Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 8369 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

כן כן חדשה, לבחורה למעל 5 שנים:

יאריס בעד:

אמינה, התנהגות גביש טובה, שכירה.

נגד:

קטנה מאוד, 1300,יקרה.(103.000K)

C-3 בעד:

גדולה, מפנקת,1600, זולה יחסית למה שמקבלים.(103.000Kאו 108.000K ל PACK)

נגד:

עתיד אמינות לא ידוע, שכירות.

בבקשה תיתנו סיבות נוספות.

תודה.

נ.ב

נסיעות מבחן כבר בוצעו, ושתיהן טובות.

פורסם
כן כן חדשה, לבחורה למעל 5 שנים:

יאריס בעד:

אמינה, התנהגות גביש טובה, שכירה.

נגד:

קטנה מאוד, 1300,יקרה.(103.000K)

C-3 בעד:

גדולה, מפנקת,1600, זולה יחסית למה שמקבלים.(103.000Kאו 108.000K ל PACK)

נגד:

עתיד אמינות לא ידוע, שכירות.

בבקשה תיתנו סיבות נוספות.

תודה.

נ.ב

נסיעות מבחן כבר בוצעו, ושתיהן טובות.

זה תלוי רק בך. לכל אחת יש את היתרונות שלה והחסרונות שלה.

השאלה היא, עד כמה חשוב לך היבואן, הסחירות והתמורה לכסף... את התשובה לשאלה זו רק אתה תוכל לספק.

איציק

Deepal S05 MAX MY26 272Hp 
   Citroen Berlingo XTR MY17
 1.6
HDi 100Hp Automatic

פורסם

ה-C3 תפנק יותר מהיאריס ולטעמי נראית הרבה יותר טוב, היאריס מהנה יותר לנהיגה בנויה למופת בעלת סחירות ואמינות עדיפות.

היאריס תהיה חסכונית יותר בהוצאות הדלק והתיבה האוטומטית שלה נעימה יותר מהתיבה הרובוטית ב-C3 לנהג שמצפה מהתיבה האוטומטית להתנהג כמו תיבה אוט' הידראולית מסורתית ולא מנצל את יתרון המצב הידני.

אני הייתי מנסה לשכנע את הבחורה לרכוש את ה-T ספורט :)

לא הייתי פותח את הארנק לטובת C3 חדשה (משומשת בעתיד במחיר נמוך אולי כן) בליסינג לעומת זאת :p

http://www.motorica.net - מוטוריקה.נט

פורסם
ה-C3 תפנק יותר מהיאריס ולטעמי נראית הרבה יותר טוב, היאריס מהנה יותר לנהיגה בנויה למופת בעלת סחירות ואמינות עדיפות.

היאריס תהיה חסכונית יותר בהוצאות הדלק והתיבה האוטומטית שלה נעימה יותר מהתיבה הרובוטית ב-C3 לנהג שמצפה מהתיבה האוטומטית להתנהג כמו תיבה אוט' הידראולית מסורתית ולא מנצל את יתרון המצב הידני.

לא הייתי פותח את הארנק לטובת C3 חדשה (משומשת בעתיד במחיר נמוך אולי כן) בליסינג לעומת זאת :p

האיש צדיק, כל מילה מיותרת. נכס לאומי ל CarsForum ;-)

איציק

1.6
HDi 100Hp Automatic

פורסם

הוצאת לי את המילים מהמקלדת :D

אבל אני בכל זאת אוסיף - ליאריס 3 שנות אחריות מלאות הכוללות ה-כ-ל (וממילא לא תזדקק להן...) ועומד מאחוריה יבואן ראוי. מאחורי ה-C3 עומדת שנת אחריות אחת בלבד, עם 3 שנים נוספות חלקיות מ-א-ד (שסביר להניח ותזדקק להן דווקא...) ויבואן שכולנו מכירים - ולא לטובה :p

פג'ו 206 1.4 שנת 99

אל תדחה למחר, את מה שאפשר לדחות למחרתיים.

פורסם
הוצאת לי את המילים מהמקלדת :D

אבל אני בכל זאת אוסיף - ליאריס 3 שנות אחריות מלאות הכוללות ה-כ-ל (וממילא לא תזדקק להן...) ועומד מאחוריה יבואן ראוי. מאחורי ה-C3 עומדת שנת אחריות אחת בלבד, עם 3 שנים נוספות חלקיות מ-א-ד (שסביר להניח ותזדקק להן דווקא...) ויבואן שכולנו מכירים - ולא לטובה :p

למה להשמיץ :?::p

לובינסקי הוא יבואן טוב (ולא משנה מה אומרים עליו....;-):p:P:P:P:P:P:P:P)

איציק

1.6
HDi 100Hp Automatic

פורסם

לגבי :

היאריס תהיה חסכונית יותר בהוצאות הדלק

זה לא נכון. ה C-3 חסכונית יותר ב 0.03 לליטר. וזה ביגלל שבגיר אין "ביזבוז" כוח ויש הרבה כוח כבר בסלד נמוך.

