Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7184 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אם כבר מדברים על דראג ורייסים...

כל ענף ספורט מוטורי מוצאו במשהו.

כמו שדריפטינג מוצאו בראלי, כלומר משהו שיצא מענף ספורט ממוסד והגיע אל העולם של מירוצי רחוב. עכשיו יש מגמה למסד את דריפטינג (פורמולה D), אך העניין עדיין מחתרתי ברובו.

דראג רייסינג הוא הדוגמא ההפוכה. זה משהו שהתפתח מאותם רייסים מהרמזורים, והפך בהדרגה להיות ענף ספורט ממוסד.

ZX 94 > קסנטיה 97 > לנסר 2007 > מונדאו 2007 > קורולה 2013 > קורולה 2015 > איוניק 2018 > סיוויק 2002 > מזדה3 2018

Everybody in the galaxy tries to take over the galaxy. The trick is to be left alone by whoever succeeds

• תגובות 91
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

טוב, חייבים להודות שדראג זה ספורט פרימיטיבי. אבל זה לפחות כיף. דמולישן דרבי יותר כיף. ויותר פרימיטיבי. המירוצים של החצי-אוטו מצרפת- עוד יותר כיף, ואפילו עוד יותר פרימיטיבי.

בקיצור- אני חושב שענף ספורט שברור לכולנו שהומצא כאשר ההוגים שמאחוריו ישבו אחרי יותר מדי בירות ודיברו על הדברים המטופשים שאפשר לעשות עם המכוניות שלהם- הוא ענף ספורט כיפי.

וכיף זה טוב.

אותי משעממים מירוצי פורמולה-1 . באמת משעממים.

כמה מכוניות נוסעות שוב ושוב אותו סיבוב, עוברות ליד המצלמה ועושות וווווווום.

ואז עוד ווווווווווווווווווום.

ואז עוד ווווווווווווווום.

ועוד ווווווווווווווווווווווווווום.

מדי פעם מישהו עושה ווווווווווום-בום- וזהו.

משעמם תחת. תת תרבות של אנשים משועממים עם יותר מדי כסף. עדיף לראות את אליפות פיג'י בבדמינגטון.

אסף.

פורסם

אני לא מבין איך מישהו יכול לבוא ולקרוא תיגר על המירוצי הDRAG? הרי מרוצים מסוג זה היו עוד לפני שהיה מכוניות ומאז שיש מכונית נוסעת יש מרוץ דראג.

בכל רחבי תבל יש ליגות של מרוצי דראג מכל סוגי המכוניות בכל טווח אפשרי של כ"ס אז יבוא איזה בור טיפש כמו רוני אהרוניביץ ויגיד לי שזה לא ספורט מוטורי? הרי לפני שאבא שלך נולד היה דראג היה ספורט מוטורי.

מרוצי הדראג הם ספורט לגיטימי ותרבותי, ישנה ליגה יותר ממפותחת של רק מרוצי דראג עם עשרות אלפי אוהדים שמגיעים כל שנה למסלולים לראות כולה מכוניות נוסעות 400 מטר כל פעם, כנראה שהם כולם מטורפים כי הרי בCF קראו תיגר על מרוצי הדראג כי בטח רק מרוצי ראלי זה ספורט מוטורי וF1 המשעמם תחת.

כנס קצת ל http://www.draglist.com או ל http://www.nhra.com אולי תשכיל קצת חס ושלום ותלמד שרייסים שמייסים זה לא ויש הרבה חוכמה וטכנולוגיה בספורט הזה, אז נכון בארץ הוא בחיתוליו והוא עדיין לא הגיע לרמה כזאת של תחכום אבל יום אחד בתקווה שגם לנו יהיה כזאת ליגה.

הבעיה הכי גדולה במדינה הזאת היא הבורות של האנשים וכתוצאה מכך הדעות הקדומות המטומטמות שאין להן כל קשר למציאות.

כאשר בן אדם מבקש להתחרות על מסלול סגור ובטיחותי על פי תקנון ותנאים מסויימים אין לזה כל קשר לרייסים, התפרעות, לחיצות או כל שם אידיוטי אחר שצמח ברחוב.

אנשים באים נטו לתחרות, באים לראות מי נהג יותר טוב ולמי יש אוטו יותר חזק זה מה שמעניין אנשים.

אז איך התקשורת ואנשים כמו א.ר וארנון באים ואומרים שזה לא ספורט?

אני קורא את הנאמר פה ומתפוצץ מאיפה אנשים מגיעים לדעות האלה.

1969 Pontiac Firebird

:twisted:

בעבר:Honda Civic Type R, Renault Clio Sport, Peugeot 106 Rallye

פורסם
עשרות אלפי אוהדים שמגיעים כל שנה למסלולים לראות כולה מכוניות נוסעות 400 מטר כל פעם
שליש מהציבור תומך בחנינה ליגאל עמיר

גם לטעמי, כל תחרות שאין בה שימוש בהגה במהלכה היא פחות מעניינת, קצת כמו לשחק מלחמה בקלפים. אבל אם יש כאלה שזה כיף להם, לבריאות.

