Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

רשיון נהיגה אמריקאי class A

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7173 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום אני נשוי לאמריקאית בעל ניירת ומספר ביטוח לאומי אמריקאי

רציתי לדעת אם יש למשהו מידע היכן הכי מהר הכוונה למדינה בארצות הברית להוציא רשיון מסוג זה

מה הדרישות?

כמה זה עולה?

אם יש מתורגמנים לעברית בתאוריה?

תודה אייל

פורסם

האם זה רשיו מסחרי ?

מבחינת הרשיונות המסחריים (למשאיות)זה נקרא commercial

ויש לו כמה דרגות:

קלאס אי

קלאס בי

קלאס סי

גם ברשיונות הרגילים יש 3-4 קלאסים , תלוי במדינה.

מבחינת הרשיונות הרגילים קלאס אי אומר רשיון לרכב קטן - יכול להיות אפילו רק אוטומטי.

לי יש קלאס סי - שזה עד 15 טון (בעצם 26 אלף פאונד ) וזה עדיין לא נחשב מסחרי.

בברכה.מקווה שעזרתי.

כל עוד מפרקים שם 6 תימניות בלילה...המטרה מקדשת את האמצעים!
:roflmao:
פורסם
האם זה רשיו מסחרי ?

מבחינת הרשיונות המסחריים (למשאיות)זה נקרא commercial

ויש לו כמה דרגות:

קלאס אי

קלאס בי

קלאס סי

גם ברשיונות הרגילים יש 3-4 קלאסים , תלוי במדינה.

מבחינת הרשיונות הרגילים קלאס אי אומר רשיון לרכב קטן - יכול להיות אפילו רק אוטומטי.

לי יש קלאס סי - שזה עד 15 טון (בעצם 26 אלף פאונד ) וזה עדיין לא נחשב מסחרי.

בברכה.מקווה שעזרתי.

סליחה על הבורות, אבל האם זה כמו אצלנו? (A - פרטי אוט', B - פרטי, C - עד 15 טון)

איפה אפשר לקבל מידע יותר מפורט בנושא?

ZX 94 > קסנטיה 97 > לנסר 2007 > מונדאו 2007 > קורולה 2013 > קורולה 2015 > איוניק 2018 > סיוויק 2002 > מזדה3 2018

Everybody in the galaxy tries to take over the galaxy. The trick is to be left alone by whoever succeeds

פורסם

אני עשיתי רישיון בניו-יורק (העיר) לפני 10 שנים. יכול להיות שחלק מהדברים השתנו אבל זו היתה הפרוצדורה אז:

צריך קודם ללכת ל department of motor vehicles ולהוציא "learners permit".

צריך להביא אתך את כל הניירת ורצוי גם חשבון טלפון\חשמל וכדומה שנשלח על שמך לכתובת וכו' (צריך בסה"כ 6 נקודות של תושבות- residency ולכל מסמך יש את הערך שלו בנקודות).

אח"כ צריך לגשת לבי"ס לנהיגה ולהרשם לקורס תיאוריה של 5 שעות (5hours driving class) שבסופו מבחן לא קשה.

עכשיו אפשר לקבוע בטלפון זמן לטסט. אתה בא עם איזה מכונית שאתה רוצה. לא צריך שיעורי נהיגה ולא צריך רכב מיוחד.

רשיון A שלהם מאפשר לך להסיע 14 נוסעים חוץ ממך - פורד אקונוליין מלא!

לגבי נקודות התושבות אולי אתה פטור מזה כי אני הייתי במעמד אחר משלך, אז כדאי לך לברר מראש.

פורסם

תודה על ההתייחסות אני מתכוון CDL CLASS A שמונהעשר גלגלים סוס ועגלה סמיטריילר רכב שמוביך עגלה עם קונטנר לא התכוונתי לרכב פרטי

פורסם
סליחה על הבורות, אבל האם זה כמו אצלנו? (A - פרטי אוט', B - פרטי, C - עד 15 טון)

איפה אפשר לקבל מידע יותר מפורט בנושא?

