Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

שאלה ב EXCEL

maxim
dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 8350 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אני רושם את שעות העבודה שלי באקסל.

עד עכשיו תמיד עשיתי שעת התחלה כל יום, שעת סיום, משבצת שמחשבת כמה שעות עבדתי ובסוף סיכום של מס' השעות.

אם עבדתי מ 8:30 עד 13:20 הייתי רושם מ 8.5 עד 13.3 וזה בערך היה מחשב לי.

האם יש אפשרות שאני אכתוב את השעות והדקות בלי לחשב עשיריות שעה?

ENSURE YOUR BRAIN IS WORKING BEFORE PUT YOUR MOUTH INTO A GEAR

-------------------------------------------------------

מקסים.

פורסם

כן, אם הפורמט של התאים הוא "time" אתה יכול להכניס את השעה כרגיל ולחשב את ההפרשים בין השעות על ידי פעולת חיסור רגילה. בשביל לשנות פורמט של תאים - קליק ימני ו-format cells.

פורסם
כן, אם הפורמט של התאים הוא "time" אתה יכול להכניס את השעה כרגיל ולחשב את ההפרשים בין השעות על ידי פעולת חיסור רגילה. בשביל לשנות פורמט של תאים - קליק ימני ו-format cells.

חשבתי על זה, ובאיזה פורמט אני צריך לעשות את המשבצת שבה אני מציג את הסכום של כל השעות שעבדתי באותו החודש?

אם אני עושה גם שם "שעה", אז זה נותן לי את השארית אחרי חלוקת מס' השעות שעבדתי ב 24 כי הוא לא יכול להציג יותר מ 24 בפורמט של "שעה".

מקסים.

פורסם

חשבתי על זה, ובאיזה פורמט אני צריך לעשות את המשבצת שבה אני מציג את הסכום של כל השעות שעבדתי באותו החודש?

אם אני עושה גם שם "שעה", אז זה נותן לי את השארית אחרי חלוקת מס' השעות שעבדתי ב 24 כי הוא לא יכול להציג יותר מ 24 בפורמט של "שעה".

ב"מותאם אישית" יש - [h]:mm:ss

אני פעם עבדתי במשרד של אדריכלים (אוטוקאד למי שמכיר) וגם נעזרו בי לצורך חישוב שעות העבודה של כל העובדים, לעצמי תמיד עיגלתי כלפי מעלה :wink:

רוני

BMW 325i E46

שלום, רוכב.

נא לא לבקש ממני גישה לאוף טופיק

פורסם

תודה רוני, עובד מצויין.

מקסים.

• תוכן חדש...