Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7129 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

הבעיה היא כזאת:

כאשר מגבירים וויליום, הוא ישר קופץ למקסימום, ולא נותן להנמיך.

האם זאת בעיה מוכרת?

מישהו נתקל בה כבר בעבר?

מה עושים איתה?

מדובר ברדיו מקורי של אאודי TT שנת 2002

תודה,

דימה.

:evil: לא תצליחו לעצור אותי, לא תצליחו להשתיק אותי! :evil:

פורסם
אתה חושב שלא בדקתי את האופציה הזאת?

ו- 2002 זה בהכל חוץ מבאחריות...

תגיד לי מה אתה חושב שאני עובד אצלך?!

אני לא חושב כלום ולא צריך לחשוב כלום אני אומר מה שאני חושב ומה שיכול להיות זה שבדקת ולא ציינת זה בעיה שלך אף אחד לא עובד אצלך ולא חייב לך כלום ככה שדבר בצורה נורמאלית!

ותציין בפעם הבא מה בדקת ומה לא , אין לי טלפטיה עדיין .

:twisted: ...............:twisted:

למכירה VCVR עם תיבה מקורית! דנדש!

http://www.carsforum.co.il/vb/showthread.php?t=165846

diverdolphins.gif

פורסם
תגיד לי מה אתה חושב שאני עובד אצלך?! אם היית עובד אצלי, היית בטור ללשכת התעסוקה...

אף אחד לא עובד אצלך ולא חייב לך כלום ככה שדבר בצורה נורמאלית! מה הקטע שלך? אתה במחזור או משהו? אני מדבר נורמלי, לא מוצא חן בעינך, אל תגיב.

ותציין בפעם הבא מה בדקת ומה לא , אין לי טלפטיה עדיין .

יש מבין?

פורסם

הייתי מביא אחד אחר בכיף, זאת אפילו האופציה המועדפת, הבעיה היא הגודל הלא סטנדרטי של המכשיר, שהוא דק ורחב יותר ממכשיר רגיל. אם אני אנסה לשים אחד בגודל סטנדרטי, הוא לא ישב שם.

בכל מקרה, אני אנסה להוציא אותו משם, ולראות.

מישהו יודע אולי אם קיים איזה מכשיר בגודל של המקורי?

תודה לעונים,

דימה.

פורסם

הייתי גם מציע לך אופציה נוספת

יש לך TT - בלי להכנס לך יותר מידי לכיס - זה רכב שמצריך תחזוקה פיננסית מטורפת, עלות ביטוח, דלק, חלפים ומה לא... אני מניח שאתה מסוגל להרשות לעצמך לשלם על עבודה של אומן פיבר גלאס

תנסה את www.soundstorm.co.il מדובר באדם בשם שמעון, הוא מסוגל לבנות לך פאנל או אם צריך קונסולה חדשה לגמרי לרדיו דיסק נורמלי וזה יראה מקורי או אפילו יותר טוב.

תיכנס לאתר הזה ותביט בגלריות - בייחוד במזדות 3 ו 6 ובקרייזל וואייג'ר - אתה תראה שם את מה שאתה מחפש.

וניטרו-מאן - אם אתה חושב שכל אחד שנוסע באאודי TT יכול להיות הבוס שלך, זה רק מראה שאתה לא מסופק ממה שיש לך - זאת דרך לא טובה ללכת בה.

B4 2010 - ANY-PHONE + MOSCONI AMAS96 + Pico DSP 8-12 + Stetsom HI.8004 + ScanSpeak D2004 + AlphaSonic 275 + Morel Hybrid602 + Morel CCWR254 + Audison TH10 +

Pioneer TS-X150

C5Aircross - Audsion BitHD + Bcon + Match 2.1amp *2 + Torotech MR2 + Sony XS-162-ES + JL 12TW3

פורסם
הייתי גם מציע לך אופציה נוספת

יש לך TT - בלי להכנס לך יותר מידי לכיס - זה רכב שמצריך תחזוקה פיננסית מטורפת, עלות ביטוח, דלק, חלפים ומה לא... אני מניח שאתה מסוגל להרשות לעצמך לשלם על עבודה של אומן פיבר גלאס

תנסה את www.soundstorm.co.il מדובר באדם בשם שמעון, הוא מסוגל לבנות לך פאנל או אם צריך קונסולה חדשה לגמרי לרדיו דיסק נורמלי וזה יראה מקורי או אפילו יותר טוב.

תיכנס לאתר הזה ותביט בגלריות - בייחוד במזדות 3 ו 6 ובקרייזל וואייג'ר - אתה תראה שם את מה שאתה מחפש.

וניטרו-מאן - אם אתה חושב שכל אחד שנוסע באאודי TT יכול להיות הבוס שלך, זה רק מראה שאתה לא מסופק ממה שיש לך - זאת דרך לא טובה ללכת בה. וממה בדיוק לקחת את זה ?! לא הבנתי נכון מה שהוא כתב , כיוון שהוא כתב בהתחלה "מה אתה חושב שלא..." אז התעצבנתי מהקטע כיוון שאני לא צריך לחשוב כלום אני בה לעזור פה ומקבל כזאת ביקורת. עכשיו בוא תגיד לי מה הקשר שהוא יכול להיות הבוס שלי .

12345

נראה לי יש אפילו מתאמים מקורים ל TT ! תסכל ב EBAY

ושוב בוא תגיד לי למה אתה חושב שהוא יכול להיות הבוס שלי . אולי אני שלו!

diverdolphins.gif

פורסם
תגיד לי מה אתה חושב שאני עובד אצלך?!

.

לא יודע מה גרם לי לחשוב ככה...

לא נורא - נחזור לעניין

ebay זאת גם אופציה טובה.

B4 2010 - ANY-PHONE + MOSCONI AMAS96 + Pico DSP 8-12 + Stetsom HI.8004 + ScanSpeak D2004 + AlphaSonic 275 + Morel Hybrid602 + Morel CCWR254 + Audison TH10 +

Pioneer TS-X150

C5Aircross - Audsion BitHD + Bcon + Match 2.1amp *2 + Torotech MR2 + Sony XS-162-ES + JL 12TW3

פורסם
לא יודע מה גרם לי לחשוב ככה...

לא נורא - נחזור לעניין

ebay זאת גם אופציה טובה.

כתבתי את זה בגלל התגובה שלו שוב. שיעני לא משלמים ואני לא עובד אצלו שהוא לא יהיה מבסוט מהתגובה שלי ,

diverdolphins.gif

פורסם

אכן יש מתאמים באי ביי

יש לי חבר שרכש משם.

אם תרצה עזרה יותר ספציפית והכוונה אתה מוזמן ליצור קשר בפרטי.

גם אני אוהב ללחוץ Ctrl+W

:twisted:

• תוכן חדש...