Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7138 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום!

ברצוני לקנות רנו מגאן קופה אוטומטית!

שהלכתי אל המוכר הוא אמר לי שיש בעיה בגיר שאלתי אותו מה בידיוק הבעיה והוא הסביר:

אחרי שהאוטו מתחמם בערך חצי שעה לאוטו קשה להכניס להילוך ראשון לדוגמא ברמזור צריך ללחוץ על הגז כמה שניות ואז האוטו מתחיל לסוע!

כמובן שאני לא יקנה אוטו עם בעיות אך חשבתי לקנות את האוטו ופשוט להחליף את הגיר!

עכשיו השאלה שלי היא כמה יעלה לי לקנות גיר לרנו מגאן קופה אוטומטית!?!

פורסם

לפי תיאור התקלה הרכב מתחת לשנת 99 כלומר בעל תיבת הילוכים AD4 ולא DP0 אז לפני הכל לבדוק צבע שמן אם שרוף או שחור מדובר בגיר שרוף ואם לא בדכ' בעיה באלקטרו פיילוטים שנמכרים כיחידה אחת בעלות של 3000 שח לערך לפני מעמ ועבודה. וזה שהרכב לא נוסע זה כי פשוט הוא נמצא במצב "חרום" כלומר תקוע בהילוך שלישי ואז הרכב לא סוחב ..

בברכה !

KamiTech

פורסם

זול זה בטוח לא יהיה. כמו כן, לא תוכל להחליף לגיר ידני היות והדבר ידרוש החלפת מחשב + עוד לא מעט חלקים.

תעדכן מה בדיוק התקלה ויתכן שאוכל לעזור.

ליאור

Veni Vidi Vici

פורסם
זול זה בטוח לא יהיה. כמו כן, לא תוכל להחליף לגיר ידני היות והדבר ידרוש החלפת מחשב + עוד לא מעט חלקים.

תעדכן מה בדיוק התקלה ויתכן שאוכל לעזור.

ליאור

דבר ראשון תודה לכולם.

דבר שני אחי *** עריכה - אם WIKING הוא אחיך, דבר איתו במפגש המשפחתי הקרוב, או בהדלקת נר בחנוכה. לא בפורום *** לא התכוונתי להחליף לידני אלא לאוטומט!

וכמו שהסברתי זה בידיוק התקלה אני לא יודע יותר מדי פרטים עדיין לא נסעתי אליה זה כל מה שהמוכר אמר!

אני פשוט התאהבתי במכונית הזו אני מחפש כבר שלושה חודשים לקנות כזאת!

פורסם

יש לי כבר אח ואחות, מספיק לי.

למה אתה מחפש אוטומט מלכתחילה ?

ההצעה שלי היא שתקח את הרכב לספי כמו שכבר המליצו לך או לפחות למוסך מורשה כדי לדעת מה בדיוק התקלה של הגיר. ברגע שתדע מה התקלה, תוכל לבקש הצעת מחיר לתיקון וכך להתמקח עם המוכר על המחיר.

אני בכל מקרה לא הייתי נוגע במגאן עם גיר אוטומט ואין זה משנה אם מדובר ב-DPO או סוג אחר.

ליאור

Veni Vidi Vici

• תוכן חדש...