Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7185 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אתה לא טועה צבא ארה"ב מריץ 2 קבוצות :

- TOP FUEL עם טוני שומאכר זכה ב 2005 באליפות השלישית הרצופה שלו.

- קבוצת אופנועים עם אנג'ל סוואור אליפות אחרונה ושלישית ברציפות ב 2002. (אישה אלופה ועוד על אופנוע THE HORROR :wink: )

ואגב וורן ג'ונסון נהג מוצלח ככל שיהיה מתחרה ב PRO STOCK....

• תגובות 91
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

דובר פה על מרוץ מכסחות דשא...

אני מציע לארגן תחרות סגנון Demolition Derby שהחוקים יהיו:

1) קונים טרנטות במחיר עד 2500 שקל

2) מעמידים אותן במצב נסיעה סביר

3) מפרקים מהם כל מה שלא נחוץ לנסיעה (מושבים, פנסים, ריפוד וכד')

4) להתקין כלוב התהפכות, מושב נהג עם חגורה בעלת 4-5 נקודות עגינה, ושאר האבזור שצריך.

5) יאללה בלגן!!! :twisted::onfire: דמולישן דרבי, כפי שאמרתי.

ZX 94 > קסנטיה 97 > לנסר 2007 > מונדאו 2007 > קורולה 2013 > קורולה 2015 > איוניק 2018 > סיוויק 2002 > מזדה3 2018

Everybody in the galaxy tries to take over the galaxy. The trick is to be left alone by whoever succeeds

פורסם

ממש עכשיו יש ב-ESPN תכנית ארוכה של אחד מסבבי ה-NHRA.

סתם כדי לסבר את האוזן: הפער בין ה-Qualifyer הראשון ל-16 ב-Top Fuel (רק 16 המהירים משתתפים בתחרות) הוא 2 עשיריות. 4.4 שניות לעומת 4.6, בקירוב. מישהו רוצה לנסות להשתחל ל-16? עם מכונה שמאיצה על פני רבע המייל ב-מ-מ-ו-צ-ע ב-3G? עדיין חושבים שזה סתם ענין של לחכות לאור הירוק וללחוץ על הגז?

באופנועים המצב מעניין עוד יותר. הפער בין המהיר ביותר למקום ה-16 בשלב הקווליפיינג הוא, שימו לב, 76 מאיות. פחות מעשירית.

אלו ההבדלים. פספסת את הזינוק בגלל תגובה איטית? זהו, נגמר ואתה מודח. מישהו בצוות שלך לא סגר בורג כמו שצריך? המנוע יתפוצץ. נתת יותר מדי גז, הצמיגים איבדו אחיזה והסתחררו? ביי-ביי.

אוי, כמה שזה ספורט מוטורי.

טל

חבר הפורום טל שביט נהרג בתאונת דרכים כשהוא רכוב על אופנוע בזמן מילוי תפקידו ככתב רכב. יהי זכרו ברוך.

* "מוטב שתשתוק ויחשבו שאתה טפש, מאשר לפתוח את הפה ולהסיר כל ספק" (בנג'מין פרנקלין)

* "If I were in your shoes, I'd whisper before I'd shout" (רייצ'ל סטיבנס, "סוויט דרימס מיי ל.א. אקס")

פורסם

דראג זה אחלה ספורט מוטורי!

כל עוד לובשים שמלה שמבליטה את ה-מ-נ-ו-ע :wink:

היתה לי אלפא אדומה / היתה לי אלפא / היום אני נוסע / בדלתא לבנה.

פורסם
ובקשר לההערה האחרונה עם עיתון הספורט...

אני בטוח שבפורום של חובבי גולף בארץ היו רושמים את אותו הדבר, אבל עם גולף בעמוד הראשי.

וחובבי ברידג', שבטוחים שברידג' זה הספורט הכי מדליק בעולם, רושמים בפורום שלהם שבשבילם עיתון ספורט הוא לא עיתון ספורט ללא ידיעה על משחק ברידג' בעמוד הראשי. לכן המחשבה הזאת דבילית לחלוטין. אל תשכח שלעיתון יש התחייבות לרצות ולספק את קהל הקוראים שלו. אז מה לעשות, נולדת במדינה (אולי בעצם עולם) שרוב רובה אוהד ואוהב את הכדורגל, אז זה מה שאתה רואה בעמוד הראשי של עיתון הספורט של המדינה. גם אזרחי צרפת,ספרד,פורטוגל,ארגנטינה,ברזיל,סקוטלנד,אנגליה,שבדיה,פולין,טרינידד וטובגו,קונגו,מצרים,טורקיה,יוון.... קוראים רק כדורגל בעמוד הראשי של עיתון הספורט שלהם.

