Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7140 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שמישו יעזור לי עם הדלק הזה !!! :cry: שמעו יש לי סובארו שנת 86 קרבורטור לא הזרקה אבל המנוע הוחלף ב93 מנוע 1800 הידראולי למי שלא יודע פעם היו שתי סוגי מנועים אחד הידראולי ואחד מכני המכני הגיע מיפן והוא יותר חלש והמנוע ההידראולי הגיע מארה"ב הוא פשוט חזק בכל צורה מובנת , אז יש לי מנוע ביבוא אישי 1800 ידנית בעיקרון האוטו מטוס יחסית לשנתון שלו הוא נותן 190 בלי הרבה מאמץ .. הבעיה היא הדלק .. יוצא לי 1 לאיזה 8-9 קילומטר בין עירוני:shock: ובעיר לא בדקתי כי אני לא נוסע בעיר אני גר בישוב ויוצא ישר לכביש מהיר ועשיתי ניקויי קרבורטור עד היום רק עם חומרים לא נתתי לאיש מקצוע מיוחד לעשות את זה יכול להיות שזה מה שיפתור את הצריכה הגבוהה ? או שעליי לעשות משו אחר ?

נ.ב אני משתמש ב96 גם זה אני לא יודע אם זה טוב לאוטו הזה אמרו לי הרבה שצריך להשתמש ב95 אבל אף פעם לא העזתי לשים מחשש לפגוע באוטו :?

תאונה קטלנית . אני פצוע קשה, וסובי הנובחת הלכה לעולמה :cry:

בנוסף להכל, חודשיים שלילה ומשפט .

מקווה לטוב :-(

פורסם
שמישו יעזור לי עם הדלק הזה !!! :cry: שמעו יש לי סובארו שנת 86 קרבורטור לא הזרקה אבל המנוע הוחלף ב93 מנוע 1800 הידראולי למי שלא יודע פעם היו שתי סוגי מנועים אחד הידראולי ואחד מכני המכני הגיע מיפן והוא יותר חלש והמנוע ההידראולי הגיע מארה"ב הוא פשוט חזק בכל צורה מובנת , אז יש לי מנוע ביבוא אישי 1800 ידנית בעיקרון האוטו מטוס יחסית לשנתון שלו הוא נותן 190 בלי הרבה מאמץ .. הבעיה היא הדלק .. יוצא לי 1 לאיזה 8-9 קילומטר בין עירוני:shock: ובעיר לא בדקתי כי אני לא נוסע בעיר אני גר בישוב ויוצא ישר לכביש מהיר ועשיתי ניקויי קרבורטור עד היום רק עם חומרים לא נתתי לאיש מקצוע מיוחד לעשות את זה יכול להיות שזה מה שיפתור את הצריכה הגבוהה ? או שעליי לעשות משו אחר ?

נ.ב אני משתמש ב96 גם זה אני לא יודע אם זה טוב לאוטו הזה אמרו לי הרבה שצריך להשתמש ב95 אבל אף פעם לא העזתי לשים מחשש לפגוע באוטו :?

אתה אמיתי?

החלפת מ 1600 ל 1800, ההידראולי באמת יותר חזק אבל 190 בחלומות הלילה,הרכב לא בנוי למהירות כזאת, ב 150 כבר לא בטוח לנסוע איתו.

1 ל 8-9 עם נהיגה כמו שאתה מתאר זה מצויין .

מאיפה כל השטויות האלה.

פורסם
האוטו מטוס יחסית[/b] לשנתון שלו הוא נותן 190 בלי הרבה מאמץ .. הבעיה היא הדלק .. יוצא לי 1 לאיזה 8-9 קילומטר בין עירוני:shock: ובעיר לא בדקתי כי אני לא נוסע בעיר אני גר בישוב ויוצא ישר לכביש מהיר ועשיתי ניקויי קרבורטור עד היום רק עם חומרים לא נתתי לאיש מקצוע מיוחד לעשות את זה יכול להיות שזה מה שיפתור את הצריכה הגבוהה ? או שעליי לעשות משו אחר ?

ניסים אלמוג שלום רב!

ראשית אם נוסעים דרך קבע במהירות 190, גם ניסים לא יעזרו לך להפוך את הרכב לחסכוני יותר בעל צריכה דלק שפוייה, וזה גם לא ימנע ממך ממך להגיע מהר חס ושלום לעולם הבא.

ציון העובדה שעד היום לא נתת לבעל מקצוע לטפל בקרבורטור, ואתה עדיין תוהה האם זו הסיבה לתצרוכת הדלק, אז אענה לך בפשטות כן, במידה ואתה לא נוהג לרדת במהירות 190 ולא מטפל ב בקרבורטור אצל ביל מקצוע, ניסים תוכל לחפש רק בקברי צדיקים, או אצל אורי גלר!!

בקשר לאוקטן הדלק שבו אתה משתמש, אין בו קשר לתצרוכת הדלק במאומה.