פורסם

אני הייתי הולך על היאריס.

קשה לי למצוא חסרונות בקטנה המצויינת הזו , בזמן האחרון אני נוהג הרבה על אחת כזו ונהנה מכל רגע.

יש לה מס' חסרונות בדמות תנוחות נהיגה מעצבנת , הגה קצת רך מדי (שזה יתרון לחלק מהאנשים) ופלסטיקיות מעצבנת ואפורה בתא הנוסעים, אבל מעבר לזה, זה פשוט רכב מעולה, נוח , זריז מאוד ומהנה לנהיגה.

בהתחשב באחריות ונושא האמינות, הייתי הולך על היאריס, אני בטוח באלף אחוז שבעטוד 5 שנים מחירה כמשומשת יהיה גוה בהרבה ממחירה של C3 משומשת, כמו גם הביקוש.

פורסם
לגבי :

היאריס תהיה חסכונית יותר בהוצאות הדלק

זה לא נכון. ה C-3 חסכונית יותר ב 0.03 לליטר. וזה ביגלל שבגיר אין "ביזבוז" כוח ויש הרבה כוח כבר בסלד נמוך.

אם לא התלוצצת, תהיה בטוח שהיאריס עם מנוע 1.3 ותזמון שסתומים משתנה למרות תיבה הידראולית תהיה חסכונית יותר.

עוד בנושא היאריס

חזרתי בשבוע שעבר מטיול של שבוע באירלנד, הרכב ששכרנו היה יאריס ידנית מנוע 1.0 vvti , כיסינו בשבוע כ-2000 ק"מ, כמה דברים על היאריס והמנוע בגירסה הזאת.

המנוע פנינה ! - לא פחות, מנוע הליטר הטוב ביותר שיצא לי להכיר

חזק ונעים לשימוש, גמיש כמו מנוע 1.3 ונושם מצוין בסל"ד העליון וחסכוני להחריד !

עם רגל כבדה על הדוושה הימנית היאריס עשתה כ-19 ק"מ לליטר !

חשוב לציין שהיאריס עברה כ-48,000 מייל (80,000 ק"מ) והכל הרגיש הדוק ומחובר כאילו מדובר במכונית חדשה וזאת למרות היותה מכונית השכרה.

קשה לי לחשוב על מכונית טובה יותר כמכונית קטנה נוספת או מכונית עיקרית לסטודנטים או מי שרוצה מקסימום רכב עם מינימום של הוצאות רכישה ותחזוקה.

חבל שלא מביאים את היאריס בגירסה זאת לארץ, בשנה הראשונה (שנים ?) טויטה ישראל מכרו את המנוע הזה בגירסה חצי אוטומטית אם אני זוכר נכון המכירות נכשלו בעיקר בגלל התיבה והלקוח הישראלי שמחפש נפח ולא טכנולגיה

כמנהגי בכל רכב שיוצא לי לפגוש אני מציץ בתא המנוע (אל תנסו להבין למה) הופתעתי לגלות שליאריס מניפולד 4-1 מקורי ! תענוג.

P7197284.JPG

P7187253.JPG

פורסם

אם לא התלוצצת, תהיה בטוח שהיאריס עם מנוע 1.3 ותזמון שסתומים משתנה למרות תיבה הידראולית תהיה חסכונית יותר.

לפי הנתונים היבשים ה C-3 יותר חסכונית.

ושחחתי לציין שרוב הנסיעות יהיו באזור ירושליים.

אז גודל מנוע מדבר.

פורסם

אז גודל מנוע מדבר.

106rallyeBoy , בוא נגדיר את זה ככה.

דיוויד קנה לפני כשבועיים C3 חדשה ושים לב מה הוא ממליץ לך ...

לך על זה בלי לחשוב פעמיים. גם לטעמי היאריס היא הקטנה הטובה ביותר היום.

על היבואן של טויוטה יש לי רק דברים טובים לומר (2 טויוטות במשפחה)

בקיצור, תתחדש על היאריס :wink:

GTI MK8
 Volvo V40 T5 R-Design - SOLD

GTI MK6 Premium - SOLD

GTI MK4 , MK5 - SOLD

פורסם

אז גודל מנוע מדבר.

אני די משוכנע שבחיים האמיתיים היאריס תהיה חסכונית יותר, ליאריס 1.3 אוט' אין שום בעיה עם נסיעות לירושלים שנובעות ממחסור בכח.

פורסם

אז גודל מנוע מדבר.

ליאריס אין שום בעיה לטפס את עליות ירושלים - גם במהירות בלתי חוקית בעליל.

מלבד זאת, היא נהנית ממנוע מתקדם יותר מאשר זה המותקן ב-C3.

• תוכן חדש...