Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

    היי, היי אתה (או את) שם!

    אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

    אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

    אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.
     

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7176 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

חבר שלי מכונאי טוען שחיזוק ברגי ראשי מנוע כל 10000 ק"מ הכרחי על מנת לשמור על תקינות ושלימות המנוע ,ותמיד יש מה לחזק.אני בהחלט סומך עליו,אך מעוניין לשמוע עוד דיעות והסברים בנושא. תודה.

פורסם

בולשיט!

ברכבים מהדור הישן הוראות יצרן היו לבדוק ולכוון שסתומים , בכל טיפול 10000, מכיוון שבמוסך לא הקפידו לעשות זאת, הנזק היה בשריפת שסתומים, בהתחממות הרכב, בצלצולים, וובלאי למנוע,

אם היו מקפידים ללכת לפי הספר, למוסכים לא היתה פרנסה.

חיזןק ראשי מנוע כל 10,000 ק"מ, מיותר ולא נחוץ.

ברגי ראש מנוע לא סובלים מפתיחה עצמית, אם הם נסגרו עם ידית מנוע, והמומנט הנדרש בחיזוק, נלקח בהתחשבות , התפשטות והתכווצות ראש המנוע בחום ובקור.

בברכה

צביקה

צביקה נפטר בדצמבר 2016 ועזב אותנו לעולם טוב יותר. יהי זכרו ברוך

 

ליצירת קשר, בנושא קרבורטורים בלבד , פנה לנייד בלבד:054-4861318

פורסם

תודה.

אני מתכונן להוריד מכסי שסתומים ולנקות, אם יש בוצה.

וגם לעבור על הברגים של הראשים.

ראיתי אטמים של שלייף שנפרצו-נראה לי שאם יודעים איך לחזק לפי הסדר והמומנט הנכון,לא יזיק לעבור על הברגים של הראשים.

×
×
  • תוכן חדש...