Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7224 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אהלן חברים!

מה שלומכם?

ובכן, כפי שאתם רואים בכותרת ברגעים אלו ממש חזרתי מפסטיבל בראשית וכל מה שאוכל להגיד זה שהיה פסטיבל ל-פ-נ-י-ם!!! משהו איכותי+

ועכשיו לבעיה, אחרי שהגעתי לפסטיבל, התמקמתי, נהנתי כמו שצריך והכל למחרת אני בא לאוטו בשביל לשים את המגבת הרטובה בין החלונות לצורך יבוש והפלא פלא, החלונות חשמל לא מוכנים לרדת (ומין הסתם אם הם לא יורדים הם גם לא עולים כי אין לאן)

אמרתי אולי מצבר התרוקן בדרך מסתורית, נותן סטרטר, חצי שנייה והמנוע עובד=סבבה

בודק פיוזים והופ

מצאתי פיוז אחד שרוף

מדובר בפיוז שלא נראה כמו כל הפיוזים אלא בפיוז גדול יותר הוא בצורה מלבנית, הגוף שלו בצבע ורוד בהיר והוא לא מתחבר עם רגליים כמו פיוז רגיל אלא בתוך הגוף יש שתי חורים לאורך וככה הפיוז נתפס

אני מציץ בחלונית שבראש הפיוז ואני רואה נתק.

מדובר בפיוז 30A...

כל שאר הפיוזים תקינים...

נסעתי כל הדרך הביתה עם חלונות סגורים כהרגלי (רק שהפעם מתוך אילוץ) ושעישנתי פתחתי את הסאנרוף (מזל שיש סאנרוף כי הייתי מתאבד בקטע של לעשן עם חלונות סגורים)

שאלתי היא כמה עולה פיוז כזה, האם האבחנה שלי נכונה לפי מה שתיארתי והאם יש לבדוק נתק בחוטים עם רב מודד?

מדובר במאזדה לאנטיס 1.8 BJ

תודה מראש וחג שמח.

ממני,

בן עמי

פורסם

הפיוז המתואר זהו פיוז ראשי תוכל להשיגו אצל הפרסי מחיר בין 10 לשלושים שח

נראה לי שמרים החלונות השייך למערכת האזעקה נדבק ואינו מפסיק את הרמת החלונות לאחר דריכת האזעקה ולכן הפיוז נשרף

יגאל

פורסם

עידכון: הייתי אצל הפרסי-לא היה

הלכתי חנות לידו היה לו או 32A-אין מצב כזה או 80A גם מצב כזה אין

הלכתי לגל אור והופ אחרי שנייה הוציא לי פיוז כזה בעל 30A מה שאני צריך, חיברתי והופ! הכל עובד

עכשיו יש לי לעקוב אחרי הפיוז-אם הוא ישרף בתקופה הקרובה שוב זה אומר שיש בעיה שגורמת לשריפת הפיוז.

יצאתי בנזק של עשרה שקלים על פיוז!!! אומנם פיוז ראשי ושונה מהפיוזים המוכרים אבל אני מאמין שאני אשרוד אחרי ההוצאה הכספית "המטורפת".

שיהיה לכולם חג סוכות שמח

• תוכן חדש...