Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7144 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

לפני 3 חודשים הלכה הסוויפט שלי לעולמה בגלל אידיוט,

אני נסעתי לכיוון ראש העין בנתיב הימני מבין שניים והאידיוט עמד בצומת T שמגיעה מכיוון אזור התעשייה של שוהם.

כעשרה מטר לפני שחציתי את הצומת האידיוט עזב את הרגל מהברקס ( רכב אוטומטי )

וגלש לתוך הצומת ניסיתי להתחמק ונמנעתי מפגיעה ישירה בנהג אבל הקרטונייה שלי לא שרדה..

תבעתי דרך הביטוח שלי את צד ג' שלו ( לא היה לי מקיף ) והיום 3 חודשים אחרי הגשת התביעה

חברת הביטוח שלו הורידה 15% מערך התביעה על רשלנות שלי ( לא עשיתי מספיק כדי למנוע את התאונה.. ממש ).

סוכנת הביטוח שלי הצליחה לקצץ את הורדה ל 12% ואומרת שאין איתם יותר מקום למשא ומתן

ואת הקיזוז של הביטוח שלו אני אמור לתבוע בבית משפט, האם היא צודקת או עושה לעצמה חיים קלים?

פורסם

אני מדבר רק מניסיון אישי שלי (ושל אנשים סביבי), אבל בכל פעם שמגיע מעמד התשלום של חברות הביטוח, או שקורה מה שקרה לך, או שמקבלים צ'ק עם סכום נמוך יותר מהערכת השמאי - שורה תחתונה, כל פעם הזוXXX מוצאים סיבה לא לשלם, או לפחות לא לשלם את כל הסכום.

לטעמי, זאת שיטת "מצליח", ואני לא הייתי מוותר להם, אפילו במחיר של טרחה לגשת לבימ"ש.

באיזה הפרש כספי מדובר אם אפשר להיות חטטן?

פורסם

הם מנסים בכל יכולתם להוריד את סכום הפיצוי. הם מאמינים שהרוב יוותרו.

אני לא, ולכן כרגע מנהל דיאלוג עם חברת הביטוח. לא ייצא, אני אפנה לבית משפט.

ליאור

Veni Vidi Vici

פורסם

כנראה שלפי הסיפור של הנהג הם מחליטים כמה אחוזים בא להם.

לי פעם הורידו 10 % מהתיקון על רשלנות תורמת.

בגלל שאצלי זה היה 400 ש"ח, ולהתרוצץ + דלק + עצבים שלי...לא היה שווה לי ולא תבעתי בבית משפט.

בכל אופן אם אתה מתעקש, תפנה לבית משפט לתביעות קטנות על ההפרש של ה 12 %.

פורסם

פשוט לא לוותר, שיטת המצליח של חברות הביטוח עובדת כרגיל שעות נוספות.

סוכן ביטוח טוב יצליח להוציא לך את הסכום במלואו, במידה ולא , אל תפחד לאיים להליכה לבית משפט.

חזית אחידה שלך ושל סוכן הביטוח,תוך הפגנת קו מיליטנטי, לרוב יביא לתוצאות חיוביות, אך יש לקחת בחשבון הליכה לבית משפט.

במקומך , הייתי מתחיל לפנות לרופאים, להתלונן על בעיות גב - צוואר, ולהגדיל את סכום התביעה.. , אם כבר יש משחק, עדיף שיהיה דו סיטרי...

Hyundai Tucson Prime 2.0– הבחירה של האישה..

Kia Niro Plug In - כי שומרים על הסביבה

פורסם

התביעה היא אך ורק על ערך הרכב ולא על הוצאות רפואיות כלשהן. ( לא היו )

אני לא מפחד ללכת למשפט או משהו פשוט מעדיף לא לבזבז זמן אם אפשר אחרת.

אני אמור לחתום על הסכום של "הפשרה" שאותו הביטוח של האשם מסכים לשלם

ואת ההפרש שהם קיזזו לתבוע בעצמי, מה העלות של תביעה בבית משפט לתביעות קטנות ?

כמו שחוקי מרפי עובדים זה בטח סביב הסכום שקוזז...

פורסם

קח בחשבון שכדי לקבל את הפיצוי שהם מציעים לך (פחות ה12 אחוז) אתה צריך לחתום שאתה מוותר על זכויות נוספות ועוד כל מיני סוגיות משפטיות אחרות, ככה שלא תוכל לתבוע אותם לפיצוי נוסף.

מי שמודד את התקדמותו, הצלחתו ואושרו בצורה יחסית לאחרים, לעד ישאר מתוסכל;

תמיד יהיה שכן עם גינה גדולה יותר, דשא ירוק יותר ומכסחת-דשא חדשה יותר.

פורסם

באמת כדאי ללכת לבית משפט לתביעות קטנות.