זה דומה מאוד לארץ, למרות שאם אני לא טועה יש קצת הבדלים,אם כי לא משמעותיים מאוד,בין

המדינות.

בכל מקרה יש הבדלים בין הרשיונות עקב האפשרות לנהוג ברכבים מאוד גדולים וכבדים , ובנוסף

גם לגרור טרילרים שונים ומשונים כולל סירות ויאכטות למיניהן ( זאת גם הסיבה שקיים בטנדרים

ה-הבי דיוטי בלם מנוע).

אני לא יודע איפה אפשר להשיג עוד מידע על הנושא,בכל מקרה תעשה רשיון סי רגיל זה עד 15 טון

וגם אין ממש בעייה לברר את זה שם(אם הבנתי נכון אתה עובר לשם) הכל הרבה יותר פשוט

מפה...בעיקר בכל מה שקשור למשרד התחבורה.

בברכה !!

פורסם
תודה על ההתייחסות אני מתכוון CDL CLASS A שמונהעשר גלגלים סוס ועגלה סמיטריילר רכב שמוביך עגלה עם קונטנר לא התכוונתי לרכב פרטי
הקלאס איי המסחרי זה הדרגה הכי גבוהה של הרשיונות המסחריים(חוץ מהמיוחדים)

זה אומר סוס ועגלה עד 80000 אלף פאונד(בערך 38 טון)

פורסם

היי תודה על ההתייחסות אני בעצם כבר כאן יושב בבית מחכה למספר ביטוח לאומי שאמור להגיע תוך 3 שבועות ,ואז אוכל להוציא רשיון על סמיטרלייר,מאחר ואני לא ד"ר ולא מדען,אז זה העבודה שהרווח בה גדול מאד ,מקווה למצוא חומר יותר מפורט מה גם אני צריך עזרה בקורס כי האנגלית שלי לא ברמה מצויינת שאוכל להבין הכל בקורס

פורסם

רק לידע כללי - המבחן העיוני לרשיון נהיגה מסחרי CDL הוא מאוד לא פשוט,בעיקר אם האנגלית שלך

ברמה לא גבוהה.

יש שם דגשים מאוד חשובים על משקלים,צורות העמסה ושעות נהיגה בשונה מאוד מהארץ

רשיון נהיגה נחשב שם לעבודה מאוד מכובדת אשר מתגמלת בהתאם ואין אפשרות לשום קונצים וקומבינות

למיניהן דוגמת מדינת ישראל ( סתם לשם דוגמה - רשיון במדינת קליפורניה הוא הכי קשה להוצאה מבחינת המבחנים שצריך לעמוד בהם,ואחרי 3 עבירות חמורות כגון אי הקפדה על שעות נהיגה או עבירות מהירות רשיונך ישלל ל 5 שנים).

טיפ: כשתתפוס קצת בטחון וידע יותר טוב באנגלית כדאי לך לעשות היתר לסחיבת נוזלים למיניהם כגון דלק,

נהגים כאלה יכולים גם להרוויח גם 70 דולר בשעה.

בברכת נהיגה זהירה.

פורסם

2 years ago i did in boston

,you need : id\american passport,profe of adress

invoice that you paid for the test and social security card

you go to the dmv(misrad ha rishoi) do the theory (not easy at all alot of questions of crimes and the punishment on them) on the comuter, you know on spot if you passed or not.

when you pass you need to set a date for a test.

you dont need to get any lessons, you must have a persone with american drivers license for at least 2 yaers.

if you pass the test thats it

in boston the tester was a state police cope that came with his police car and the uniform, at the biginning it was a funny\scary sight

good luck

* צריך לבצע תמיד ברמה גבוהה יותר מאחרים זהו סימן ההיכר של מקצוען אמיתי

* המקום היחידי שבו הצלחה מופיעה לפני עבודה קשה הוא במילון

* ברגע שאתה מתחיל לדבר על מה שתעשה כשתפסיד, הפסדת

* אל תשקיע בהירהורים על העבר, אך אל תשכח אותו

• תוכן חדש...