Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7186 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

היה מפגש ראשון שלי ומאוד נהניתי, על אף שנשרפה לי יציאה במגבר........(תודה רבה לאריק על העזרה והכל)

היה נחמד לראות פרצופים חדשים, מערכות טובות

למדתי כמה דברים חשובים, כמו זה שההתקנה והכיוונים לא פחות חשובים מאיכות הרכיבים

סה"כ היה כיף, לא הייתי אומר נוכחות דלה, וראינו באמת הרבה שומרי שבת ודרומיים שהגיעו, מה שמראה עד כמה המפגש ביום שישי היה מתבקש

תודה רבה לכולם, לכל מי שהגיע ולכל מי שטרח לארגן, אני מקווה שזו תחילתה של "תקופת מפגשים" בשבילי, ולא מפגש בודד חד פעמי

Pioneer P90RS | Celestra RA | Seas Lotus Reference

• תגובות 65
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

לבחור היה קומפוננט של חברת DEGO חברה גרמנית ואכן עם כיוון נכון הסט יכול לתת בראש

הכוונה שלי שברגע שיש לך סליל אחד הסאב יכול להשרף יותר בקלות מפני שסליל אינו מפעיל התנגדות של שני סלילים אני יכול להגיד לך שהיו לי סאבים מהטובים וכולם היו סליל אחד ועבדו על מגברים קצת יותר חלשים מהם אבל נשרפו מפני שהתנגדות של סליל אחד לעומת שנים יותר קטנה.. כלומר ברגע שיש לך שני סלילים למגבר יש יותר התנגדות מבחינת הסאב לא תבין שהמגבר יורד ל2 אוהם הוא נשאר על 4 אבל בהתנגדות הזאת הוא צריך להפעיל שני סלילים לעומת אחד

והW7 זה משהו אחר אם יצא לך לבקר בחו"ל ולראות את הרכבה תבין עד כמה קשה להזיז את החרא הזה ושלרוף אותו

פורסם

תודה רבה שהזכרת, אכן שם החברה הוא דיגו.

לגבי העניין של הסליל אחד או שניים ויותר, אין שום סיבה שסליל אחד ישרף יותר מהר, לפי מה שציינת, הגברת באמצעות הגברה חלשה מהספק הרכיב לכן הגיוני שאם נשרפו לך מספר סאבים, אתה מכוון את המגבר מעבר לגבול העיוות, כלומר לרגישות יתר. תמיד מומלץ הגברה חזקה יותר מהאלמנט.

בשיפוצים

פורסם

אני רואה שאתה אוהב מאוד את המילה "חרא" :)

ולכן אקנח בזאת

http://www.realmofexcursion.com/videos/JL/13w7.8.wmv

שבוע טוב :)

מוכר סטים קומפוננט ומגברים ברמה גבוהה לרכב!

טוויטרים HYBRID AUDIO L1 PRO + L1V2

מידריינג Hybrid Audio L4

מגברים לרכב - TRU TECHNOLOGY S44 - \ TRU TECHNOLOGY S45

פורסם

לפי דעתי היה מיפגש מעולה בהרבה יותר טוב מקודמו(ר"ג) זה היה המיפגש השני שלי ואני מיתכוון להמשיך ולהגיע לכולם ומקווה שרק ישתפרו

HU: Premier 860MP AMP1: LANZAR 2000D

AMP2: LANZAR HTG434 REAR: PIONEER TSA6991S

FRONT: FOCAL K2P SUB: 2PIONEER 306C

פורסם

מה שיש לי להגיד בקצרה שהיה נחמד היו אנשים(כמוני שומרי שבת..)לא היה חסר מכוניות

טוב אולי היו חסרים כמה מעניינות אבל בכללית היה אווירה טובה, וטוב מאוד שזה נעשה גם ביום שישי..

לא חייבים ללכת אחרי העדר...מי שלא רוצה לא חייב להופיע...אי אפשר לרצות את כולם.

לי לא היה מה להראות וחבל..אבל אם ירבו מפגשים כאלה בשישי אז אני אשתדל להגיע וגם להשתתף בכיבוד..

אגב במפגש הבא (אם יהיה בשישי )למי שירצה נרתיק לפנל(במקום קופסת פלסטיק) אז יש לי כמות קטנה 20 יחידות.

של קנווד מי שירצה יקבל בחינם ללא תמורה..

וכן גם מסגרות פלסטיק(שבאה מסביב לפנל של קנווד)אז למי שנשבר מוזמן לבקש.

איתמר קבל ח"ח על אירגון מפגש לשישי!

כושי :)

B.M.W 1802 1976

PUNTO GT 1996

פורסם
לבחור היה קומפוננט של חברת DEGO חברה גרמנית ואכן עם כיוון נכון הסט יכול לתת בראש

הכוונה שלי שברגע שיש לך סליל אחד הסאב יכול להשרף יותר בקלות מפני שסליל אינו מפעיל התנגדות של שני סלילים אני יכול להגיד לך שהיו לי סאבים מהטובים וכולם היו סליל אחד ועבדו על מגברים קצת יותר חלשים מהם אבל נשרפו מפני שהתנגדות של סליל אחד לעומת שנים יותר קטנה.. כלומר ברגע שיש לך שני סלילים למגבר יש יותר התנגדות מבחינת הסאב לא תבין שהמגבר יורד ל2 אוהם הוא נשאר על 4 אבל בהתנגדות הזאת הוא צריך להפעיל שני סלילים לעומת אחד

והW7 זה משהו אחר אם יצא לך לבקר בחו"ל ולראות את הרכבה תבין עד כמה קשה להזיז את החרא הזה ושלרוף אותו

שטות מוחלטת,

זה לא משנה אם מדובר על SVC,DVC או MVC.

