Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7184 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

ר"א,

מכיר את המשפט: "אני לא מסכים לדעתך, אבל אני אלחם שתוכל להשמיע אותה ?"

זה להערכתי המניע העיקרי של שאר חובבי הספורט המוטורי, בהתייצבותם מאחורי נהגי המיאוץ.

אין כאן אירגון-על כמו "מועצת חכמים" , שמחליט איזה פלוגה תפרוץ את הגדר.

הם (נהגי המיאוץ) התארגנו, עשו מהלכים וכמעט הצליח להם.

רוביינו יודעים, שיש מזה שנים ספורט מוטורי בארץ על אש נמוכה, בעיקר במיגזר הדו גלגלי וה ארבע על ארבע.

אבל איילה חייבר'ה באיימת משהו משהו, סוג אחר של אנשים, קבוצות קטנות ומגובשות, יש להם רוח ספורט ורוח קרב.

• תגובות 91
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

מי שבוחר דווקא בתדמית הזאת כדי לנפץ מיתוסים שליליים אינו נוהג בתבונה.

לצערנו התקשורת כבר החליטה מה דעתה לגבי ספורט מוטורי, ולא משנה אם מדובר במרוצי ראלי, דראג או ג'ימקאנות. הם לא נותנים לעובדות לבלבל אותם.

[LEFT][B][FONT=Times New Roman]Damn it boy, you are about as useless as a cock-flavoured lollipop.[/FONT][/B] [FONT=Times New Roman][I]Coach Patches O'Hulihan[/I][/FONT][/LEFT]

פורסם

ליאור ברוך,

לא הייתי מאמין שתגרר לויכוח דבילי עם רוני, מאחר וכל הכוונה שלו היתה (כמה מפתיע - שוב) ליצור עוד שרשור שכולו עוסק בו.

פורסם

שלום ידידי,

אני לא חושב שהאמירה שלך במקומה.

לרוני הזכות להביע את דעתו, מה גם שיש עוד קוראים בפורום השותפים לעמדתו. :wink:

תכליתו של פורום היא דיון והחלפת דעות, ואין שום פסול בדיאלוג בו הצדדים אינם מסכימים, כל עוד הוא אינטליגנטי ומנומק.

לא מצאתי בדברים שרוני כתב נסיון להפוך את הדיון לכזה שעוסק בו, ודווקא אמירה כמו שלך מסיטה את הדיון מגופו של עניין לגופו של אדם.

שבת שלום,

ארנון

פורסם
שלום ידידי,

אני לא חושב שהאמירה שלך במקומה.

לרוני הזכות להביע את דעתו, מה גם שיש עוד קוראים בפורום השותפים לעמדתו. :wink:

תכליתו של פורום היא דיון והחלפת דעות, ואין שום פסול בדיאלוג בו הצדדים אינם מסכימים, כל עוד הוא אינטליגנטי ומנומק.

לא מצאתי בדברים שרוני כתב נסיון להפוך את הדיון לכזה שעוסק בו, ודווקא אמירה כמו שלך מסיטה את הדיון מגופו של עניין לגופו של אדם.

שבת שלום,

ארנון

.

ארנון ההודעה שלי נכתבה כשהדיון התבצע בשרשור אחר שלא עסק כלל ברוני, ונחש מה? פתאם הוא נהיה שרשור שעוסק ברוני, שוב.

מאחר והדיון יצא מהשרשור הקודם,

כעת אפשר למחוק את ההודעה.

פורסם

מי המכונית המהירה ביותר ?

המיאוצים או הרייסים או איך שלא תקראו לזה , זה הפרט השולי כאן , החלו עוד לפני שרוני נולד . וזה היה מזמן .

ובואו אני אחדש לכם ,

הם ימשיכו גם אחרי שהוא יעלם .

אז הוא טוען שזה לא ספורט , סבבה .

כאן הוא מנסה להצחיק או לעורר מהומה ע"י לעג ?

http://carsforum.co.il/vb/showthread.php?p=1118185#post1118185

אז הוא טוען שדראג זה לא ספורט .