פורסם
כל תחרות שאין בה שימוש בהגה במהלכה היא פחות מעניינת...

אממממ, תתפלא ריכוז + כמה הגה + משחק קלאצ/גז + העברות הילוכים דרושים באותם 17-4.5 שניות שלוקח לך לצאת מהמקום באותה שבריר שניה שקיבלת אור ירוק ועד שעברת את קו הסיום כעבור 402 מטר.

כל מי שחושב ש DRAG זה ללחוץ על הדוושה ולקוות לטוב טועה.

http://www.scci.co.il/

The Sports Car Club of Israel

פורסם
גם לטעמי, כל תחרות שאין בה שימוש בהגה במהלכה היא פחות מעניינת
וזה בסדר. אתה, לפחות, מבין שעדיין זה שיש אנשים שהספורט הזה מוצא חן בעיניהם היא עובדה מוגמרת, ולכן חשוב שהספורט הזה יהיה קיים.

תגובות מתנשאות שאומרות "רק הספורט שאני ואני ואני עוסק בו/ מתעניין בו/ חושב עליו הוא ספורט אמיתי" הן מגוחכות, ומעידות על צרות עולמו של הכותב, יותר מאשר על כל דבר אחר.

אסף.

פורסם

חבל שלא מתפתח כאן דיון אינטליגנטי.

היה פוטנציאל בהתחלה. ההודעות של ליאור ורוני היו מנוסחות ומנומקות. אחר כך זה הפך לדיון ישראלי טיפוסי: אף אחד לא מקשיב, וכולם עסוקים בלהיעלב שלא מסכימים איתם, ולהעליב את זה שלא הסכים.

אני, בעוונותי, מתקשה להבין את האלמנט הספורטיבי שבמירוץ דראג.

ברור שיש שם תחרות, אבל תחרות יש גם כששני ילדים זבי חוטם עושים רייסים ברמזור.

היכן הספורט כאן ? איפה המצויינות ?

אני מבין שזה "כיף".

מבין שזה "תחביב". מבין "אקשן".

אבל בסופו של דבר, זה לזנק בקו ישר ולהעביר הילוכים עד לקו הגמר, לא?

את זה אפשר ללמד את מחשב ניהול המנוע ומחשב תיבת ההילוכים, והם יעשו זאת לבדם די בהצלחה. אפילו נחסוך את משקל הנהג. בטח זה יקזז איזה עשירית שניה מהתוצאה.

איפה הספורט כאן ?

איזה קבוצות מתחרות במירוצי דראג ?

מי נהג הדראג המוביל בעולם, שהקבוצות השונות נלחמות בתחילת כל עונה שיבוא לזנק אצלן ?

הייתי, באמת ובתמים, שמח לדיאלוג פורה. לא לנסיון עיקש (שהופך לנואש ואז לכועס) להעמיד אותי על טעותי. מה ספורטיבי (להבדיל מתחרותי) בדראג ?

פורסם

גם אותי אתלטיקה משעממת. מה לעשות, לא מעניין אותי לראות אנשים רצים\קופצים\זורקים דברים.

את האמת? לדעתי האישית גם כדורגל וכדורסל הם דברים משעממים לאללה. אף פעם לא הצלחתי להתחבר אליהם.

אבל אלו פעילויות שמגרות את היצר התחרותי שבאדם, מעודדות את החתירה למצויינות והצטיינות, ומושכות קהל. אז אף אחד בעולם לא יכול להגיד שהן לא לגיטימיות.

כנ"ל כל אחד מענפי המוטוריקה התחרותית - אם זה תחרותי ואם יש לזה קהל, אי אפשר לשלול את זכותם ללגיטימיות.

ואגב, אני בטוח שלמרות היציעים הריקים בהדר יוסף בתחרויות אתלטיקה, אחוז יותר גבוה באוכלוסיית ישראל מעוניין לצפות באתלטיקה מאשר לצפות בספורט מוטורי. ולא משנה איזה ספורט מוטורי.

פורסם

מרוצי הדראג לא הכי מדברים אלי הרבה מנוע פחות נהג, אבל זה בהחלט ספורט מוטורי לכל דבר,

ובהרצות הברית הוא מפותח מאוד, לא חייבים לאהוב אותו אבל זה רחוק "מתת תרבות" ,

אז אלפי אמריקנים "תת תרבות"? כל אחד עושה את הבחירות שלו!!!

כאחד שגדל על מגזין אוטו עוד מימי אהרונוביץ אני מאוכזב מהזלזול והסיגנון שלו

בברכה

קובי כהן

שמחכה למרוץ מכוניות חוקי ראשון וערוצי טלויזיה מפרגנים :wink:

פורסם

אותי אישית מירוצי הדראג לא מעניינים אך איני מתיימר לשלול אותם או להגדירם כתת תרבות

האם רק קפיצה לגובה לנשים מענינית את ר"א בגלל שהבד נמתח על איברים מסוימים ?

