים,

אם בכלל אתה צריך לשים סאב.

http://www.carsforum.co.il/vb/showthread.php?t=455879

פורסם

מבין האופציות שהצעת - היאריס מומלצת בד"כ יותר.

את הסיאט אני לא כל כך מכיר, ה 206 בגרסה האוטומטית מעט חלשה והתיבה לא הכי להיט שבעולם.

עוד אופצייה - פיאט פונטו ספייס דגם 16V עם תיבה אוטומטית וגיר רציף.

בברכה, מר תעלול.

[FONT=Comic Sans MS][COLOR=green][B][COLOR=#696969]ACTION speaks LOUDER than WORDS[/COLOR][/B][/COLOR][/FONT] [FONT=Comic Sans MS][COLOR=green][B]K[/B]eep [B]m[/B]e [B]c[/B]aged [B]a[/B]nd [B]f[/B]ree [B]t[/B]he [B]b[/B]east[/COLOR][/FONT] [COLOR=#f1f6f8][FONT=Verdana][COLOR=#000000][B]Jin Ba Ii Tai [/B]-[FONT=Book Antiqua] [URL="http://www.youtube.com/watch?v=cVarDBb199M&feature=player_embedded"]Fast[/URL] in, [URL="http://www.youtube.com/watch?v=CyDykQWck74&ob=av3e"]Drift[/URL] out[/FONT][/COLOR][/FONT][/COLOR]

פורסם
למה אתה מגזים?

גיר חדש , ואני לא מאמין שרכב שעבר 70K ק"מ צריך, עולה בין 4-6 אלף.

אתה בטוח? תתפלא לדעת שישנם לא מעט אקזמפלרים שונים שאיבדו את הגיר (או נזקקו לטיפול) לאחר מספר ק"מ הזוי ביותר, גם כחדשים!

פורסם

במצבך- שאין לך על מי לסמוך בבחירת סוג הרכב-

הייתי ממליץ לך להתמקד בבחירת המוכר! [ושלא יעבדו עלייך...]

למען האמת- יאריס, 206, מה שלא יהיה, המכוניות טובות. זו קצת יותר, זו קצת פחות, בטוח שתתחברי לאחת מהן אחרי נסיעת מבחן.

dirty old man

need love too

פורסם

רציתי להזכיר שישנה תביעה ייצוגית נגד חב' לובינסקי בשל הגיר האוטומטי AL4 שנטען שאיננו אמין בלשון המעטה.

אני מצטרף לדעת אלה שטוענים שגיר כזה יכול ללכת אחרי קילומטרג' נמוך במיוחד.

פורסם

מצטרף לדעות התומכות בטויוטה יאריס.

יש לי הסתייגות קלה לגבי מחירי הטיפולים, מחירי הטיפולים בטויוטה יאריס אינם יקרים, 350 ש"ח טיפול קטן וכ- 600 ש"ח טיפול גדול (ללא רפידות שמחירן כ- 400 ש"ח).

רכב של "שים דלק וסע", 0 תקלות, 0 בעיות, חסכונית מאד בדלק ומאד סחירה, וכאן הבעיה העיקרית- נכון להיום קשה מאד למצוא טויוטה יאריס.

בהצלחה

עידן

Black Nissan JUKE TEKNA

• תוכן חדש...