הכל טוב ויפה ונכון. אמנם יש פה מקרה קלאסי של ביצה ותרנגולת, אבל כל עוד ההתעניינות הציבורית יחסית נמוכה אני לא מצפה לכיסוי תקשורתי גבוה משל הספורט הדבילי הזה של העילגים ששעה וחצי מנסים לבעוט כדור לשער וגומרים ב0:0.

מצד שני, אני בטוח שחובבי הברידג', הגולף, הפטאנק והטלת הדיסקוס היו גם הם מתרעמים אם הכיסוי החדשותי של הענף המקומי היה מתמצה בכתבות סטריאוטיפיות ומגמתיות ששמות אותם ללעג, מציגות אותם כפרחחים ופוגעות פגיעה ממשית בשמו הטוב של הענף בקרב הציבור הרחב.

אם הייתי הורה לנער חובב ברידג' והייתי רואה ביום שישי בערב בטלויזיה כתבה על תחרויות ברידג' שהמשתתפים בהם הם ערסים משתוללים ועילגים, ושהפעילות עצמה לא חוקית ושלמעשה מדובר בקלפני רחוב נוכלים ועבריניים שמנסים להשיג לגיטימציה למופרעות שלהם - הייתי מוריד לבן שלי סטירה ואוסר עליו ללכת למועדוני ברידג'.

זה כבר לא משהו ששחקני ברידג' או כדורת דשא היו עוברים עליו בשתיקה.

וגם ההתרעמות שלנו מוצדקת.

פורסם
76 מאיות. פחות מעשירית.

תחשוב על זה שוב...:wink:

טל, בדיון הזה רק אדם אחד טען שדראג הוא לא ספורט מוטורי.

כל השאר טענו שהם פשוט לא מתעניינים בספורט הזה, והנימוקים שלך, שמתבססים על הקרם דה לה קרם של ענף זה, לא ישכנעו אותם שהענף הזה כן מעניין.

[LEFT][B][FONT=Times New Roman]Damn it boy, you are about as useless as a cock-flavoured lollipop.[/FONT][/B] [FONT=Times New Roman][I]Coach Patches O'Hulihan[/I][/FONT][/LEFT]

פורסם

הכל בגלל העברית.

מירוצי הדראג הוגדרו כאן כתת תרבות של הספורט המוטורי, ומכאן התחילו הויכוחים והגלישות לפסים אישיים.

הביטוי "תת תרבות" מבטא משהו הפוך מ"תרבותי".

"תת" הוא גם "משנה".

אם במקום "תת תרבות" היה הדראג מוגדר כ"תרבות משנה" או "ענף" של הספורט המוטורי, לא היו מתעוררות אותן מחאות.

אלא אם כן מישהו התכוון להעליב!!!...

עד 27.1.2020 אני עסוק

פורסם

קצת מנותק מהדיון.

אם צמד המילים היה מועלה כמו שהוא ותו לא, היה אמת בדבריך.

מאחר והמילים תת-תרבות גובו בזלזול מפורש בענף הדראג, די ברור למה התכוון הכותב.

דר"א, מאחר וזהות הכותב ואופיו מוכרים לנו היטב, די ברור שהוא התכוון להעליב.

[LEFT][B][FONT=Times New Roman]Damn it boy, you are about as useless as a cock-flavoured lollipop.[/FONT][/B] [FONT=Times New Roman][I]Coach Patches O'Hulihan[/I][/FONT][/LEFT]

פורסם

וגם אם לא להעליב, שוב ליצור פרובוקציה מיותרת למדי - וזה כבר מעליב אותי ולא את הספורט.

בתאריך 13.7.2020 בשעה 17:22, pl7410 כתב:

זו בכל זאת מדינה שמסתמכת על טמטום כמשאב לאומי

לפני 5 שעות, HybridBoy כתב:

תיבה טובה סטייל DSG

פורסם
76 מאיות הן בדיוק 7.6 עשיריות
וואלה... :shock:

הכוונה, כמובן, ל-76 אלפיות.

אני חושב....

אוף, התוצאה המהירה היתה 7.090 שנ'. התוצאה ה-16 היתה 7.166. תעשו את ההבדל ביניהם.