אז הוא טוען שאתלטיקה קלה זה לא ספורט . ( נו באמת , תראה איזה נואש הוא לתשומת לב )

בחייאת , אני צריך להמשיך ? אני מתפלא רק שהוא לא זרק איזה לינק לאתר שלו...

הוא רוצה פרובוקציה נטו .

ארנון , תפקח את העיניים . או אולי אני צריך להגיד : "תקרא בין השורות" .

פשוט זה נמאס . כבר מזמן חצה את הגבול .

אל תשכחו,

לא משנה כמה תנהגו מהר, תמיד תוכל להגיע לכם מיני מהשוליים

פורסם

אני מסכים עם מה שיאשה אמר, אבל לי הפריע משהו אחר לגמרי.

כשאנשים עובדים עבור מטרה משותפת הם נאלצים להתפשר. בדיוק כפי שבמועדון החמש יש בעלי רכבים בני 80 שנה ו-33 כ"ס שאוהבים לשתות הרבה תה, יש גם בעלי רכבים בני 35 שנה ו-400 כ"ס שאוהבים להחליף צמיגים מדי שבוע. תחומי העניין שלהם שונים אבל לנוכח מטרה משותפת, הם יעבדו יחד. מה שרוני עשה זה הכל חוץ מ-"אינטלגנטי ומנומק" כדבריו של ארנון. זה מקלות בגלגלים ולא הרבה מעבר.

מחפש סאבפריים קדמי למיני (שנת 76 ומעלה, בורג אחד בכל צד).

פורסם

אמנון, היה כאן לגופו של אדם מהתחלה גם מצידו של ר"א , רק ב"קטנה" ובאופן מתוחכם, כהרגלו בקודש.

אחרי הכל, מדובר באדם אינטיליגנטי, שיודע איך להכניס מכת וו מצופה בכפפת קטיפה (שחורה).

ואם ננסה לחזור לדיון בנושא שפוצל בצדק רב ע"י ההנהלה .

שאלה:

מי יקבע מהי תרבות ומהי תת-תרבות?

תשובה: ר"א

שאלה:

מי יחליט איזה ענף מוטורי ראוי להיות נושא הדגל?

תשובה: לא ברור, אבל אם זה היה תלוי ב ר"א זה בטח לא יהיה מרוצי המיאוץ.

שאלה:

האם ראוי שיהיו מרוצי מיאוץ חוקיים במדינת ישראל?

תשובה:אולי כן, אולי לא, אבל מה שבטוח לר"א זה לא איכפת אם לא יהיו, כי לדעתו זה הנחות שבספורטים המוטוריים.

שאלה:

מה הייתה ההערה האישית, לגופו של אדם, שאמר ליאורB, שהקפיצה את ר"א?

תשובה: ליאורB כתב:

"אם אתה חושב שזוהי תת-תרבות, איפה זה שם אותך בתוך אותה תרבות?"

תאמינו לי, מה שליאורB כתב בתגובה ההיא זה כל מאופק וכל כך מדוייק , הוא ממש שאל את השאלה הנכונה, שם את האצבע בול על לב העיניין.

ניסוח קולע תמציתי.

כל שפע המשפטים שנכתבו אחרי כן, מחוורים מול האבחנה המדוייקת הזאת, שמגולמת במשפט:

"אם אתה חושב שזוהי תת-תרבות, איפה זה שם אותך בתוך אותה תרבות?"

ליאורB כבוד!

ישראל

פורסם

אני, שידוע הרבה פעמים בדעות נגד ר.א , דווקא חושב שההערה שלו לגיטימית. הוא לא אוהב מרוצי מיאוץ, זה משעמם אותו וזו דעתו.

אצלי כל ספורטאי מוטורי יקבל את אותו הכבוד, אבל אני בהחלט יכול להבין שיש אנשים שפחות אוהבים ספורט שרובו מבוסס על קו ישר. בדיוק כמו שאת רובנו לא תעניין ריצת 400/200/100 מטר, למרות שהיא נחשבת לריצה קשה ואתגרית.

