Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7199 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום וחג שמח לכולם.

בימים הקרובים אני מסיים טיפול מקיף לאוטו שלי כדי שיוכל ללוות אותי גם בשנת הלימודים הקרובה (ניפתחת בסוף החודש).

כחלק מהטיפול החלטתי להחליף את כל צינורות הדלק (מגומי) ואת הפילטר, בכל זאת מגיע להם, הם משרתים נאמנה כבר 14 שנה :snipersmi

היום בבוקר ירדתי מתחת לאוטו כדאי לראות מה ואיזה גדלים צריך לקנות, וגיליתי דבר מוזר (לי בכל אופן).

ישנם שני צינורות שהולכים מטנק הדלק ועד הקרבורטור, וקצת לפני הקרבורטור הם מתאחדים לצינור אחד (הדלק משניהם מתערבב).

העניין הוא שאחד מהצינורות (קוטר פנימי 6 מ"מ) עובר דרך פילטר דלק, והשני (קוטר פנימי 5 מ"מ) לא עובר דרך שום דבר אלא הולך ישירות.

זה יתכן שחלק מהדלק בכוונה לא עובר סינון??

יכול להיות שישנו עוד מסנן שלא מצאתי? איפה הוא יכול להתחבא?

צילמתי כמה תמונות, מקווה שזה יעזור.

הרכב הוא סוויפט 92 והפילטר (שרואים בצילומים) נמצא ליד הגלגל האחורי שמאלי.

תודה מראש, יגאל.

try2.jpg

try3.jpg

יום טוב גם לך

פורסם
יכול להיות שזה הצינורות וואקום צוציא אחד כשהרכב דולק ותבדוק אם יש משיכת אוויר חג שחח
צינור ואקום מחובר לצינור דלק?

רגע, אז זה אומר שהדלק נשאב לסעפת היניקה בכח הואקום ישירות מצנרת הדלק?

רעיון ענק! אפשר לחסוך ככה את הקרבורטור\הזרקה וכל מה שקשור בהם ולתת לדלק להגיע ישירות לסעפת!

נראה לי שעלית על רעיון ענק.

שח חגג!

• תוכן חדש...