I'm getting too old for this shit...

טל

חבר הפורום טל שביט נהרג בתאונת דרכים כשהוא רכוב על אופנוע בזמן מילוי תפקידו ככתב רכב. יהי זכרו ברוך.

* "מוטב שתשתוק ויחשבו שאתה טפש, מאשר לפתוח את הפה ולהסיר כל ספק" (בנג'מין פרנקלין)

* "If I were in your shoes, I'd whisper before I'd shout" (רייצ'ל סטיבנס, "סוויט דרימס מיי ל.א. אקס")

פורסם

ואותי מעניין משהו אחר.

האם ירון כוכבי = אילן טורבו = ר"א =?

האם ר"א הוא תת-תרבות (או תרבות משנה) של הטרולים באשר הם?

נמאס כבר לשמוע את מחרחר המלחמות הזה.

יש לו אתר, שהוא משלם עליו את עלות שם הדומיין לשנה + אכסון + 5GB תעבורה לחודש = 200 ש"ח.

יותר טוב מפסיכולוג. וכמו שאני לא רוצה להיות עם אף אחד אצל הפסיכולוג, אני לא רוצה להיות עם אדון ר"א המהולל כאשר הוא צריך את התרפייה השבועית שלו, הנפלטת אצלנו חדשות לבקרים.

מישהו שבא תמיד לעקוץ ולעצבן (יאשה), כל תגובה שלו היא התלהמות (יאשה), פוסל אנשים באשר הם (יאשה), חושב שהשמש זורחת מהת*ת שלו (יאשה) והוא גם לא נחמד (לא יאשה).

למה הוא צריך להיות חלק מהקהילה (Go-GAY-יאשה)?

הצטרפו עוד היום לאגודה לשחרור הטלטל.

"הטלטלים השחורים, יולי 2004".

פורסם

בשוליה של כל תרבות יש גם תת-תרבות. במקרה הפרטי של התרבות המוטורית יש לא מעט תת-תרבויות; במקרה של תרבות הספורט המוטורי, קשה לחשוב על משהו פחות ברברי וכוחני ממיאוץ ("דראג" בשפתך). לא במקרה, המכוניות שכיכבו בגירסתו הפופולארית של ה"ספורט" הזה נקראו מכוניות שרירים ולא מכוניות מוח.

בהגדרה המקורית, תת תרבות לא מתייחסת לנחיתותה של תרבות מסויימת מהתרבות הכללית כי אם במשניותה בכל הקשור להיקפה.

כלומר - התרבות הישראלית היא חילונית ציונית לאומית משהו, תת תרבות שלה יכולות להיות העדות השונות, שחיות בהתאם לערכי התרבות הכללית אך בצורה נפרדת בדברים משניים כאלו ואחרים.

תרבות נגד אלו למשל החרדים שמתנגדים לערכייה של התרבות הכללית.

עכשיו, אחרי שכולנו הבנו מהי תרבות ומהי תת תרבות תגיד לי אתה - האם מירוץ דראג עומד באותם ערכים של ספורט מוטורי?

אם כן הרי שהוא ראוי להיקרא "ספורט מוטורי" וגם אם תתייחס אליו כ"תת תרבות" הרי שזה רק מתכוון למשניותו לעומת סוג אחר של מירוצים ולא לנחיתות או חוסר חשיבותו.

בנימה אישית - לי אישית לא "עושה" את זה קו ישר, לא למשך יותר מכמה דקות צפייה בכל אופן. אבל אני מסוגל להבין, להעריך, ולכבד את אלו שלהם זה כן עושה.

לא צריך לזלזל בשום סוג של ספורט, בטח לא בסופרט מוטורי, בטח לא במדינה שצריכה לקדש כל סוג של ספורט מוטורי מכיוון שאצלה עדיין אין כזה דבר שניתן לקרוא לו ספורט מוטורי (ותסלח לי שאני אל מתייחס למירוצי הראלי או לליגות קארטינג / ג'ימקאנות כ"ספורט מוטורי" אלא יותר כמשחק בערימת חול בשלב הזה).

לא מתאים לך ספורט מסויים - אל תשתתף / תצפה בו.

קשה?

