Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7185 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

• תגובות 91
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

רוני אהרונוביץ היקר,

מכל עשרות משפטיי בחרת להתייחס למשפט אחד, ולהוציא אותו מהקשרו(כהרגלך).

הכוונה היא , שאם אתה לא אוהב וזה לא מעניין אותך, תדע לכבד את אילו שזה כן מעניין ומעסיק אותם.

להכנס פה לפורום בכוונה בשביל לזלזל, כאשר אתה יודע שיש פה אוהדים וחובבים של העניין, זה פשוט לא במקום.

מצטער, אבל אני לדוגמא לא אוהב שחמט, אבל לא תמצא אותי נכנס לפורום שחמט הישראלי בכדי להגיד להם שאני לא אוהב את הספורט הזה(כן כן , גם זה ספורט) ולדעתי הוא טפשי וחסר עניין.

ניר

under construction..

פורסם

אתרום את שני הסנטים שלי (שתי אגורות? גרושים? זוזים?).

מי שלא ישב ביציע פעם לראות מירוצים של טופ-פיולרים, פאני-קארס וטופ-אלכוהול פשוט לא מבין את המהירות והתאוצה, הטלויזיה בחיים לא תצליח להעביר אותן כמו שצריך.

המכוניות האלו גורמות להמראות של מטוסי קרב להיראות כמו משהו צמחוני לגמרי, מי שעמד פעם על מסלול המראה וראה איזה F ממריא מבין.

הבעיה היא שאחרי שרואים טופ-פיולר מהיציע , אפילו מכוניות הפרו-סטוק עם 2000+ כ"ס נראות כאילו הן עומדות במקום.

מוטי

פורסם
טל, בדיון הזה רק אדם אחד טען שדראג הוא לא ספורט מוטורי.

כל השאר טענו שהם פשוט לא מתעניינים בספורט הזה, והנימוקים שלך, שמתבססים על הקרם דה לה קרם של ענף זה, לא ישכנעו אותם שהענף הזה כן מעניין.

פספסת את הפואנטה. לא ניסיתי לשכנע אף אחד שזה מענין. אבל היו כאלה - ולא אהרנוביץ' - שבהחלט זלזלו; טענו ש"כל אחד יכול", שמה כבר צריך לעשות - לשבת ולתת גז. ניסיתי להראות להם כמה קטן ההפרש בין המנצח לאחד שבכלל לא עובר את שלב הסינון.

אם נשתמש באותה דוגמת סנוקר שנתן אחד מקודמי, לזלזל ביכולת של נהגי ורוכבי הדראג זה כמו לראות את או'סליבן, היגינס ושות' משחיים את הכדורים האדומים והצבעוניים בזה אחר זה על שולחן הסנוקר ולומר "פחחח, מה כבר הסיפור". עד שאתה מנסה בעצמך ומצליח להכניס אולי כדור אחד ב-20...

טל

חבר הפורום טל שביט נהרג בתאונת דרכים כשהוא רכוב על אופנוע בזמן מילוי תפקידו ככתב רכב. יהי זכרו ברוך.

* "מוטב שתשתוק ויחשבו שאתה טפש, מאשר לפתוח את הפה ולהסיר כל ספק" (בנג'מין פרנקלין)

* "If I were in your shoes, I'd whisper before I'd shout" (רייצ'ל סטיבנס, "סוויט דרימס מיי ל.א. אקס")

פורסם

לדבר כל אחד יכול, ולהגיד שהאוטו שלך טוחן אימפרזה זה הכי ישראלי שיש.

אני אוהב את הישראלי המזלזל, הוא מצחיק אותי כל פעם ברמזור עם יציאות חדשות, ככה תמיד כשאני מגיע לאנשהו יש לי סיפורים מעניינים לספר לחבר'ה.

מדי פעם הישראלי המזלזל גם נכנס לקארז פורום.

קורה.

טל, עברנו את פרעה, נעבור גם את זה :)

[FONT=Comic Sans MS][COLOR=green][B][COLOR=#696969]ACTION speaks LOUDER than WORDS[/COLOR][/B][/COLOR][/FONT] [FONT=Comic Sans MS][COLOR=green][B]K[/B]eep [B]m[/B]e [B]c[/B]aged [B]a[/B]nd [B]f[/B]ree [B]t[/B]he [B]b[/B]east[/COLOR][/FONT] [COLOR=#f1f6f8][FONT=Verdana][COLOR=#000000][B]Jin Ba Ii Tai [/B]-[FONT=Book Antiqua] [URL="http://www.youtube.com/watch?v=cVarDBb199M&feature=player_embedded"]Fast[/URL] in, [URL="http://www.youtube.com/watch?v=CyDykQWck74&ob=av3e"]Drift[/URL] out[/FONT][/COLOR][/FONT][/COLOR]

פורסם

תעלול, את זה לא צריך לעבור.

