Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7184 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אני בכלל לא הבנתי על מה המהומה???

לא יכול להיות ספורט שבו הרכב קובע יותר??? הרי משהו צריך גם להכין את הרכב! וזה נמצא בכל ענף ספורט אחר... גם מי שיבוא לראלי עם רכב דפוק לא ינצח בחיים גם פורמולה וגם כל מרוץ אחר! אפילו באופניים זה חשוב! אז פה מתחרים על טכנולוגיה.

וזה לא רק זה, כדי להגיע לביצועים מקסימליים צריך לכייל את המנוע לפני הזינוק לפי טמפ' הסביבה לחות גובה וכ"ו, לשנות תערובות דלק בהתאם... אפילו בראלים הפשוטים בארץ, אלו שיש להם אמצעים משנים את סטאפ המחשב (שעולה בערך כמו כל הרכב שלי) לפי סטייג' צהריים בוקר וכ"ו, זאת כדי שהמנוע יעבוד בצורה אופטימלית!

בברכה נדב

הפרוייקט הקטן(גדול) שלי למכירה, מכונית מרוץ ישראלית(לחצו כאן)

• תגובות 91
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

ואגב, אני בטוח שלמרות היציעים הריקים בהדר יוסף בתחרויות אתלטיקה, אחוז יותר גבוה באוכלוסיית ישראל מעוניין לצפות באתלטיקה מאשר לצפות בספורט מוטורי. ולא משנה איזה ספורט מוטורי.

אתה מתכוון לצפייה בטלוויזיה או בפועל?

לערד ירדו כמה אלפי (?) אנשים להפגנה. אותם אנשים, סביר להניח, היו גם יורדים למירוץ המיאוץ, לא?

בכל אירוע מוטורי בארץ, וגם באירועי הספורט מוטורי הגדולים והחוקיים יותר (אפילו אלו שהיו מאוד מזמן) נכחו הרבה יותר אנשים ממה שאצטדיון הדר יוסף בכלל יכול לזכור.

בספורט מוטורי יש משהו שמעניין אנשים מעבר לספורט - המכוניות, האופנועים, סירות המנוע. הרעש, הריח, הביטוי הטכנולוגי - דברים שלא קשורים ישירות לספורט שהוא פיזי נטו.

הדברים האלה מעניינים גם אנשים שאינם מתעניינים בספורט (ע"ע אוטומוטור). שלא לדבר על בעלי אינטרסים כלכליים, שיצוצו כמו פטריות אחרי הגשם עם תחילת קיום המירוצים, ויסחפו איתם המון אנשים - מה שלא יקרה אי פעם בריצה, קפיצה, שחייה או שאר הדרכים שיש לאנשים הלא ממונעים להתקדם בהן.

לאור הנ"ל, דעתי היא שדווקא האחוז הגבוה שייך לאוהדי הספורט המוטורי, ומה שלא משנה הוא דווקא איזה ענף באתלטיקה.

בטאמן

ברינג און דה סבבה

• תוכן חדש...