ולליאור אני יכול רק לאחל שתמשיך בדרכך הנפלאה, תמשיך לעשות מה שאתה מאמין בו ובתקווה שבעזרת אנשים כמוך הספורט המוטורי יתקדם קדימה וייהפך למסודר וחוקי.

פורסם

ההערה של אהרנוביץ לגיטימית ומותר לו להביע את דעתו. אני לא חושב שהדיון כאן הוא על אהרנוביץ כאדם או על רמת הלגיטימיות של ההודעות שלו בנושא זה או אחר. הבעייה היחידה הייתה שאהרנוביץ התחיל את הדיון בתוך שרשור אחר שנושאו היה שונה לחלוטין, ולכן פוצל השרשור וכל הנוכחים מוזמנים להתנצח כאוות נפשם בנושא הדיון הזה - האם דראג הוא ספורט מוטורי לגיטימי.

רוני

BMW 325i E46

שלום, רוכב.

נא לא לבקש ממני גישה לאוף טופיק

פורסם
בדיוק כמו שאת רובנו לא תעניין ריצת 400/200/100 מטר, למרות שהיא נחשבת לריצה קשה ואתגרית.

אין בעיה שאתה לא אוהב ריצת 100/200/מיליון ק"מ . אבל אתה מזלזל בהם ?

רוני קורא כאן בדרך עקיפה למשתמשים בספורט הזה ( דראג ) כ"תת תרבות" .

סלח לי , זה כמו ש"דריפטים" שאתה כל כך אוהב יקראו על ידו "תת תרבות" כי לדעתו זה לא שונה מסתם השתוללות .

יש מבין ?

אל תשכחו,

לא משנה כמה תנהגו מהר, תמיד תוכל להגיע לכם מיני מהשוליים

פורסם

הלואי וכל האירועים העבריינים יראו ככה. כבוד !

מה שמוכיח, שיציאה ממרכז הארץ הדחוס ומחניק, אל המרחבים הפתוחים בדרום ובצפון, יכולה לעשות רק טוב, גם לחבורת ערסים (;

פיתאום, אירוע של ערסים עם מכוניות שרירים, יכול להראות מזווית מסויימת כמו אירוע אינטיליגנטי (:

פורסם

יאשה.

אני לא מסכים עם רוני, אני לא חושב שצריך לזלזל בכל מקצוע ספורט מוטורי ואמרתי את זה. אני פשוט אומר שבניגוד להרבה דברים שר.א כותב. הפעם לא נראה לי שהוא התכוון להעביר את הדיון על עצמו. ודעתו יכולה להיות גם מזלזלת או כל דבר אחר.

אני כמו שאתה יודע לא מזללז באנשים שמשקיעים את התחת ברכב. רוני לא אוהב את הדראג? רוני מזלזל בענף, זכותו. להעביר את הדיון לרוני מנסה לקבל יחסי ציבור בהערה הזאת, זה כבר מעבר לשטויות.

פורסם

DRAG מרוץ משעמם שנגמר תוך 4.5 - 17 שניותNASCAR מרוץ משעמם של כמה רד-נקס נוסעים around & around במשך שעה

Rally משעמם לראות בחי, עד שעובר אוטו בדיוק ליד העץ שאתה עומד מאחוריו יוצא הנשמה

F1 משעמם כי בלי הרבה מיליונים של דולרים אין לאף אחד מה לחפש שם

CART משעמם לנסוע במכונית בימבה בחניה של קניון

AUTOX או ג'ימקאנה , נו באמת - 30 קמ"ש במגרש חניה סביב פילונ מע"צ

DRIFTING זה בכלל לא ספורט זה רק איבוד שליטה בשליטה

MONSTER TRUCK, DEMOLITION DERBY, TRACTOR PULL, HILL CLIMB סתם שעשוע משועממים רד-נקס

ר"א צודק. אני הולך ללמוד לשחק טאקי.

http://www.scci.co.il/

The Sports Car Club of Israel

• תוכן חדש...