Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

מים במע' קירור

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7208 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

ברשותי אופל קורסה 04' ,קראתי כאן רבות על החלפת המים במע' קירור וביצוע פלאש .

אני חשוב לעשות זאת בעצמי אך קצת חושש וקצר בזמן וכנראה אני אתן למוסך לבצע את זה למרות שזה נשמע פשוט .

אני חושש לבצע את זה כי הבנתי שצריך לנקז אויר מהמע' ואני לא כ"כ מכיר את האוטו לעומק וגם יש את האפשרות לבצע פלאש ,כלומר ניקוי למע' .

האם תוכלו לפרט לי את הסיכונים שקיימים בדבר ?

את הצד הטוב אני הבנתי פחות או יותר שהוא שמירה על מע' הקירור של המנוע מפני קורוזיה וחולרעות אחרים וגם שמירהטובה יותר על הטמפ' של המנוע .

על החוק להיות אדפטיבי בהתאם לרוח הזמנים

פורסם

ברכב יחסית חדש אין צורך לבצע ניקוי יסודי למערכת הקירור בעזרת חומרים כימיים, פשוט כנס למוסך ובקש החלפת נוזל קירור.

השאר כבר נלעס מכול הכיוונים.

איזה כייף לי :)

פורסם

אז חבל שהגעת למצב הזה ברכב בין שנתיים.

תוציא את כל המים. תעשה שטיפה בזרם של מים. תוציא את המיכל עיבוי ותנקה אותו.

תכניס חומר פלאשינג עם מים-שוב תרוקן. תכניס שוב מים רגילים תן למנוע לעבוד זמן מה עד שהמאוורר ניכנס לפעולה. רוקן הכל ותכניס אנטיפריז טוב כמו פרסטון

עד מתי ספטמבר 08.:(

פורסם

כנראה שהמים חומים בגלל שערבבת שני סוגי נוזלי קירור בעלי הרכב כימי שונה, הריאקציה בינהם מביאה לשינוי צבע הנוזל לחום.

איזה כייף לי :)

פורסם

תכניס חומר פלאשינג עם מים-שוב תרוקן. תכניס שוב מים רגילים תן למנוע לעבוד זמן מה עד שהמאוורר ניכנס לפעולה. רוקן הכל ותכניס אנטיפריז טוב כמו פרסטון

הרכב אצלי כשנה ,הגיע מהטרייד אין של UMI הידוע לשמצה שלא יראו אותי שוב בסוכנויות שלהם.

העניין הוא שלא אני אעשה את זה כי כמו שאמרתי מעלה אני קצת מפחד לעשות את זה לבד.

השאלה אם במוסך יבצעו את זה ? (המוסך הוא המוסך המרכזי של UMI בראשון לציון )

פורסם

אם אתה יכול צלם את תא המנוע ובאיזור של הרדאיטור אולי יהיה אפשר להגיד לך מה לעשות.

אם אתה לא רוצה להסתכן לך למוסך. אם אתה רוצה לשרוף כמה שעות על הרכב וללמוד קצת אז בכייף.

אני אישית שאין לי יותר מידיי ידע החלפתי אצלי (אסטרה) נוזל קירור כולל פלאשינג ואצל חבר בסובארו אותו דבר כולל החלפת טרמוסטט ואטם.

פורסם

אני אצלם ואעלה לכאן כשאוכל באור יום בשביל שתמונה תצא נורמלית .

מה שכן אני חושב שיש נוזל קירור מיוחד של GM שמיועד לאופל וכו' , אין זה ככה ?

פורסם

יש, אתה יכול לברר בשיחה עם המסחן באיזה נוזל מדובר ולקנות בחנות חלפים או במחסן של המוסך.

אבל בעיקרון פרסטון מתאים לכל הרכבים, לא נראה לי שתהיה בעיה עם זה

פורסם

אם וחס וחלילה יש קורוזיה במע' , מה יכול לקרות בזמן הניקוי עם החחומר או בזמן הניקוז ?

האם יכולה להווצר איזו תקלה ?

פורסם

אל תשים חומר פלאשינג ולא משחת נעליים.

בצע שטיפה עם מיי ברז מספר פעמיים ומלא נוזל קירור איכותי.

אם תחפש בפורום תמצא פרוייקט קטן שהתהליך מוסבר בו הייטב.

אגב, מים חומים זה חלודה וזה אומר שהשתמשו במיי ברז או נסעו עם מפלס נמוך זמן ממושך.

פורסם

את זה אני יודע שמים חומים שזה חלודה , אבל כפי שמרק אמר שזה מעירבוב , היו מים במע' והמפלס היה מעט נמוך אז הוספתי מים ירוקים , היום כשיש לי מעט זמן ביד אני אחליף את הכול לאנטי פריז נורמלי

פורסם

תכלס השתמשתי אצלי ואצל חבר שלי בפלאשינג של פרסטון וזה נראה לי ביזבוז כסף. זה לא עשה כלום. שטיפה במים רגילים עושה אותו דבר בידיוק. מעניין מה יש בפלאשינג הזה כי לא ראיתי שאחרי פלאשינג יוצא יותר ליכלוך או משהו

• תוכן חדש...