Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

יעוץ לגבי 106 93 XSI

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7193 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

יצא לי ליראות פיזו 106 XSI מודל 93 ואלו הפרטים:

יד 6 , עבר 200 אלף קמ , הוחלף מנוע ליפניי קצת יותר משנתיים (1400 סמק)

ברכב יש 4 קוני חדשים עם צמיגים חדשים טסט לעוד 4 חודשים.

בעל הרכב מיתחייב על השילדה .

הבעיה שלי היא שפתחתי את מיכסה המנוע ליראות ולישמוע ,שמתי לב שהמנוע לא עובד עגול מרגישים כאילו הטורים עולים ויורדים, למרות שמד הסלד וליפעמים ורק ליפעמים זז טיפה למעלה או למטה וברכב יש תחושה שכול הזמן הטורים לא יציבים ( שהרכב ביזמן עמידה במקום )(ניראה לי כאילו יש הפרשי לחץ בצילינדרים)

שמתי לב על נזילות שמן מיכל כיוון אפשרי .

כמו כן ברכב אין מזגן לא קירור ולא חימום (וזה מה שהכי הרבה ביאס אותי )

הרכב נוסע די חזק יחסית ל 1400 סמק .(יש פילטר ואגזוז לחץ)

מחירון הרכב בסיבות 13 או 14 אלף והבחור רוצה בסביבות ה 17 גמיש נגיד 16 אלף שח.

כדאי לגעת ?

כדאי להיתרחק ?

האם ניתן לימצא משהוא יותר נורמאלי עד 20 אלף?

תודה לעוזרים .

בברכה רז....

פורסם

קודם כל, כן אפשר למצוא משהו טוב יותר אחרי חיפושים נרחבים.

בחמום/קירור יקר מאוד לתיקון ומצריח פירוק הדש.

פעולה לא הכי חלקה די רגילה ב-XSI, ניקוי מנוע צעדים יכול לעזור ולפתור את הבעיה.

יש לבדוק שמספר המנוע תואם לזה שמופיע ברישיון.

פורסם

סתם שאלה, שאלת אותו מדוע הוא דורש מעל המחירון?

אין לי בעיה שאנשים דורשים מעל המחירון אבל אם הרכב שלך לא מתוחזק בצורה סבירה אפילו אז למה אתה דורש כ"כ הרבה? על השם?

אני הייתי קונה את הרכב רק בתנאי שתקח את הרכב למכונאי שיבדוק מדוע המנוע נוזל מכל כיוון ושהמכור יסדר את החימום/קירור או ירד משמעותית במחיר כי התיקון יעלה אלפי שקלים. המחלה של הראלי (קרה גם בדור שני של חבר שלי) זה שהתעלות אוויר מפלסטיק והצינורות מתפוררים ונקרעים מהשמש הישראלית.

אלעד רוזנקר, טלפון 0524626633.

ניתן להתקשר להתייעץ בכל הקשור ברכבי אספנות ואופל בפרט (בעיקר ישנים).

פורסם

לי לא היה קוני אולי על הרכב אבל על 93 1.4 לשלם 16+ זה טימטום, עוד אתה אומר שלא עובד לא המיזוג ולא החימום?תראה לסדר חימום זה סרט מההפטרה חוצמזה שאתה אומר שהכל שמן למה לך ללכת עליה? תמצא משו יותר טוב סבלנות משתלמת.

• תוכן חדש...