Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7220 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

יש לי מגבר של Platinum V12 שמוציא 120 rms בגישור לפי הנתונים..

אני רוצה סאב שישמעו אותו הכי יפה שיכול להיות ושיהיה הכי נציל שאפשר מה יתאים לי?

אם הזמן אולי אני יחליף גם מגבר למשהו טוב יותר אז שהסאב יתאים גם למגבר חזק יותר ושישמעו יפה !

לא משנה חדש או יד שניה אבל התקציב הוא 500 .. יש רעיונות ?

תודה רבה !

פורסם

לפי דעתי ואני חושב שיש פה כמה שיסכימו בטווח המחירים הזה עדיף לך ללכת על קיקר C12

150 RMS ולשים אותו בתיבה פתוחה .

ד"א לא הייתי ממליץ לך ללכת לפי הנתונים הרשמיים של המגבר הנ"ל כי הוא אוברייטד (נתונים מנופחים לעומת המציאות).

MX-5 NC

פורסם

פיוניר יהלום

ויש סאב של אקסלפוזים נשמע בן זו!!~@~

ועוד כמה דגמים של מאגנט שנכנסים לך בול לתקציב

ועכשיו בריצנות ?!

תוסיף עוד טיפה ולך על פינקס גולד אוקטן ZR סאב שני סלילים 300 ר.מ.ס

הסאב נשמע מדהיםםם, תועלת עבור מחיר - אין מה לדבר.

פורסם

יש לי את הקיקר קומפ 12 אחלה סאב שבעולם כמובן למחיר שלו... בניגוד להמלצה פה אני דווקא הייתי שם אותו בסגורה...

הבאס בפתוחה חזק יותר, אבל חוסר הדיוק מאוד מעצבן... לפחות אותי...

אצלי הוא יושב באטומה 50 ליטר שומעים אחלה.

אמיר

!!!205rallye -->206XS -->clio172-->fiat bravo tjet 1.4t --> Ford Focus ST

פורסם

תודה לכולם !

נראה לי שאני באמת ילך על הקיקר בתיבה סגורה.. הוא נשמע לי סבבה ...

אבל 150 rms לא יהיה לי נמוך נכון יענו זה יפוצץ ישמעו סבבה גם בתיבה הסגורה? ואם אני ישים מגבר חזק יותר..?

עוד שאלה.. למישהו יצא לשמוע את הסאב פיוניר 300? איך הוא ? שווה 250-300 שקל ? + תיבה

פורסם

אתה מוזמן לשמוע אצלי בטויוטה סטארלט, מה סאב של קנווד 160RMS יודע לעשות.

הכל תלוי במגבר. הוא יושב אצלי על ROCKFORD1001BD!

הסאב פשוט מפרק לי את האוטו.

פורסם

לפי דעתי תלך על תיבה בין 50-60 ליטר,אצלי יושב בתיבה 50 ליטר אטומה,

ההבדל בין התיבות זה ההיענות של הסאב לשינוי תדרים מהיר, וגרף היענות הסאב במישור של התדר.

ככל שהתיבה גדולה(עד נפח מסויים) יותר, גרף ההיענות של הסאב יהיה ישר יותר בתדרים הנמוכים, והסאב יוכל לרדת לתדר נמוך יותר,אבל! ככך שאתה מגדיל את נפח התיבה אתה גם מוריד מהפאנצ'יות של הסאב.

זה יותר מסובך ממש שהסברתי... יש תוכנות שמחשבות נפחים... בנפח של 50 ליטר לסאב יש אחלה היענות... אחלה עוצמה, ואחלה דיוק ויחסית לא תופס את כל הבגאז'.

אמיר

פורסם
אם אתה מתכוון לקומפ C12

אז תיבה אטומה של בין 50-60 ליטר יהיה מעולה.

אמיר

ממש ממש לא...זו תיבה ענקית מדי בשבילו - מנסיון ומראיה של לא מעט סאבים מהדגם הזה ובתיבות שונות, לא יותר מ 45 ליטר, ורצוי אף פחות.

מן סתם יש חשיבות גדולה כמובן להגברה, אבל אם הנתונים של המגבר שלך הם 120 וואט RMS, הייתי מקצין ואומר שהוא ייתן קרוב ל 90-100 וזה יספיק בשביל להזיז אותו כמו שצריך.

Chevrolet Silverado 2500HD - 2015 - LTZ

TW: Morel Supremo Piccolo | MID: Morel CDM 880 | MIDBASS: ScanSpeak Silver

SUB-WOOFERS: 2X JL Audio 10TW3 - Original Under The Seat StealthBox

TW Amp: Genesis Stereo 100 | MID+MIDBASS Amp: JL Audio 450/4 | Monoblock: JL Audio 500/1 | DSP: Helix Pro MK2

פורסם

לסיכום...

באיזה תיבה להכניס אותו וכמה ליטר?.. איפה שמעתם אותו הכי יפה ? ואיפה ישמעו אותו עוד יותר יפה ?

לפי הנתונים באתר של kicker אם אני לא טועה אז תיבה סגורה של 35.4 ליטר (לא קטן מדי?) .. איך זה נשמע ?

פורסם

איפה גל שצריך אותו...

ישבתי, וגם הוא ישב עם הנתונים של הסאב, וב50 ליטר ההיענות שלו יותר טובה מ-40-45 ליטר.

אמיר

• תוכן חדש...