מצידי שיהיה לסאב 200 סלילים, עדיין הדבר היחידי שהמגבר "רואה" זה את ההתנגדות הסופית.

זה לא משנה אם יש סליל אחד של 8 אוהם, או 100 סלילים שמובילים להתנגדות סופית של 8 אוהם, כל אלמנט יכול להשרף,ועדיין אפשר לשרוף כל סאב עם כמעט כל מגבר.

ואם היו לך את הסאבים "הטובים בעולם" ואת כולם שרפת, אז תסלח לי שאני אומר את זה אבל כנראה שאין לך מושג מה אתה עושה.

under construction..

פורסם

ניר , אתה אחד הלא רציניים

התאכזבתי ממך

מידריינג Hybrid Audio L4

פורסם

כמו שגרין אמר המגבר רואה התנגדות סופית ולא משנה באיזה צורה היא מגיעה(סליל אחד או כמה)

יש נוסחא לחישוב התנגדות שבנוייה מכמה אלמנטים:

P*L/A=R

P=רו בעיברית(סוג החומר ממנו עשוי הסליל או המתכת)

L=אורך המוליך הסליל או מה שאנחנו מלפפים שיהיה..

A=קוטר המוליך ..הקוטר של המוליך(סוג החומר)

סוג המתכת(במקרה שלנו זה סליל נחושת) הכפלתו באורך המוליך(שזה אורך הסליל אם פורסים אותו)

ומחלקים אותו בקוטרו(הכוונה לקוטר שלו של הסליל) התוצאה הסופית נותנת את המספר=התנגדות.

ככה שבסופו של דבר סליל אם 200 ליפופים נניח דקים או 20 סיבובים יותר עבים יכולים להיות בדיוק אותו התנגדות(גם סיבוב אחד של חוט נחושת עבה)

B.M.W 1802 1976

PUNTO GT 1996

פורסם

לגרין מסטר כנראה שאת הכיוון אני לא עשיתי גם אחרי שהם נשרפו כמו שרשמתי למעלה ועדיין אחרי זמן ממושך הם נשרפו

ובוא נגיד שאני טועה אני לא פוסל את זה אבל תסביר איך סאב של Infinity Kappa Perfect שהוא 350W היה על מגבר של 180W RMS נשרף לעומת סאב של 300W RMS 2 סלילים של 4 אוהם שמחובר למגבר 300W RMS אם תתן לי הסבר משכנע והגיוני אני יודה שאני טועה, אני לא ילד שיתווכח עם עובדות

פורסם

קוראים לזה, ואני מאמין שהמושג הנכון הוא "הרמתי-גיינים-חושרמו#$-ועכשיו-הסאב-נשמע-חזק...-וואי-מה-זה-יוצא-לי-עשן-מהסאב"

נראה לי שזה המושג הנכון:|

בכיוון לא נכון , גם סאב 1000 אראמאס יכול להשרף ממגבר 100 אראמאס

כיוון שעם כיוון לקוי והרמת גיין גבוה מדי

האות שהסאב מקבל הוא קטום [למדתי מילה חדשה!] , הסאב לא עובר במגנט בצורה נכונה מספקת כדי להתקרר

חוסר קירור = חימום סליל = חימום סליל = עשן = אין עשן בלי אש = אלי בנאדם שמח

מידריינג Hybrid Audio L4

פורסם
לגרין מסטר כנראה שאת הכיוון אני לא עשיתי גם אחרי שהם נשרפו כמו שרשמתי למעלה ועדיין אחרי זמן ממושך הם נשרפו

ובוא נגיד שאני טועה אני לא פוסל את זה אבל תסביר איך סאב של Infinity Kappa Perfect שהוא 350W היה על מגבר של 180W RMS נשרף לעומת סאב של 300W RMS 2 סלילים של 4 אוהם שמחובר למגבר 300W RMS אם תתן לי הסבר משכנע והגיוני אני יודה שאני טועה, אני לא ילד שיתווכח עם עובדות

כבר כתבתי לך שאפשר לשרוף כל סרב עם כמעט כל הגברה.

זה ההסבר הנכון וה"משכנע", אם אתה ממש רוצה לדעת אני אשמח להראות לך את זה בLIVE:).

אם יש לך סאב להקריב אני אבוא לשרוף אותו:).

ניר

under construction..

פורסם

וואי בשביל זה אני מוכן להקריב סאב נתת עכשיו סיבה לשנות את דעתי הסיבה היא פשוט לבדוק אני קניה סאב במיוחד לזה ואני ינסה לא להשיג זבל אלא ברמה וברגע שיהיה אני יצור איתך קשר ואני רוצה בתראה איך אתה שורף אותו כמובן שאני ינסה להשיג סאב עם 2 סלילים כדי לנסות גם להוכיח את הטענה שלי

מתאים לך?

• תוכן חדש...