Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

השכרת רכב בגרמניה

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7155 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

בדיוק אתמול ראיתי את הפרק מהעונה החמישית של טופ גיר, שבו קלרקסון מנסה לעשות את המסלול בפחות מ-10 דקות ביגואר S טייפ דיזל. ישבה לידו מקומית שהיא פריקית של המסלול, נוסעת בו כל יום ובסה"כ משהו כמו 15,000 סיבובים. היה מבדר לראות איך הוא מתאמץ עד שבסוף הצליח ב9:59, ואז לראות את הגרמניה מנצחת אותו במשהו כמו דקה עם אותו רכב. בכל מקרה, בערך חצי מהפרק המדובר מוקדש לאייטם הזה ולמי שמתכונן לנסוע למסלול כדאי לראות אותו, אבל גם מי שלא נוסע יכול להסתכל ולהזיל ריר (אך, יום אחד...)

פורסם
אל תכניס לי מילים לפה

לא אמרתי ולא התכוונתי להרץ או באדגט

יקירי, לאחר השכרה של SLK , BOXTER S, 911 ובעוד שלושה שבועות M6

אני יכול להגיד לך דבר אחד-מהארץ אף אחד לא ישכיר לך את הרכבים הללו נקודה.

אל תתווכח. אף נציג בארץ בכל אחת מחברות ההשכרה הגדולות לא יוכל לעזור לך ,

לא בSIXT שמחזיקים בגרמניה רכבי ספורט נחמדים ולא אוויס שמחזיקים רכבים מדהימים.

התקשרתי וניסתי להזמין דרך הארץ.. זה היה בלתי אפשרי.

הם לא מתעסקים בזה בכלל!

Lexus CT200H

פורסם

חיפשתי וחיפשתי - בשום מקום באתר של Sixt או Avis לא מצאתי רכב כגון 911, בוקסטר או M כלשהי...

אשמח אם תוכל להגיד איפה רואים את הרכבים הנ"ל.

פורסם
חיפשתי וחיפשתי - בשום מקום באתר של Sixt או Avis לא מצאתי רכב כגון 911, בוקסטר או M כלשהי...

אשמח אם תוכל להגיד איפה רואים את הרכבים הנ"ל.

בוודאי ובוודאי =]

http://www.avisprestige.com/index.htm

(זה בלונדון)

ויש גם לחובבי גרמניה:

http://www.avis.de/avisonline/de/avis.nsf/fTopFrameSets/424DBA63BA02E308C1256D52002D5411?OpenDocument&~Default&_S1_394CBDB5473477D7C12568B9002FA647_ECA91E6238659DAAC1256CCB004BEA91_424DBA63BA02E308C1256D52002D5411&&~Default

שכרנו מהם כמה רכבים.

רכבים כמו הSLK שכרנו בSIXT (עלות של 500 יורו לשבוע כולל כל הביטוחים ללא הגבלת קילומטרז').

את ה-911 שכרנו מאוויס לפני כחצי שנה. מומלצים. דרך אגב, המחירים באתר לא ריאלים, אפשר להגיע

איתם למחיר נמוך פלאים כשמגיעים ומפעילים את החוש הישראלי.

Lexus CT200H

פורסם

מה לגבי הגבלת הגיל?

יש לי עוד 4 שנים עד שאוכל להשכיר את ה911 ושות' (30)

איך מגיעים איתם למחיר אחר, אגב? מו"מ במקום או בטלפון? למה שהם יורידו משהו...?

פורסם

אין שום ביטוח בנורבורגרינג

מבחינת חברות ההשכרה זה מסלול מרוצים לכל דבר ולא כביש אגרה

עלתה פה סוגיה עקרונית חשובה, יותר חשובה מ"אם אפשר להשכיר 911 או לא".

כשאני נסעתי לנורבורגרינג, זה היה אחרי שקראתי את הכתבה של יואב קווה בהארץ בה הוא כתב שזה כביש אגרה לכל דבר.

אני מתכוון לנסוע לשם שוב (אני עדיין בהולנד), אבל אין לי כוונה לעלות על המסלול אם הביטוח לא תקף.

ההסתברות לתאונה היא עצומה (לפחות 4 תאונות בשעתיים שהייתי שם) ואף אחד לא רוצה למצוא את עצמו חייב כמה עשרות אלפי יורו לחברת ההשכרה (במקרה שלי זה רק גולף, אבל זה רכב שהועמד לרשותי ע"י מארחיי במקום העבודה ואני לא רוצה אי נעימויות).

פורסם

הרינג מוגדר ככביש אגרה ללא הגבלת מהירות ולכן באופן עקרוני ביטוח הרכב תקף.

למרות זאת ידוע על מספר חברות השכרה אשר מציינות באופן מפורש בטופס תנאי ההשכרה כי אין לעלות עם הרכב על הרינג. על כן מומלץ לבדוק באותיות הקטנות של חוזה ההשכרה

. בלי שום קשר תמיד כשמשכירים רכב יש לבדוק שהביטוח הוא מסוג

CDW (Collision damage waiver)

גל

• תוכן חדש...