השאר עם אוקטן 96, רד למהירות שפוייה, וטפל בקרבורטור אצל בעל מקצוע המטפל בקרבורטורים, וחזור לדווח על השיפור.

בברכה

צביקה

צביקה נפטר בדצמבר 2016 ועזב אותנו לעולם טוב יותר. יהי זכרו ברוך

ליצירת קשר, בנושא קרבורטורים בלבד , פנה לנייד בלבד:054-4861318

פורסם

אני לא אמרתי שאני נוסע בו על 190 במהירות קבועה הדוגמא היתה להראות רק שהאוטו באמת במצב טוב אני בדרך כלל נהג זהיר שלא נוסע יותר מדי מהר אני עדין שפויי ולא מחפש למות בגיל צעיר רק אמרתי שהוא נותן 190 בבדיקה האחרונה שעשיתי בכביש פתוח בלי תנועה באחד הכבישים הנטושים פה באזור אני לא נוסע במהירות כזאת באופן קבוע וצריכת הדלק התייחסה לבערך מהיריות של 120-140 פחות או יותר בכבישים פתוחים שוב בעיר וכאלה אני אדם זהיר אני לא נהג שודים או משו . בכל מקרה לא רציתי לתת לאף בעל מקצוע לגעת בקרבורטור כי האחרון שנגע בו שיחק שם עם הפלטינה והאוטו היה מקרתע כמו לא יודע מה עד שיצאתי מהבעיה הזאת אני מפחד שמישו יגע בו בגלל זה השתמשתי עד היום בתרסיסים וחומרים מסויימים לניקוי הקרבורטור חלקם עזרו קצת אבל עדין זה לא כמו ניקוי רציני של בעל מקצוע יש למישו הצעות על בעל מקצוע כמו שצריך ? ואם הוא יודע פחות או יותר מחיר של דבר כזה .?

ובקשר לאוקטן אני רק שואל אם זה נכון לשים 96 או שבכלל עדיף 95 ?

נ.ב

GL-10 האוטו בנויי ונוסע כמו גדול השאלה איך נוסעים והכי חשוב איפה לא אמרתי שצריך להשתולל רק פעם אחת רציתי לבדוק לכמה אוטו מגיע אז עליתי לכביש נטוש ופשוט נסעתי זה כביש ביטחון כזה פה של אחד הישובים לא עוברים פה רכבים חוץ מהביטחון . ולא החלפתי פשוט ככה קניתי את האוטו עם 1800 אז לא יודע מה חליפו או לא אני רק נתתי נתונים אני לא החלפתי כלום .

תודה אלמוג :-D

פורסם
יש למישו הצעות על בעל מקצוע כמו שצריך ? ואם הוא יודע פחות או יותר מחיר של דבר כזה .?

ובקשר לאוקטן אני רק שואל אם זה נכון לשים 96 או שבכלל עדיף 95 ?

נ.ב

GL-תודה אלמוג :-D

אלמוג שלום רב!

המלצות על בעלי מקצוע חפש בפורום אופטופיק, בקטגורייה המלצה על בעלי מקצוע, מצפה לך שם הפתעה רבה.

לגבי האוקטן אין שום משמעות להחלפה בין האוקטנים, לביצועי הרכב, וגם לכיס הדבר שולי,

מכיוון שהמנוע במכוניתך הוחלף לשנת יצור 93, אתה יכול לעבור לאוקטן 95, ללא חשש כלשהו, עם חיסכון זהיר בכיס.

בברכה

צביקה

צביקה נפטר בדצמבר 2016 ועזב אותנו לעולם טוב יותר. יהי זכרו ברוך

ליצירת קשר, בנושא קרבורטורים בלבד , פנה לנייד בלבד:054-4861318

פורסם

אני ממליץ לך לעשות ניקוי קרבורטור וכיוונו , זה רק יכול לעזור .

אבל תעשה אצל משהו מקצועי ,יש לי גם 1800 סובארו והיתה לי בעיה של צריכת דלק לא שפויה .

הפיתרון כיוון הקרבורטור. כי אחרי הניקוי לא כיוונו את בורג התערובת כראוי, אצלי סגרו אותו כמעט עד שהרכב רעד ואז פתחו אותו עד לנקודה שהוא הפסיק לרעוד ,וכך זה צריך ליהיות ויש לי צריכת דלק סבירה 1-9 10 מעורב.כשרוב הנסיעות בתוך העיר

ביצוע תיקוני שפכטל ועבודות צבע בבתים,

פרטים בה"פ .

פורסם

ובדיקת תצרוכת דלק נכונה יש לבצע במהירות שיוט של כ 90 קמ"ש, רכב ללא מטען, נהג בלבד,

בכביש בינעירני מישורי, ללא האצות חזקות והמזגן לא פועל.

אתה תופתע מהתוצאות הטובות בהרבה שאליהן תגיע.

