Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

Sony Gt200 דעתכם עליו

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7148 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

הלחטתי לקנות מכישר sony gt200 hu

רציתי לשאול את דעתכם עליו

מחיר 500 שח

האם יש לו בעיה של קפיצת דיסקים?

ואיך ניתן לפרק את הבית של הרדיו טייפ הישן בישביל להכניס את הרדיו דיסק החדש

פורסם

יש מכשיר של פיוניר ב600 שקל אני הייתי הולך עליו.

אתה מקבל תמורה מאוד טובה ביחס למחיר למרות שהוא אפרורי הוא מכשיר מצויין שלא עושה בעיות.

הונדה סויויק 2002 מבסוט עד הגג! כי התקנתי עליו גגון והוא מכועררר...:roll:

פורסם

זה הרדיו דיסק הכי זול של סוני, איך נראה לך שהוא יהיה?

לא הייתי ממליץ גם על הסדרות היותר גבוהות, שלא לדבר על הכי נחות.

הם "ניחנים" בבעיות תצוגה, בעיות של התפרקות הפאנל/כפתורים, בעיות של קפיצות דיסקים.

לא ממש מת על סוני בתחום הזה, כבר מזמן (שנים) לא היה להם מנהל שיווק טוב במחלקת האודיו לרכב.

תתחדש העיקר

פורסם
הלחטתי לקנות מכישר sony gt200 hu

רציתי לשאול את דעתכם עליו

מחיר 500 שח

האם יש לו בעיה של קפיצת דיסקים?

ואיך ניתן לפרק את הבית של הרדיו טייפ הישן בישביל להכניס את הרדיו דיסק החדש

לפי דעתי עדיף ה 210 אני קניתי בפומפה יש לו כניסת AUX קדמית ואפשר לחבר גם נגן חיצוני מכשיר ברמה אצלי כבר קרוב ל 3 חודשים לא קפץ פעם אחת

פורסם
166 של קלריון שווה פי אלף.

אתה נשמע כמו ילד קטן - אם נתייחס בצחוק למה שכתבת.

ואם נתייחס ברצינות, הרי שזה ברור שהקלריון לא שווה 680K ש"ח... נכון?

אתה עדיין בשוונג של הקפצת מונה ההודעות שלך? לא עבר לך הקטע הזה?

פורסם

נשמע לי מוזר שמכשיר עם יכולות כאלו עולה 500 שקל.מבחינת תכונות עדיף על הרבה מכשירים מבחינת מחיר נשמע מופרך.

פורסם

קו המוצרים החדש של סוני בתחום הHU זה כבר מכשירים טובים שמגיעים עם מעבד צליל 24 ביט.

לגבי איכות ההרכבה שלהם והאמינות שלהם - רק הזמן יגיד.

B4 2010 - ANY-PHONE + MOSCONI AMAS96 + Pico DSP 8-12 + Stetsom HI.8004 + ScanSpeak D2004 + AlphaSonic 275 + Morel Hybrid602 + Morel CCWR254 + Audison TH10 +

Pioneer TS-X150

C5Aircross - Audsion BitHD + Bcon + Match 2.1amp *2 + Torotech MR2 + Sony XS-162-ES + JL 12TW3

פורסם

לי יש את ה7810, בינתיים מרוצה, יש אקולייזר 7 ערוצים, מעבד 24 ביט, תצוגה ואנימציות יפות מאוד.

גם אם זה קופץ זה בגלל שריטה בדיסק או בגלל שזה נצרב לא טוב כמו בכל רדיו דיסק.

ומאזדה שחורה, יש לך ניסיון עם ה7810/ 7815 או שאר המכשירים החדשים 24 ביט של סוני?

אם לא, עם איזה מכשירים של סוני היה לך ניסיון ומה בדיוק קרה בהם?

מאור.

הונדה סויויק 2002 מבסוט עד הגג! כי התקנתי עליו גגון והוא מכועררר...:roll:

פורסם

לכל החברים שמשמיצים את ה - HU's מתוצרת SONY,

1. לאמא שלי יש HU מתוצרת SONY דגם CDX 2500R במשך כ - 6 שנים. המכשיר פועל מצויין ולא התקלקל מעולם.

2. יש לנו ברכב של העבודה HU מתוצרת SONY (לא זוכר את הדגם), המכשיר פועל כ - שנתיים ללא בעיות בכלל. לא התקלקל מעולם.

3. לחבר שלי יש HU מתוצרת SONY כשנה, פועל ללא בעיות בכלל.

כמו לכל חברה, גם לחברת SONY יש מוצרים שמתקלקלים לפעמים. אבל לא צריך לצאת מפרופורציות.

שלו.

ליום יום: יונדאי סונטה 1998 3000 סמ"ק V6

אסקורט MK1 בהמתנה לשיפוץ ?

פיג'ו 504SR אוטומטית 1983.

פורסם
לכל החברים שמשמיצים את ה - HU's מתוצרת SONY,

1. לאמא שלי יש HU מתוצרת SONY דגם CDX 2500R במשך כ - 6 שנים. המכשיר פועל מצויין ולא התקלקל מעולם.

2. יש לנו ברכב של העבודה HU מתוצרת SONY (לא זוכר את הדגם), המכשיר פועל כ - שנתיים ללא בעיות בכלל. לא התקלקל מעולם.

3. לחבר שלי יש HU מתוצרת SONY כשנה, פועל ללא בעיות בכלל.

כמו לכל חברה, גם לחברת SONY יש מוצרים שמתקלקלים לפעמים. אבל לא צריך לצאת מפרופורציות.

שלו.

מצטרף לשלו. אני אישית, יכול להעיד על הHU של סוני שהם בכלל לא כפי שתיארתם.

היה לי מערכת של סוני כשנתיים, עד שפרצו לי לרכב וגנבו. הרדיו דיסק פעל מצויין ואף פעם לא עשה בעיות.

למכירה מגבר פולס אודיו 4 ערוצים ba-2900-הקלק

• תוכן חדש...