[FONT=Comic Sans MS][COLOR=green][B][COLOR=#696969]ACTION speaks LOUDER than WORDS[/COLOR][/B][/COLOR][/FONT] [FONT=Comic Sans MS][COLOR=green][B]K[/B]eep [B]m[/B]e [B]c[/B]aged [B]a[/B]nd [B]f[/B]ree [B]t[/B]he [B]b[/B]east[/COLOR][/FONT] [COLOR=#f1f6f8][FONT=Verdana][COLOR=#000000][B]Jin Ba Ii Tai [/B]-[FONT=Book Antiqua] [URL="http://www.youtube.com/watch?v=cVarDBb199M&feature=player_embedded"]Fast[/URL] in, [URL="http://www.youtube.com/watch?v=CyDykQWck74&ob=av3e"]Drift[/URL] out[/FONT][/COLOR][/FONT][/COLOR]

פורסם

אני קראתי את כל הדיון הארוך והמייגע הזה, ואני בנקודה זו בוחר להתעלם מהאשמות של ועל רוני אהרונוביץ' ואגע בנקודת הנושא .

דראג הוא ספורט מוטורי מובהק,רלוונטי, קיים ,חיי ובועט.

למה?

התשובה היא טמונה בשאלה, זה הרי ספורט שיש לו חובבים ואוהדים ברחבי העולם והוא קשור קשר ישיר לתחום המוטוריקה נטו.

מי שחושב שזה פרמיטיבי, שיובשם לו.

אבל חופש אותם אוהדים וחובבים שעוסקים בכך מאפשר להם לעשות ככל העולה על רוחיהם.

אגב, בעיני גם רדיפה של 22 אתלטים אחרי כדור שנע מצד לצד הוא גם פרימיטיבי, כנ"ל גם טניס ועוד הרבה ענפי ספורט אחרים שאותי אישית לא ממש מעניינים.

אבל אני יודע לכבד ולהעריך אותם.

אגב, חברתי לחיים עד היום לא מבינה איך אני יכול לשבת ולצפות במשך שבוע לפחות 4-5 שעות ביום אחרי רוני אוסוליבן,דוהרטי וחבריו שמכים במקל אחרי כדורים צבעוניים לבושים בוסטים ועניבות פרפר.

כמו הפרסומת של פלאפון:

"לך תסביר לאשתך שאתה לא כזה".

באשר להתעלות הספורט הזה על גבי עיתונות ה"ספורט" בכאילו שלנו?= תשכחו מזה.

ישראל היא מדינה של כדורגל,כדורגך,כדורגל ואה...יש גם כדורסל לפעמים(ורובו עוסק במכבי ת"א).

יש בארץ כמעט כל ספורט אפשרי מטיסנאות ועד סנוקר דרך שחייה,אתלטיקה וכו'.

אבל מי שרואה שנה אחרי שנה את הספורטאים שלנו מהתחומים הלא מוכרים כמו כדורגל וכדורסל.

מגלה שאין כסף,אין סבסוד, אין יחס ואין דחיפה קדימה להצלחה!.

בחו"ל, ספורטאי למעט היותו סלבריטאי הוא עוסק בספורט למחייתו, לעומת זאת בארצנו אותו ספורטאי הוא ידרש לעבוד בעבודה נוספת על מנת לממן את מחייתו.

קצת חומר למחשבה,

וכרגע, אני אתייחס לדבריו של רוני אהרונוביץ'.

רוני היקר,

אני קורא את התגובות שלך לא פעם, מכיר את אתרך ואת תוכנו.

צר לי על התגלגלות והשתלשלות האירועים שהובילה אותך לפוזיציה הנוכחית.

אבל אתה לא יותר ממחרחר מלחמות והלעזות שווא.

לא אוהב?,לא מעניין אותך? תמצא מקום אחר לתת בו את הביקורת שלך.

עד אז, תדע לכבד, להעריך את אילו שעוד עושים משהו במצב הנוכחי ומנסים לקדם איזשהו כיוון בנושא המוטוריקה בישראל.

אותו תחום שפעם כנראה מאוד אהבת, אבל היום הוא עדיין מחתרתי ורק כעת לאחר יציאת החוק, הטפשי כפי שכבר ציינת הוא קצת מקבל זרקורים ומעט אור בקצה המנהרה.

אינני עיתונאי, ויתרה מכך, לא ניחנתי ביכולת כתיבה מרשימה כשלך.

עדיין היותי אדם רציונלי ובעל יכולת להבחין בפרובקציה שאתה מבקש לעשות פעם אחר פעם.

האמת-נמאס.

ניר

under construction..

• תוכן חדש...