יש כאן מספיק מנהלים שיכולים לפתור את הבעיה =)

אפשר להעלות אותו על "רזמלית" מכאן, אפשר "לשמר" אותו מחוץ לפורום. :D

אבל זה לא הפתרון - הרבה יותר מאתגר יהיה לגרום לבנאדם להבין שהשקפת עולמו כלכך צרה.

בתאריך 13.7.2020 בשעה 17:22, pl7410 כתב:

זו בכל זאת מדינה שמסתמכת על טמטום כמשאב לאומי

לפני 5 שעות, HybridBoy כתב:

תיבה טובה סטייל DSG

פורסם
ממש עכשיו יש ב-ESPN תכנית ארוכה של אחד מסבבי ה-NHRA.

סתם כדי לסבר את האוזן: הפער בין ה-Qualifyer הראשון ל-16 ב-Top Fuel (רק 16 המהירים משתתפים בתחרות) הוא 2 עשיריות. 4.4 שניות לעומת 4.6, בקירוב. מישהו רוצה לנסות להשתחל ל-16? עם מכונה שמאיצה על פני רבע המייל ב-מ-מ-ו-צ-ע ב-3G? עדיין חושבים שזה סתם ענין של לחכות לאור הירוק וללחוץ על הגז?

באופנועים המצב מעניין עוד יותר. הפער בין המהיר ביותר למקום ה-16 בשלב הקווליפיינג הוא, שימו לב, 76 מאיות. פחות מעשירית.

אלו ההבדלים. פספסת את הזינוק בגלל תגובה איטית? זהו, נגמר ואתה מודח. מישהו בצוות שלך לא סגר בורג כמו שצריך? המנוע יתפוצץ. נתת יותר מדי גז, הצמיגים איבדו אחיזה והסתחררו? ביי-ביי.

אוי, כמה שזה ספורט מוטורי.

טל

http://video.google.com/videoplay?docid=8101979638780810447&q=DRAG

דראג זה לא ספורט מעניין לפי טעמי.

זה מעניין את המתחרים.

זה מעניין את המכרים של המתחרים.

זה מעניין את מי שמכיר מה ה"אחד" השקיע על האוטו.

אבל מעבר לזה, זה פשוט לא מספיק מעניין, מרווח הטעויות כל כך קטן שאתה בתור צופה בקושי נכנס "שותף" במירוץ. זה כמו שיהיה משחק של "חיובים" בטלווזיה.

לא אומר שזה לא קשה (טל), קשה אחושקשוקה, אבל זה לא כמו פורמולה נניח שאתה יכול להגיד לחברה שלך תראי תראי את שומי עכשיו קיבל ג'ננה הוא כבר עקף 14 אנשים.

זה יותר ישמע כמו תראי תר... לא משנה כבר.

דניאל.

Those Who Dance Are Considered Insane By Those Who Can't Hear The Music.

פורסם
אבל לא תמצא אותי נכנס לפורום שחמט הישראלי בכדי להגיד להם שאני לא אוהב את הספורט הזה(כן כן , גם זה ספורט) ולדעתי הוא טפשי וחסר עניין.

אבל החבר אהרונוביץ' אפילו לא עושה את זה. הוא אומר " זה לא ספורט".

...וזה הרבה יותר גרוע- אבל שוב, אמירה שלדעתי מצביעה בעיקר על צרות עולמו של האומר.

אסף.

פורסם
אבל החבר אהרונוביץ' אפילו לא עושה את זה. הוא אומר " זה לא ספורט".

...וזה הרבה יותר גרוע- אבל שוב, אמירה שלדעתי מצביעה בעיקר על צרות עולמו של האומר.

אסף.

ואני חשבתי שבדמוקרטיה מותר להביע כל דעה, כל עוד היא לגיטימית.

נמאס כבר מהתופעה שכל שירשור שאהרונוביץ מגיב בו, הופך להתנגחות בו, ולא תגובות עיניניות לנושא.

דרך אגב, אותי מירוצי הדראג משעממים רצח, אבל גם הפורמולה 1 בחמש השנים האחרונות..

רק ראלי..

Hyundai Tucson Prime 2.0– הבחירה של האישה..

Kia Niro Plug In - כי שומרים על הסביבה

פורסם

אני לא מבין למה לטרוח להתווכח עם מישהו שהחברה הקיאה אותו לאתר שכוח אל, שבא ומנסה לעורר פרובוקציות איפה שעוד אפשר. הוא לא שונה בהרבה מדיוויד כורש או כל מטורף שמחזיק שלט "SAVE ME JESUS". האם גם אותם הייתם מנסים לשכנע בצדקת דרככם?

