Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7122 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
הייתי גם מציע לך אופציה נוספת

יש לך TT - בלי להכנס לך יותר מידי לכיס - זה רכב שמצריך תחזוקה פיננסית מטורפת, עלות ביטוח, דלק, חלפים ומה לא... אני מניח שאתה מסוגל להרשות לעצמך לשלם על עבודה של אומן פיבר גלאס

תנסה את www.soundstorm.co.il מדובר באדם בשם שמעון, הוא מסוגל לבנות לך פאנל או אם צריך קונסולה חדשה לגמרי לרדיו דיסק נורמלי וזה יראה מקורי או אפילו יותר טוב.

תיכנס לאתר הזה ותביט בגלריות - בייחוד במזדות 3 ו 6 ובקרייזל וואייג'ר - אתה תראה שם את מה שאתה מחפש.

וניטרו-מאן - אם אתה חושב שכל אחד שנוסע באאודי TT יכול להיות הבוס שלך, זה רק מראה שאתה לא מסופק ממה שיש לך - זאת דרך לא טובה ללכת בה.

איו צורך לעשות בניה מיפיבר גלס ולא צריך להזמין באיבאי המתאמים הללו לא יקרים בכלל מקסימוום 150 שח" כולל התקנה אז אני לא מאמיין ששמעון אם כול הכבוד יכך לו פחות מ150 ש"ח
http://www.carsforum.co.il/vb/showthread.php?t=477352 המערכת שלי למכירה....
  • תוכן חדש...