משך השימוע זה 10 דקות העלות שלו הוא 80 ש''ח לפי הפעם שהייתי.

אין לך מה להפסיד אבל רק שתדע בבית המשפט הם לא מחשיבים מע''מ או משהו כזה ככה שלא תקבל את כל ההפרש אלא חלק.

פורסם

תודיע לחברת הביטוח שחד וחלק אתה הולך לתבוע אותם!

תודיע להם שלפי החוק אתה דורש תשלום מיידי של כל סכום שאינו שנוי במחלוקת ואת ההפרש אתה הולך לתבוע מהם בבית המשפט ולא רק זה אלא שאתה תבקש מבית המשפט לקנוס אותם בקנס מיוחד על העיכוב בתשלום ועל הסירוב לשלם חלק מהסכום (לפי דו"ח שמאי? מחירון? מה ?).

תשלח להם את זה בכתב ותודיע להם שלפנים משורת הדין אתה מקציב להם עוד X (7-14) יום לתשלום מלוא הסכום ואחרי זה אתה תגיש תביעה לבית המשפט.

אל תחשוש להגיע לבית המשפט! לדעתי האישית בבית משפט תקבל בטוח יותר ממה שהביטוח מוכן לשם.

זו שיטת מצליח ב- 100%

בתאריך 23.5.2021 בשעה 22:04, Shab00 כתב:

(פורד פיאסטהאוטו מצוין אבל למי שתכנן את בקרת האקלים בו מחכה מקום שמור בגהנום.

מדויק לחלוטין. 😂🤣.

עריכה: תודה על 6 שנות שירות פיאסטה יקרה. היי שלום!..... ולא להתראות🤪.

פורסם

סכום השנוי במחלוקת , כך בדיוק הגדירה סוכנת הביטוח שלי את ה12% הנ"ל.

אנסה לדחוק את סוכנת הביטוח שלי שתלחם עוד קצת לקיצוץ הקיזוז ואת השארית נתבע מהביטוח

של הנהג האשם, מרגיז אבל אין ברירה.

ערך הרכב נקבע ע"פ לוי יצחק + מצב הרכב ( קצה שלדה ) .

נלך לתביעות קטנות , תודה על העזרה !

פורסם

את מכתב האיום למחלקת תביעות אפשר לשפר ע"י:

* להודיע להם במכתב שאם הם לא משלמים את מלוא הסכום אז תתבע אותם גם על כל ההוצאות העקיפות שנגרמות לך מכך (אובדן ימי עבודה לניהול התביעה, התייעצות בעו"ד, עוגמת נפש וכו' וכו')

* אם יש לך חבר/מכר עו"ד שיכול להוציא לך את המכתב על נייר לוגו של משרד עורכי הדין שלו עם "מבלי לפגוע בזכויות", "מרשי", וכו' וכו' - עדיף.

בתביעה, אם אתה מגיע לכך, צרף העתקי קבלות על כל הוצאה שנגרמה לך במישרין או בעקיפין בהקשר הזה ותבע החזר על הכל כולל אגרת בית המשפט עצמה.

מנסיון של רבים וטובים - ניתן בהחלט לקבל את כל הכספים שאתה מביא עליהם קבלות, אבל בית המשפט כמעט אף פעם לא יתנו אפילו שקל על "עוגמת נפש" (וחבל).

אילת-מצפה רמון: שעה ורבע. (דרך עובדה)

20 ליטר דלק הכי מהנים ששרפתי עד היום.

צריכה 1:8.

פורסם

גם לי קיזזו סכום של 700 שקלים על חשבון ירידת ערך אותה קבע השמאי.

אם אני רוצה שהם ישלמו לי אני צריכה להמציא להם היסטוריה של הביטוח שלוש שנים אחורה (בלתי אפשרי להשיג את בעל הרכב הקודם) על מנת שיראו שלא הייתה ירידת ערך במקום בו הרכב נפגע.

נראה לי שעם קצת מאמץ יהיה אפשר לקבל את הכסף שהרי אם השמאי קובע שיש ירידת ערך אז מן הסתם הוא ראה שלא היו תאונות בשלוש השנים האחרונות.

בקיצור, כשזה מגיע לרגע התשלום - תמיד מתגלות בעיות.

מה גם שהאדם אשר פגע בי היה מבוטח ב"מנורה" ולקח להם ארבעה (!) חודשים להחזיר לי את הכסף, בעוד שבחברת "הראל" (עוד מישהו פגע בי חודש אח"כ) החזירו לי את הכסף אחרי שבועיים. לא ייאמן.

פורסם

לא מדובר בהערכה שגויה של הנזק אלא בוויכוח בין סוכנת הביטוח שלי לחברת הביטוח שלו

שמעוניינת לקזז מסכום התביעה ע"י שימוש בתירוץ מצוץ מהאצבע...

• תוכן חדש...