ואם כבר אנחנו בעניין, אני טוען שאתר "נטקאר" אינו אלא תת-תרבות של אתרי רכב; הרבה מוח אין שם, וגם מה שהיה צונזר.

רואים? ממש קל.

למכירה פנסים קדמיים מקוריים חדשים לGTI MKV

My grandfather rode a camel, my father rode a camel, I drive a Mercedes, my son drives a Land Rover, his son will drive a Land Rover, but his son will ride a camel -

Rashid bin Saeed Al Maktoum

פורסם

ואני חשבתי שבדמוקרטיה מותר להביע כל דעה, כל עוד היא לגיטימית.

אתה צודק ב100%. אבל זה צריך לעבוד לשני הכיוונים-

רוני אומר שהספורט הוא לא לגיטימי.

(אבל בעצם... מה'כפת לי. שיגיד מה שהוא רוצה)

אסף.

פורסם

חכה תראה מה יהיה בעיתוני איטליה ביום שני אחרי שרוסי ייקח מחר את התואר.

טל

טל, טעות שניה בשירשור אחד ;-)

לא נורא, שנה הבאה...

פורסם

מספר מילים על נושא מרוצי\ מאוצי ה DRAG:

הספורט הזה אכן נמצא ( באופן יחסי) בשולי הספורט המוטורי, והוא קרוב יותר להיות סוג של ספורט extreem. מנגד אפשר תמיד לטעון ש F1 הוא ספורט האקסטרים הפופלארי בעולם.

אני לא מתיימר להיות מומחי למרוצי DRAG או לליגת ה NHRA. סביר להניח שאכן השפעת הנהג על התוצאות קטנה יחסית לעומת ענפי ספורט מוטורי אחרים. מצד שני ניתן לטעון את אותה הטענה לגבי F1. אני קראתי לא מזמן מאמר שמישהו כתב כאן, שממהו משתמע שהפקטור שניצח את עונת ה F1 האחרונה הוא בכלל הגומי ממנו עשויים הצמיגים.

הספורט הזה זוכה לפופלאריות גבוהה בארצות הברית, אבל גם בארופה. אני מתאר לעצמי שהחוויה של צפיה בארוע כזה צריכה להיות מיוחדת במינה.

פורסם
אני לא מבין איך מישהו יכול לבוא ולקרוא תיגר על המירוצי הDRAG? הרי מרוצים מסוג זה היו עוד לפני שהיה מכוניות ומאז שיש מכונית נוסעת יש מרוץ דראג.

בכל רחבי תבל יש ליגות של מרוצי דראג מכל סוגי המכוניות בכל טווח אפשרי של כ"ס אז יבוא איזה בור טיפש כמו רוני אהרוניביץ ויגיד לי שזה לא ספורט מוטורי? הרי לפני שאבא שלך נולד היה דראג היה ספורט מוטורי.

מרוצי הדראג הם ספורט לגיטימי ותרבותי, ישנה ליגה יותר ממפותחת של רק מרוצי דראג עם עשרות אלפי אוהדים שמגיעים כל שנה למסלולים לראות כולה מכוניות נוסעות 400 מטר כל פעם, כנראה שהם כולם מטורפים כי הרי בCF קראו תיגר על מרוצי הדראג כי בטח רק מרוצי ראלי זה ספורט מוטורי וF1 המשעמם תחת.

כנס קצת ל http://www.draglist.com או ל http://www.nhra.com אולי תשכיל קצת חס ושלום ותלמד שרייסים שמייסים זה לא ויש הרבה חוכמה וטכנולוגיה בספורט הזה, אז נכון בארץ הוא בחיתוליו והוא עדיין לא הגיע לרמה כזאת של תחכום אבל יום אחד בתקווה שגם לנו יהיה כזאת ליגה.

הבעיה הכי גדולה במדינה הזאת היא הבורות של האנשים וכתוצאה מכך הדעות הקדומות המטומטמות שאין להן כל קשר למציאות.

כאשר בן אדם מבקש להתחרות על מסלול סגור ובטיחותי על פי תקנון ותנאים מסויימים אין לזה כל קשר לרייסים, התפרעות, לחיצות או כל שם אידיוטי אחר שצמח ברחוב.

אנשים באים נטו לתחרות, באים לראות מי נהג יותר טוב ולמי יש אוטו יותר חזק זה מה שמעניין אנשים.

אז איך התקשורת ואנשים כמו א.ר וארנון באים ואומרים שזה לא ספורט?

אני קורא את הנאמר פה ומתפוצץ מאיפה אנשים מגיעים לדעות האלה.

+1

בנוסף טריוויה קטנה

באיזה ספורט צופים הכי הרבה אנשים באולם? הרבה יותר ממונדיאל וכדומה.

תשובה: F1

Omnia mea mecum porto

• תוכן חדש...