כפי שכתבו קודמי, נקוי, שיפוץ וכוון מקצועיים של הקרבורטור ישפרו את תצרוכת הדלק ואת הנעת הרכב ופעולת מנוע סדירה ומאוזנת.

בברכה - רפי לין

פורסם

הבעיה העיקרית שלי היא הפחד מהעבודה של אותו מנקה, כי האחרון שנגע באזור הזה של הקרבורטור והדיסטורבוטור שם היה זה שבדק את אזור בטיפול 10 אלף ונגע בפלטינה שם והאוטו קירטע כמו לא יודע מה חשבתי שאני עוזב תאוטו באמצע הכביש והולך ברגל. בגלל זה אני מפחד לגעת שם עוד פעם להתחיל לריב עם הדברים , כי בסוף אני ישבתי ולמדתי על כל המערכת שם וכיוונתי תפלטינה כך שאוטו לא יקרטע ,אבל תודה בכל מקרה אני אלך לעשות ניקויי וכיוון הקרבורטור ואדווח על תוצאות מקווה שהם יהיו יותר טובות מהיום 1-8 :( אז תודה בכל מקרה אלמוג 8)

פורסם

אם הגעת ל 190 עם הרכב שלך + בלתי שפוי בעליל כי אני בדקתי את הנושא על הרכב שלי שהוא מזמן כבר לא סובארו ועם כל השיפורים והשידרוגים,הוא לא סוגר 190,ואפילו לא קרוב לזה,אם כך,לאחר\ עם ניקוי קרבורטור אתה תעבור את ה 200.

רק תיזהר שלא תמריא בטעות.

פורסם

190 נשמע הזוי לגמרי!!! נראה לי שעם הפולו 1600 96 הזרקה שלי אי אפשר לסגור 190 וגם לא קרוב. אם אתה סוגר 190 אשריך. אני הייתי משקשק להגיע למהירות הזאת עם הרכב הזה.

בכל מקרה האמריקאים לא ידועים בחסכונותם בדלק ואם המנוע כ"כ חזק אני לא אתפלא. הדבר הכי טוב לעשות הוא להשוות עם מישהו בעל מנוע זהה וכנראה שהתוצאה לא תהיה שונה בהרבה.

לגבי ניקוי הקרב'. ברכב כזה מומלץ לבצע ניקוי קרבורטור מקצועי, סביר להניח שתצרוכת הדלק וביצועי הרכב (לא שחסר לו) ישתפרו. אל תתן לפחד שלך מבעלי מקצוע גרועים למנוע ממך מלבצע את הדבר הראוי. אם אתה יכול גש לצביקה חבר הפורום שכתב לך. צביקה נמצא בנתניה והוא מומחה רציני לקרבורטורים, ישר והגון. אני בטוח שההגעה אליו שווה ולא תתאכזב, הוא גם יתן לך חוות דעת מקצועית על מצב האוטו ואם יש עוד דברים שדורשים נגיעה.

אם אתה אוהב קפה שחור בכלל שווה את הנסיעה, אוליי לא הרבה יודעים אבל הסוד של צביקה הוא ניקוי הקרבורטור בעזרת הקפה השחור :-)

פורסם

תודה רבה על העזרה . האוטו הגיע ל190 מסיבה אחת אני חושב, ככה לפחות הסבירו לי הקפיצים האחוריים של האוטו הם לא האורגינל, בזמנו שעשיתי מסרק הגה והכל הביאו לי קפיצים של גרנד לאונה כתוב עליהם גם גרנד לאונה כך שהחלק האחורי של האוטו גובהה יותר מהקדמי. מה שלא רואים הרבה בסובארו מהדגמים האלה כולם התחת שלהם בריצפה, וזה פשוט דחה אותי שבוע אחרי שקניתי תאוטו הגבההתי אותו. עכשיו בגלל שהחלק האחורי למעלה אז מן הסתם החלק הקדמי יותר למטה ,(אם תדמיינו נכון תראו את הלמבורגני בראש זה על אותו עיקרון פחות או יותר ) כל מה שזה עשה זה הוריד את המנוע יותר קרוב לגלגלים המניעים כלומר הקדמיים כך שהוא לא מתאמץ בהרבה להעביר את הכוח בתמסורת גדולה, יותר קל לו להעביר את הכוח .אני לא ממש למדתי פיזיקה אני הנדסאי למכונאות מטוסים בעיקרון של חייל האוויר, אז שאלתי את אחד המרצים במכללה שלי למה זה והוא ניסה להסביר לי את זה ככה מקווה שאמרתי את מה שהוא אמר נכון. בכל מקרה תודה לכולם על העצות והכל

תודה אלמוג :-P

פורסם

לא, אתה טועה, האוטו הגיע ל 190 לא בגלל שהחלק האחורי שלו יותר גבוה, אלא בגלל שהספידומטר ברכב מזייף.

מזל טוב, אגב, לרגל סיום "נהג חדש".

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7140 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

Guest
הנושא הזה נעול לתגובות.
  • תוכן חדש...