Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

חלק בלתי מזוהה, 205

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7127 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

החלק מתחבר לקונקטור ע"י 4 פינים,

ונמצא באוויר, לא מחוזק לשום דבר,

מה זה?

דבר שני, יש יותר מדי חוטים, הפלסטיק שם בקושי עומד,

כשקניתי את הרכב, הוצאתי משם 2 מגברים לדיבוריות,

ו איזה 4 מטר כבל, שהיה מחובר ביניהם, כמו כן,

גם מספר חלקים של אימבולייזר.

איך אני יכול להיפטר/לסדר/לחדש את כל החוטים שנשארו שם?

1.JPG

2.JPG

3.JPG

2006 - פיזו 205 95, זה מה שהתקציב אישר, אבל *** לקח.

2008 - מהעבודה קורולה 2008 אם תיבה שמחליפה רגע אחרי.

2012 - שברולט ספארק זה ה-זבל.

פורסם

הם נראים כמו שאריות של אימבולייזר , אם אתה לא מתכנן למגן את רכבך אז תיפטר מהם בצורה אחראית דהיינו כנס לחשמלאי רכב שיעשה את העבודה בצורה מסודרת וביטחותית העלות היא כמה פרוטות וזה שווה נסיעה טובה ובטוחה

פורסם

רשןם על החלק בטוש 95, לכן החשד שלי, שזה יותר קשור למשהו ברכב

2006 - פיזו 205 95, זה מה שהתקציב אישר, אבל *** לקח.

2008 - מהעבודה קורולה 2008 אם תיבה שמחליפה רגע אחרי.

2012 - שברולט ספארק זה ה-זבל.

פורסם

ידידי אין תשובה יותר טובה ממה שאמור לך. זה אכן נראה כמו שארית של משהו היות וחלקים מקוריים של הרכב בדר"כ לא מתגלגלים להם ככה. אף אחד לא יקח אחריות על נזק שניתוק כזה יעשה באם החלק חיוני. לכן גש לחשמלאי, אתה יכול לקבל כאן המלצות, והוא יזהה ויפרק לך את החלק.

פורסם

יותר חשוב. יפתר לך מכל מיני תוספות שהתקינו במהלך השנים. יעשה לך סדר. יבודד את הכבלים הפצועים.

ויש סיכוי שעם יעשה עבודה טובה. ימנע בעיות חשמל/זליגות/ קצרים באזור בעתיד.

גלגלצ: דיווחי תנועה ביציאה ממצרים. עומס תנועה ענקי ממחלף סיני עד מחלף ים סוף, משה תיזמן 40 שנה. תודה לך משה.

מודעת מכירה ................ פרויקט איטום על הרכב שלי

• תוכן חדש...