תרבות (או תת-תרבות) הפסילה של מה שאינו חביב על הכותב פסולה מעיקרה - חייה ותן לחיות.

מי שאוהב שישתתף או ייצפה ומי שלא שיעבור לענפים אחרים, למה להשמיץ

פורסם

תגידו זה רק אני או כל פעם כשמר אהרונוביץ' מגיב הוא מנסה, ומצליח ליצור פרובוקציה?

רוני, על הF1 אמרת "ברוך שפטרנו".

על המיאוץ אתה אומר "תת-תרבות".

אדוני רוצה להבהיר לנו למה הוא מתעקש להעליב ולפגוע בכל מה שלא לרוחו?

הרי ידוע לך שיש כאן בפורום חובבי דראג רבים, עזוב חובבים, האנשים שמאחורי כל הנושא הם חברים פעילים בפורום.

אז למה לך לבוא ולזרוק את ה2 סנטים או ה5 קופייקות (לרוסים שבינינו) שלך וליצור פרובוקציה?

חסר לך אקשן?

נסה באנג'י.

דני.

בתאריך 13.7.2020 בשעה 17:22, pl7410 כתב:

זו בכל זאת מדינה שמסתמכת על טמטום כמשאב לאומי

לפני 5 שעות, HybridBoy כתב:

תיבה טובה סטייל DSG

פורסם
כמו שדריפטינג מוצאו בראלי, כלומר משהו שיצא מענף ספורט ממוסד והגיע אל העולם של מירוצי רחוב. עכשיו יש מגמה למסד את דריפטינג (פורמולה D), אך העניין עדיין מחתרתי ברובו.

דראג רייסינג הוא הדוגמא ההפוכה. זה משהו שהתפתח מאותם רייסים מהרמזורים, והפך בהדרגה להיות ענף ספורט ממוסד.

אתה ממש לא בעניינים...

דריפטינג הוא כבר מזמן לא מחתרתי. יש ליגות מסודרות בלא מעט מדינות. וזה לא התחיל ממירוצי ראלי, אלא במירוצי Touring Cars ביפן.

היכן הספורט כאן ? איפה המצויינות ?

אני מבין שזה "כיף".

מבין שזה "תחביב". מבין "אקשן".

אבל בסופו של דבר, זה לזנק בקו ישר ולהעביר הילוכים עד לקו הגמר, לא?

את זה אפשר ללמד את מחשב ניהול המנוע ומחשב תיבת ההילוכים, והם יעשו זאת לבדם די בהצלחה. אפילו נחסוך את משקל הנהג. בטח זה יקזז איזה עשירית שניה מהתוצאה.

איפה הספורט כאן ?

איזה קבוצות מתחרות במירוצי דראג ?

מי נהג הדראג המוביל בעולם, שהקבוצות השונות נלחמות בתחילת כל עונה שיבוא לזנק אצלן ?

איך רואים שאין לך ממש מושג מה זה מירוצי דראג... נסה לשבת במפלצת שמוציאה כמה אלפי כוחות סוס ומאיצה ל-100 קמ"ש בפחות משניה, ונראה אם גם אז תחשוב שזה כל כך פשוט. חוץ מזה, לא כל ספורט בנוי בצורה של קבוצות כמו שאתה מכיר מ-F1 או WRC. לרוז'ה פדרר יש קבוצה? לשאראפובה? זה לא אומר שאין שם כסף גדול, ספונסורים, כיסוי טלביזיוני ברמה שהיינו מתים שיהיה כאן, כמויות ענקיות של קהל. צא קצת מהקיבוע, חביבי.

טל

חבר הפורום טל שביט נהרג בתאונת דרכים כשהוא רכוב על אופנוע בזמן מילוי תפקידו ככתב רכב. יהי זכרו ברוך.

* "מוטב שתשתוק ויחשבו שאתה טפש, מאשר לפתוח את הפה ולהסיר כל ספק" (בנג'מין פרנקלין)

* "If I were in your shoes, I'd whisper before I'd shout" (רייצ'ל סטיבנס, "סוויט דרימס מיי ל.א. אקס")

פורסם

NHRA

הגוף מאחורי המיאוצים בארה"ב ואחד מארגוני הספורט המוטורי הגדולים בעולם!

בתאריך 13.7.2020 בשעה 17:22, pl7410 כתב:

זו בכל זאת מדינה שמסתמכת על טמטום כמשאב לאומי

לפני 5 שעות, HybridBoy כתב:

תיבה טובה סטייל DSG

פורסם

aa123, תקרא את התגובה של שלומי, זה שהרבה אנשים אוהבים משהו או בעלי דיעה מסויימת לא הופכת את זה ללא מטומטם (בלי קשר לנושא הספציפי הזה)

• תוכן חדש...